Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

erkekler odun olurlar cnm..dank etsede bunu sana şimdi yansıtmaz..
1 şans daha bebeğin için ez geç gururunu son 1 defa..
zaten düzelmezse bu son buluşma olur heralde

canım allah yardımcın olsun bebeğini allah bağışlasın ama ailen sana destek oluyosa hiç üzülme gitmek te çözum olmucaktır bence bu düşüncede birisine ailen yanında olursa her zorluğu aşarsın bugun gururunu ezip gecersen yarın bebeğin tartışmanın içinde olur senin kararın ama bence geleceğini kurmaya bak ve dualarım seninle umarım aileninde desteğiyle kendine bi hayat kurarsın allah yardımcın olsun

erkekler odun olurlar cnm..dank etsede bunu sana şimdi yansıtmaz..
1 şans daha bebeğin için ez geç gururunu son 1 defa..
zaten düzelmezse bu son buluşma olur heralde

doğru söylüyorsunda canım bilmiyorum öyle bişeyi yapsam eminim düzelmez hiçbişi ve aynı seleri yaşar dururuz biraz daha beklemek istiyorum o otursun üüzülsün kızının heranını kacırıyor

sağol canım Allah razı olsun ailem cok sükür hersekilde destekcim geldiğimdendir bir dediğim iki olmuıyor benim bi bebeğim var bi şans onun için verebilirim cünkü hayatta istemem babasız büyüsün cünkü hersekilde büyüyünce onun eksikligini ezikligini yasayacak

afedersinizde arkadaslar söyle olursa giderim, böyle olursa giderim degil ki bu olay.. kim dogumdan sonra bir hafta kalan annesine kocası gitsin derse aynı tepkiyi verir..

Son düzenleme:
afedersinizde arkadaslar söyle olursa giderim, böyle olursa giderim degil ki bu olay.. kim dogumdan sonra bir hafta kalan annesine kocası gitsin derse herkes bu tepkiyi verir..

değil mi?birde ortada bişi yokken annem onun üstlerine kadar yıkayıp ütülerken kusura bakmasın feriştahı gelse anneme kimse öyle davranamaz ben anamı sokkakta mı bulmusum kurban ederim tırnagına herkesi

değil mi?birde ortada bişi yokken annem onun üstlerine kadar yıkayıp ütülerken kusura bakmasın feriştahı gelse anneme kimse öyle davranamaz ben anamı sokkakta mı bulmusum kurban ederim tırnagına herkesi

El oğlu kıymet mi bilir arkadaşım...
Kendi annesine sen yapsan aynı şeyi kimbilir ne olur ortalık.....Takma yaa ne diyim..Boşver sen bebeğinin en güzel anlarına şahit ol...
Sana tek tavsiyem bebişine gözün gibi bak ve her anını videoya alıp , fotoğraf çekmeye çalış.( tabi fazlası zarar vermesin bebeğine.flaş filan..)
...Bu günler çok çabuk geçiyor inan...
iLerde fotoğraflara baktıkça ne çabuk büyümüş kızım dersin..

canım bak annen elbet değerli ama artık sende ANNESİN lütfen adımını her atışında bebeğinide düşün o anne babasını kendisi seçmedi siz birbirinizi seçtiniz şimdi üstesinden gelinemeyecek bir konuda kalkıp bebeğini alıp çekip gitmen kusura bakma ne kadar haklıda olsan evini terketmemelisin bence, tüm yazılanları okumadım ama eşinin anneni istememesi terbiyesizlik hele sen lausa yatağında ona okadar ihtiyaç duyarken, fakat erkeklerin hiç biri eşi tarafını okadar sevmez lakin eşin sen bu durumdayken neden bu kadar ısrarla istemiyor o tasrafı anlamadım, onunla kalkıp tersleşip zıt gideceğine, taze bir ANNE olarak eşinle sakince konuşup anlaşmaya ortak bir noktaya varmalısın, olaki eşin çok inatçı ters bir tip ozaman madem annem gitsin diyorsun, bugünden sonra senin ailenden kimse bize gelmesin demelisin en baştada annen baban, fakat sakin yumuşak şekilde bağırıp çağırmakla haklıyken haksız olursun, özelliklede ailesiyle özelikle annesiyle! asla kavga ağız dalaşına girme. umarım aranız düzelir kızının babasına ihtiyacı olacak kimse ona babalık yapamaz öz babası gibi.. ve şunuda unutma erkekler hemen hemen tüm erkekler çocularını eşlerininden dolayı çok severler, eşinden ayrıldığı onunla alakası kesildiği anda çocuğuna olan ilgisinide sevgisinide kaybediyorlar malesef yapıları dolayısıyla böyleler, unutma öfkeyle hareket dersen sen eşini değil daha kötüsü kızının babasını kaybedeceğidir , sen sadece eşinden değil kızında babasından ayrılacaktır, her ne karar verirsen ver kızınında haklarını düşün onun için, annenin senin için yaptığı gibi fedekarlık yapmaktan sakınma korkma unutma annen seni anlar.. herşeyden önce evladın ve onun hakları mutluluğu gelir...

Son düzenleme:
bence sen arama.neden sen arayasınki.senin suçun yok.benim anneme de aynısını yapsa eşim ben de bırakır giderim.kadıncağız senin için gelmiş sana bebeğe bakıyor.bunun için mutlu olmalı.sevinmeli.annene daha çok saygı sevgi duymalı.gitsin de ne demek.valla annelerin yeri ayrıdır.özellikle benim için annem çok ayrıdır.anneler birtanedir.eşime asla onu ezdirmem.şimdi sen geri adım atarsan eşin ilerleyen zamanlarda daha da ileri gider belki eve bile almaz sizinkileri.bence eşin özür dilemeli hatasını gerçekten anlamalı.o zaman istersen barışırsın...

barısmak isterim tabikide cünkü bizim bi bebegimiz var ve ben esimi seviyorum ama ailesi rahat bırakmıyorki arkadan fitleyip duruyolar ben esimi arayıp gitsem ooooo görümcele kaynanamın elinden kurtulamam daha

canım şimdi yazılanları okuyorum kendimi tutamıyorum, eşim iyidir diyorsun ailesi onu dolduruyo diyosun madem eşin iyi ondan bu kadar kolay vazgeçiyorsun, burda sana aman geri adım atma eşin şöle böle sen önce boşa demelere bakma onların eşlerinin ne hatası olmuşturda geri adım atmışlar eşlerinden ayrlmamışlardır, biz insanoğlu kendimiz yapamayız ama başkasını gaza getirmeye asla cesaret edemediklerimizi ona yaptırmaya bayılırız, canım lütfen söyle sen çokmu doğruyum benim hiç bir hatam yokmu diyorsun, eşinin ailesiyle sana yüklenmesi doğal çünkü hemen tartışmada eşini gitmekle tehdit edip dayını başkalarını araya katan sensin elbet oda kendi ailesine haber verecek, kaynananlarda 2 gece kalmaya dayanamayan rahatsız olup eve gitmek istiyorsun oda karşılığında annen 1 hafta kalınca bak o 2. gün değil bir hafta sabretmiş senden sabırlı davranmış, rahat edemiyorum demiş, bu dünyada herşey karşılıklı... ben ailesin karşısında yüzümü asmaya cesaret edemem demişsin, ama zaten yanlarında 2 gece kalamamışsın ki bence olanlarda karşı tarafı tek suçlamaya çalışma arayamam kaynanamın görümcemin dilinden kurtulamam falan diyorsun da evini ter edip sülalene haber veren önce sen değilmisin o seni arasa milletin dilinden düşermi, her kavgada sen ailene haber verip onu gitmekle tehdit etmenden kormazmı adam emin ol ki bende olsam eşinin yerinde seni aramam cesaret edemem aklın yolu bir aileside kendiside böyle düşünüyordur kusura bakma sakın, annemin tırnağını kimseye değişmem deyip, onu terk eden sen, ailesine düşkün deyip onu eleştiren sen, çelişiyorsun sen eğer annenin tırnağını kimseye değişmezsen, oda değişmez, herşey karşılıklı, aileni eşinle karşı karşıya getirmezsen oda seni ailesiyle karşıkarşıya getirmez çok üzgünüm canım ama eşinden önce kendi hatalarını görmeli ve düzeltmelisinki sonra eşine sıra gelsin... umarım söylediklerime kızmaz alınmazsın, objektif olmaya o yavrunun da durumunu düşünüp tamamen ortadan yazmaya çalışıyorum...

yani çocuk sahibi anneye koca boşamak sizin için bu kadar kolay vaybe eşiniz size dört dörtlük olmalı arkadaşın konusu çok basit çözülebilecek birşey karşılıklı olmuş herşey, ama anlaşılan sizde evlilik içinde hiç problem yok, eşinizde mükemmel biri olmalı yoksa allah'ın en sevmediği helali yani ayrılmayı bu kadar kolay ağzınızdan çıkarmazdınız, gerçekten hepimiz sizin kadar şanslı değiliz, kocalarımızın kusuru çok çünkü bizimde kusurumuz çok insanız hatalarımız çok hekes sizin gibi düşünse inanın evli inasan bulamazsınız, çok şükür hepimiz sağduyuluyuzda hatasız insan olmaz sonradan gelen hep eskiyi aratır bunları biliyoruz, insanları hemen yargılayıp keyfi olarak haytımızdan silersek inanın allah öyle insanlardan bizi uzak tutsun ama beterini gösterirde işte o zaman anlarız, gerçekten kötü koca ve ailesi nasıl olurmuş bence bu kadar büyük laflardan kaçınalım olur ya beteriyle karşılaşmamak için....

Son düzenleme:

yanlarında bi gece daha kalmak istemememin sebebi sadece rahatsız olmamdı hamileligim son haftalarıydı cünkü ne rahat uyuyabiliyorum sürekli lavobya gidiyorum bide hamilelik depresyonu geciriyordum sürekli içim sıkılıyor daralıyor aglama nöbetleri geciriyordum ayriyeten benm evimle kaynanamgilin evi cok cok uzak degil arabayla 5 dk lık mesafede oturuyoruz.o konuda haklı eşim gece saat 11 e kadar oturmusun zaten düş yat ne ısrar ediyorsun eve gidelim diye.kaynanamla görümcemin dilinden kurtulamamm derken ben kendi ayagımla gidersem dilinden kurtulamam demek istedim benimde hatalarım vardır dogrudur kimse sütten cıkmıs ak kasık değil ama bunun acısını esim anemden degil bende cıkarmalıydı o bana öyle yaptı diye anneme öyle davranması gerekmiyordu ben o gece hemen cıkıp gelmedim annemi kovdugu gece bu tartısmalardan sonra 2 gece üst üste eve gelmedi ben bi gece bebekle tek kaldım ne kadar diyelim suc bende olsaydı insan öyle yapmazdı sonucta BEN YENİ DOGUM YAPMISTIM beniim bunları yasamak içib cok cok kötü seler yapmıs olmam gerekirdi ki karsılıgı bu olsun üstüne üstlük kocam yetmez gibi görümcemin hakaret dolu lafları kaynanamın asagılamaları anneme laf söylemeleri beni babamın evine gelmeye mecbur etti görümcem bana dönüp ŞEYTAN SURATLI ve bunun gibi bi sürü laf etti ben daha nasıl durabilirdim o evde ?beni gectim anneme kadar hakaret etti onun anneme hakaret etmeye hakkı var mı ?evet annemin tırnagına değişmem diyorum derimde ama eşim ben annemde giderse bende giderim bu evden demeden öncede ailesi için neler neler yaptı bana o herzaman ailesine düşkündü ben olafı söyledikten sonra tatlı olmadı yani herkes düşkündür amenna on a bişi dedigim yok ama bana onlar benim için değerli sen dış kapının dış mandalı gibisinden davranıyordu

ayrıca esimin bu ilk terbiyesizligi degil ben 2 aylık evliyken annemle babam bi gece bizde gelip kaldılar .zaten gece 11 12 gibiydi fazla oturmadan uyuduk ertesi gün benim babamlar evden gidene kadar uyudu kalkmadı yanlarına gidip oturmadı tam kalkacakları vakit geldi gönderdi :) ve babam ogün bugündür bize adımını atmadı o zamanda niye öyle davrandı diye soracaksınız hemen söyleyeyim sucum kaynımın nişanlısıgil yemege cagırmıslardı onlara değilde kuzenmgile yemege gitmemizdi(ramazandı o zaman)biz taa bi hafta öncesinden sözlesmiştik esimde hatta tamam demişti yemekten bigün önce kaynımın kaynanasıgilde davet etmiş biz esimle oraya gitcez dedim adam yemege gidecegimz gün telefon acmıs bana seni oraya bırakayım ben yemege abimlerdn beraber gitcem dedi bende itiraz ettim oda sinirlene sinirlene benle gelmek zorunda kaldı olay böle işte sen olsan böyle olayıın ardından 3 sene sonra böle yapsa ne tepki verirdin ?

kendi ailesi için bunun gibi biçok sey yaptı bana hatta yeğeni yüzünden bana tokat bile attı sustum sustum aileme terbiyesizlik etti yine sustum ama o son noktaydı benim bi annem babam var yumurtadan cıkmadım sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda ben onunkine nasıl saygı gösteriyorsam(arayıp sormasada olur zaten ne aramıs ne sormusturda 3 senelik evliyiim )bunu o kalın kafasına soksun diye ugrasıyorum yoksa bende cocgumu düşünüyorum onun babasız büyümesini istemiyorum o yüzden beklenti içersindeyim yuvama geri döneyim diye

canım evine dönersen bunları fazla hatırlama hatıraladıkça mutsuz olursun kaynananlarlada çok yüzgöz olma boşver sen onlarla iyi oldukça eşinle aran daha iyi olacaktır eşinde utanacak senin ailene karşı daha saygılı olabilir canım herşeye olumlu bakmaya çalış bende hatalar yaptım kaynanamlarla çok sorun yaşadık kaldıramıyordum fevrileşiyordum
ama hata yapmışım şimdi 8 senelik evliyim kaynanamlarla daha iyiyiz ve haliylede eşimlede daha iyiyiz onlarla iyi oldugumu gördükçe eşim benim aileme daha çok düşkün oluyor gittiğinde unut bunları yeni bir sayfa aç unutmasanda unutmuş gibi yap ,
sen onlarla iyi oldukça eşinde senin ailenle inşallah daha muhabbetli olur
bu dönemde annele baban çok yüz göz olmamalılar ama eşinle buda çok önemli bir etken ilerisi için herşey dozunda olmalı diye düşünüyorum
hergün haber bekliyorum inşallah herşey düzelicek canım üzme kendini geç olsun temiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…