Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

arayıp kendin gidersen onun isteklerine uymak zorunda kalırsın bekle o gelsin evine dönerken ailenin kapılarını kendine kapattırmadan dön seni sahipsiz sanmasın daha çok ezer canım

hala gelmedı mı ya ne bıcım ınsanlar var ınsan bı arar sorar cocugum nasıl
sen nasılsın diye ya

canım bak yazıklarıma alınma sadece yapıcı olmaya çalışıyorum, yuva yıkmak kolay derim haklısın doğrusun ama benim amacım senin eşinle barışmanı sağlamak eşin iyiyse ki öle yazmışsın, boş vereceksin çocuk olmasaydı tamam derim kendinden asla ödün verme ama ah canım artık sen bir annesin ve malesef bu durumda senin daha yapıcı olmaya çalışman gerekiyor erkek milleti burnundan kıl almaz kızarsa gözü çocuk mocuk kimseyi görmez, işte senin hep çocuğunu düşünmen biraz daha altan alıp bazı kelimeleri yutman gerek, kayınvalde görümce fırsat verirsen her türlü kelimeyi derler, onlarında eline fırsat geçmiş,, kayınvaldemde bana hep küfrederdi eşim ne var annende sana hiç kızıp kötü kelime söylemedimi derdi bende tamam der yutardım inan senin yaptığını yapsam şimdiye kadar 40 kez boşamıştım bırak boşamayı nişanlıyken başlamıştı benim ki ben hep o duruma getirmedim kayınvaldem görümcemler hep derdi eğer kadın iyi değilse 1.günden boşayacaksın artık lafı anlayana ben hep sabrettim eşim görür, o görmese allah görür, şimdi çok şükür benden uzaklar eşim ise eskiye göre çok daha iyi neden biliyormusun, herşeye rağmen evliliği ondan çok yüklendiğim yürümesi için uğraştığım için şimdi kaynanama görümcemlere benim karım mükemmel diyor eeee bu lafı işitene kadar az hakaret az eziyet üzüntü çekmedim, bazı şeyler kolay elde edilmiyor bak 40 yıl bir yastığa koymuş eskilere sor bakalım ne yaşamışlarda evliliklerini bu güne getirmişler işte seçim senin evlilik gül bahçesi değil yani bunlar inan doğal çoğu evlilikte yaşanan şeyler bazısı katlanır bazısı dayanmaz, sana tavsiyem çocuğun için daha altan alman kendim konuşmam diyorsanda araya aracı koyup ama bunlar yapıcı ve eşinin sözlerine önem verdiği kişiler olsun, eşinle bir ortak bir noktaya varmaya çalışman yok yapmam diyorsan, ozaman en kötü durumu yani ayrılığı düşün buna razımısın onu kaybetmeye neyse bunları düşün derken lütfen kendini üzme sütünün kesilmesini istemem sende kendine bebeğine dikkat et umarım en kısa zamanda sağlıklı bir karara varırsın... eşinle iyi haberlerini alırız...

inşallah beklentin gerçek olur eğer çok inat kinci değilse, umarım en azından çocuğunu merak ederde gelir buzlar çözülür, tokat atması çok kötü bunu okuyunca senin adına çok çok üzüldüm, bence hiç bir sebep bir erkeğin eşine vurmasına sebep olamaz ama işte çoğu erkek tepkisini fiziksel yoldan verir, umarım eşin bu huyundan vazgeçer tek bir tokatla kalır bu, aslında bu bir alışkanlıktır ya, düzeltilmesi cidden zordur ama işte umudumuz bu, aslında hiç anlamam, bir insan nasıl annesine tokat atamaz ya taş kesilir derler, çocuğunu doğuran kadın senin çocuğun annesi oda anne!! çocuğunun annesi keşke bunu yapanda taş kesilir deselerde erkekler kendinde bu hakkı görmekten vazgeçerse ama nerde benimkide kızınca hemen fiziksel tepki gösterir diye ben arada mesafe koymadan onunla bir konuda tartışmam benimkide anlık bir çözüm ama çoğu zaman işe yarıyor, kadınların çilesi bitmiyor heryerde aynı, yaradan beterini göstermesin artık ne diyelim...

öyle tabi tatlım valla ailemede artık iyi olacagını sanmıyorum eşim bi gece bile annemlerde kalmamıs biadam kalmayı bırak evliyken bikere gelmiş ses seda yok gelip alacagınıda sanmıyorum acıkcası öff ne bilim yaw canları cehenneme

arayıp kendin gidersen onun isteklerine uymak zorunda kalırsın bekle o gelsin evine dönerken ailenin kapılarını kendine kapattırmadan dön seni sahipsiz sanmasın daha çok ezer canım

aynen canım bazı arkadaslar o guurur yapıyor sen gurur yapıyorsun olan cocuga oluyor diyor ama anlayamıyorlar herhalde bi düşünün ben kendim gitsem neler neler olur herkese basımı egmek zorunda kalırım eşimi bırakın cadı kaynana ve görümce bana bundan sonra hakaret etmye devam eder

biliyorum yuvamın yıkılmasını istemediğin için öyle söylüyorsun ama buraya yazmadıgım bisürü sey var ben her seferinde diklenip babamın evine gelen biri değilimki benimde yuttugum sustugum bisürü olay var hemde herseferinde sen sanıyormusunki ben bu evlilik için sabretmedim hemen bu olayda ckıp geldim benim esim zor birinsan ben onu kac senedir cekiyor ve idare ediyorum kim bukadar sene beraber olmak için cabaladı sanıyorsun ama işte yaapa yapa bi yerden sonra bünye kaldırmıyor anladın mı?helede lohusaysan benim en muutlu günümü zehir etmişse benim en hassas oldugum dönemde bana en büyük zararı vermişse ben 4 gün boyunca bu yasadıgım olaylardan dolayoı agzıma bi lokma koyamadım uyuyamadım bunlar içindemi sabretseydim

ben anlamıyorum ki adamlar ne istiyor bayanların anne babasından , neden bu kadar nefret ediyor? ne yaptı anne babamız onlara, bizi doğurup bütüten insanlardan uzaklaşmamız,itip kakmamız onları mutlu edecekse asla asla asla boynuma ip taksalar yapmamm. yetiştir büyüt kızını ver elin adamına o da sana trip çeksin senden nefret etsin.yazarken bile elim titriyor.anne babanın her yaptığı her dediği batıyor adamlara.canlarını mallarını kurban etseler yollarına yine 1 gr nefretlerinden bişey eksilmez.yokmu bu duruma çare...

yok canım okadar kolay degil birden bitirmek belkide biraz ayrı kalmanızın uygun oldugunu düşünüyordur hele biraz özleyin birbirinizi ama gelecek göreceksin canım bebeginide özlemediğine asla inanmam biraz siniri inadı dinsin gelecektir

valla bende anlamıyorum canım ortada bi mesele olsa annemlerden nefret etmesi için öyle bişey de yok hiçbişeyime düğün zamanı bile karısmadılar halbuki Allah katında dini nikahın varsa onlarda senn annen baban kadr oluyor gerci Allah ın emirlerini bilen bi insan bu kadr gaddar acımaz ve kin dolu olmaz

bitirmesine bitirmezde bu olay böyle devam eder düşünüyorum inşaallah dediğin gibidir ne kadar olumlusun canım ya sağol bebeğini niye özlemediğini düşünüyorum sadece bi hafta gördü ya o yüzden

Cok kendini begenmis mi nedir kocan? Kac hafta oldu. Hani kuzeninle gorusecekti? Hem suclu hem guclu. Hic cekilmez allah sabir versin :/

bitirmesine bitirmezde bu olay böyle devam eder düşünüyorum inşaallah dediğin gibidir ne kadar olumlusun canım ya sağol bebeğini niye özlemediğini düşünüyorum sadece bi hafta gördü ya o yüzden

bir baba çocugunun yüzünüd egil bir hafta bir kere görse dahi özler onun parçası o kimbilir şimdi nasıl özledi ama gurur yapıyor belli

sabır ve dualarınla bekle canım kötü bir lafın gitmesin sessiz kal inşallah en kısa zamanda bu iş aydınlanaktır rabbime bol dua et canım bizde senin için dua edelim
bende yaşadım vebir çok kadında böyle duurmlardan geçiyor evliligin zor yönleride var işte
zaman ve olaylar bize tecrübe oluyor sakin ve sessiz kal
SÖZ GÜMÜŞ ise SUKUT ALTIN demişler bazen bazı şeyleir söylemek yerine içimizde zorda olsa tutmak çok daha fayda verebilir sadece biraz sabır canım dualarımız seninle üzülme bebeginede üzüntülü süt verme bırak babası sizin verinizi iyice arasın özlesin şimdi o bebegin kokusunu bile özlemiştirde işte erkek gururu kadınki gibi olmuyor biraz dinmesini bekel sadece canım

Allah razı olsun hepinzden teker teker ya o ilk dogdugu günler diyorum ya o kadar mutluyduki ne bilim o guururundan cocgunnu özlemez diye düşünüyorum insan böyle anlarda herseyin en kötüsünü düşünür ya öyle biişi işte her bebegimi emzirdigimde Allah ım onun yüzüne bak hakkımızda hayırlısını ver diyorum dediğini yapıyorum canım sessiz ve sakince bekliyyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…