inanki bilsemki bi faydası olacak hersey unutulup gidicek ben gurur yapmaz ararım niye 20gündür bekliyeyimki niye bu kadar eziyeti kendime cektireyimki bi faydası olmayacagını bildigim için eşimin hatasını kabul etmesini kafasına bazı selerin dank etmesini bekliyorum
ilgiye en ihtiyacın olduğu dönemde...allahım böle erkekleri bildiğin gibi yap
erkekler odun olurlar cnm..dank etsede bunu sana şimdi yansıtmaz..
1 şans daha bebeğin için ez geç gururunu son 1 defa..
zaten düzelmezse bu son buluşma olur heralde
canım allah yardımcın olsun bebeğini allah bağışlasın ama ailen sana destek oluyosa hiç üzülme gitmek te çözum olmucaktır bence bu düşüncede birisine ailen yanında olursa her zorluğu aşarsın bugun gururunu ezip gecersen yarın bebeğin tartışmanın içinde olur senin kararın ama bence geleceğini kurmaya bak ve dualarım seninle umarım aileninde desteğiyle kendine bi hayat kurarsın allah yardımcın olsun
allah kolaylık versin sabır versin canım daha bebek yeni olmuş bunun üstüne bunların olması gerçekten üzücü bence biraz annenlerde dinlen eşinin gelip konuşmasını bekle keşke o giderse bende giderim demeseydin sorunları şöyle olursa giderim böyle olursa giderimle değilde başka yolla halletmeye bakın derim çünkü bi süre sonra alışkanlık oluyo ve kadın eviyle annesinin babasının evi arasında mekik dokumaya başlıyor ne annesigilde sığabiliyor ki birde çocuğu varsa işi daha zor ne evini sahiplenebiliyor.
afedersinizde arkadaslar söyle olursa giderim, böyle olursa giderim degil ki bu olay.. kim dogumdan sonra bir hafta kalan annesine kocası gitsin derse herkes bu tepkiyi verir..
değil mi?birde ortada bişi yokken annem onun üstlerine kadar yıkayıp ütülerken kusura bakmasın feriştahı gelse anneme kimse öyle davranamaz ben anamı sokkakta mı bulmusum kurban ederim tırnagına herkesi
bu nasıl dünya böyle..kimi bi cocuğum olsa der ama rabbim nasip etmez...kimi de baba olur ama babalığı haketmez....
değil mi?birde ortada bişi yokken annem onun üstlerine kadar yıkayıp ütülerken kusura bakmasın feriştahı gelse anneme kimse öyle davranamaz ben anamı sokkakta mı bulmusum kurban ederim tırnagına herkesi
barısmak isterim tabikide cünkü bizim bi bebegimiz var ve ben esimi seviyorum ama ailesi rahat bırakmıyorki arkadan fitleyip duruyolar ben esimi arayıp gitsem ooooo görümcele kaynanamın elinden kurtulamam daha
bence sen arama.neden sen arayasınki.senin suçun yok.benim anneme de aynısını yapsa eşim ben de bırakır giderim.kadıncağız senin için gelmiş sana bebeğe bakıyor.bunun için mutlu olmalı.sevinmeli.annene daha çok saygı sevgi duymalı.gitsin de ne demek.valla annelerin yeri ayrıdır.özellikle benim için annem çok ayrıdır.anneler birtanedir.eşime asla onu ezdirmem.şimdi sen geri adım atarsan eşin ilerleyen zamanlarda daha da ileri gider belki eve bile almaz sizinkileri.bence eşin özür dilemeli hatasını gerçekten anlamalı.o zaman istersen barışırsın...
canım şimdi yazılanları okuyorum kendimi tutamıyorum, eşim iyidir diyorsun ailesi onu dolduruyo diyosun madem eşin iyi ondan bu kadar kolay vazgeçiyorsun, burda sana aman geri adım atma eşin şöle böle sen önce boşa demelere bakma onların eşlerinin ne hatası olmuşturda geri adım atmışlar eşlerinden ayrlmamışlardır, biz insanoğlu kendimiz yapamayız ama başkasını gaza getirmeye asla cesaret edemediklerimizi ona yaptırmaya bayılırız, canım lütfen söyle sen çokmu doğruyum benim hiç bir hatam yokmu diyorsun, eşinin ailesiyle sana yüklenmesi doğal çünkü hemen tartışmada eşini gitmekle tehdit edip dayını başkalarını araya katan sensin elbet oda kendi ailesine haber verecek, kaynananlarda 2 gece kalmaya dayanamayan rahatsız olup eve gitmek istiyorsun oda karşılığında annen 1 hafta kalınca bak o 2. gün değil bir hafta sabretmiş senden sabırlı davranmış, rahat edemiyorum demiş, bu dünyada herşey karşılıklı... ben ailesin karşısında yüzümü asmaya cesaret edemem demişsin, ama zaten yanlarında 2 gece kalamamışsın ki bence olanlarda karşı tarafı tek suçlamaya çalışma arayamam kaynanamın görümcemin dilinden kurtulamam falan diyorsun da evini ter edip sülalene haber veren önce sen değilmisin o seni arasa milletin dilinden düşermi, her kavgada sen ailene haber verip onu gitmekle tehdit etmenden kormazmı adam emin ol ki bende olsam eşinin yerinde seni aramam cesaret edemem aklın yolu bir aileside kendiside böyle düşünüyordur kusura bakma sakın, annemin tırnağını kimseye değişmem deyip, onu terk eden sen, ailesine düşkün deyip onu eleştiren sen, çelişiyorsun sen eğer annenin tırnağını kimseye değişmezsen, oda değişmez, herşey karşılıklı, aileni eşinle karşı karşıya getirmezsen oda seni ailesiyle karşıkarşıya getirmez çok üzgünüm canım ama eşinden önce kendi hatalarını görmeli ve düzeltmelisinki sonra eşine sıra gelsin... umarım söylediklerime kızmaz alınmazsın, objektif olmaya o yavrunun da durumunu düşünüp tamamen ortadan yazmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?