Allah razı olsun hepinzden teker teker ya o ilk dogdugu günler diyorum ya o kadar mutluyduki ne bilim o guururundan cocgunnu özlemez diye düşünüyorum insan böyle anlarda herseyin en kötüsünü düşünür ya öyle biişi işte her bebegimi emzirdigimde Allah ım onun yüzüne bak hakkımızda hayırlısını ver diyorum dediğini yapıyorum canım sessiz ve sakince bekliyyorum
hayır canım ilk zaman okdar seven bir baba basit şeyler ugruna bebegini özlemekten vazgeçmez senide bebegide özledi işte bazı şeyleri hazmetmeyi bekliyordur erkeler ya gururları bir müddet coşar sonra dururlur hiç merak etme
canım peki bu adam sana harçlık gönderiyor mu ? yani sonuçta çalışmıyosun bildiğim kadarıyla çalışsan bile çocuğunun masraflarını karşılaması gerekiyor. yeni doğum yaptın her türlü ihtiyacın olur, mamasıdır, bezidir, ıslak mendili, vitamini vs. yığınla masraf kalemi var bunları düşünmüyor mu bu adam ?
yok canım nerdeee ne harclıgı arayıp bi bebegim bile nasıl demiyen adam harclıgımızı mı düşüncek evet calısmıyorum tatlım babam sagolsun cocugun herseyini karsılıyor bide geldigimdede epeyi miktarda paramda vardı yanımda
ben sana bişey diyeyim mi bunlar bu şekilde gayet rahatlar, ne de olsa evde bebek ağlaması yok, bebeğin masraflarını da senin baban karşılıyor kaynanan falan bu şekilde düşünüyordur eminim gitsin orada bebeği büyütsün biraz ele avuca gelene kadar bizim de kafamız rahat eder diye düşünüyorlardır. hayır madem bu kadar gururlu takılıyor önce bebeğinin nafakasını harçlığını göndersin tamam senin baban başınızda ama bu bebeğin babasının yükümlülüğü ne kadar rahat ne utanmaz bir insan ya.
ya hiç mi hısım akarabası yok bu adamın demiyorlar mı senin karın aylardır nerde çocuğun nerede ayıptır diyen de mi yok ne sinir bozucu bir durum bu ya
ben sana bişey diyeyim mi bunlar bu şekilde gayet rahatlar, ne de olsa evde bebek ağlaması yok, bebeğin masraflarını da senin baban karşılıyor kaynanan falan bu şekilde düşünüyordur eminim gitsin orada bebeği büyütsün biraz ele avuca gelene kadar bizim de kafamız rahat eder diye düşünüyorlardır. hayır madem bu kadar gururlu takılıyor önce bebeğinin nafakasını harçlığını göndersin tamam senin baban başınızda ama bu bebeğin babasının yükümlülüğü ne kadar rahat ne utanmaz bir insan ya.
ya hiç mi hısım akarabası yok bu adamın demiyorlar mı senin karın aylardır nerde çocuğun nerede ayıptır diyen de mi yok ne sinir bozucu bir durum bu ya
Ailesini kimse atamaz bu kolay bir şey değil ki.
Ama neticede sizde bir ailesiniz çocuğunuz olmuş..
Eşine babalığı tatması çocuguna ısınması için zaman vermeliydin sende fevri davranmışsın belki sana söyleyemediği derdi bir derdi vardır.
Başına buyruk hareket edemezsin artık bir meleğin var kucağında ...Eşinle iletişime geç konuşun anlaşın tatlım bunun şakası yok.
İnşallah her şey daha güzel olur
Aynen. Kocan ve ailesi cok terbiyesz. Bu inatcilik falan degil, bildigin terbiyesizlik.
Yani yangina korukle gitmek istemem ama bildigin karsindakini adam yerine koymamak
canım bilmiyorum okudun mu yorumlarımı eltimle gizli gizli konusuyorum o bana haberleri ucuruyolar ben yeni dogum yaptım diye beni görmeeye gelmek isteyen cok oluyormus telefon acıyolarmıs herkese aynı yalan didem iyileşmek için annesiggile gitti annesi yanına gelemiyordu kardesi okula gidiyor diye gelirse gidersiniz
desteğin için sağol senle konusunca cok rahatlıyorum :) böyle seessizlik işte deli ediyor insanı sabredelim bakalım benimde içimde bi his var hersey daha güzel olacak inşaallah kendimi rahat tutmaya calısıyorumki bebegim bi zarar görmesin küçük meleğim ya görsen herşeyi babasına benziyor eli ayakları gözleri uyuması bile aynı
Canim birlesirseniz kocana de ki "Biz de artik kiz ailesi olduk, dua et ki senin aileme yasattiklarini damadimiz bize yasatmasin"
Canim birlesirseniz kocana de ki "Biz de artik kiz ailesi olduk, dua et ki senin aileme yasattiklarini damadimiz bize yasatmasin"
canım bunlar çok şerefsiz insanlar ya. ele güne karşı öyle yalan uyduruyorlar bi de. hayır ne halt ederlerse etsinler ama inan ki rahatlığa alıştı bunlar. senin sesin soluğun çıkmıyor aylardır babanlardasın masraf da etmiyorlar oh ne ala memleket diye düşünüyorlar çocuğunun nafakasını iste çocuğunun hakkını bırakma bu rahatlığa onları alıştırma. bu gurursuzluk falan değil babalık görevlerini manevi olarak yapamıyor madem maddi olarak yapsın, haber et göndersin harçlığını böyle alışır gider bu senelerce sen böyle mi bekleyeceksin çocuğunun hakkı heba mı olacak madem onlar bu derece insafsız sen de gurur yapma
bence gidince agzını tadını hiçte bozmasın böyle iğnelemekle sevgiler yok olur gider o yaptıklarıyla utansın yüüzne vuruldukça daha çok kinlenir gittiğinde bu konuları kapatıp gidecek herşey daha güzel olacak ozaman iğnelemeyle huzur olmaz gaz vermeyin arkadaşlar
oyy allahım analı babalı büyütsün kuzucugu
hıhh canım işte böyle düşün belkide bundna sonrası daha güzel olacak kaynanalar bu olayı hatırlayıp rahatça sataşamıcak
eşin belki daha derin düşünecek aynı hatayı yapmıcak
sende tabi hepimizin hataları olur
sende hatalarını tekrarlamıyacaksın
bebeginizde büyüyecek evin neşesi artacak
bak hayali bile güzel demi
her söylenene kulak asma dua et ve bekle
MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
her gecenin bir sabahı vardır
bu geceninde sabahı dolacak canım unutma böyle düşün hep..
haklısın canım bi kuzenimin eşiyle görüşseydi bakalım ona neler anlatıcak ondan sonra dedigin gibi hareket ederim kaynım facesinden kızımın resmini bile silmiş :) cok komik ya ona ne dert giriyor anlamadım fesatlıga bakar mısın
canım aynısı başımıza geldi ben de elazığlıyım söylemiştim bu arada sana konuda. benim de ablam seneler önce eşiyle küsüp geldi babamlara aylarca kaldı, biz gururumuzdan yeğenimin harçlığını nafakasını istemedik bunlar da aylarca hiç düşünmediler çocuğun ihtiyacı var mı , doktorudur, ilacıdır, bezidir, giyimidir vs. hiçbir şekilde merak edip de sormadılar hiç değilse çocuğun masrafını gönderelim demediler biz de istemeyince alıştı eniştem rahatlığa. daha sonra ablam evine döndü ve eniştem çocuğun hiçbir masrafı için para vermedi biliyor musun hala da vermez çocuk kocaman oldu harçlık vermiyor üniversite talebesi çocuğa. kendi yeğenlerine gelince harçlıklar herşey bol bol ama kendi çocuğuna harçlık vermez ondan bundan isteyin annenizden isteyin der hala. yani canım sana demem o ki bu rahatlığa alıştırma sonra sen çok üzülürsün o kocanın kazandığı her kuruşta senin çocuğunun hakkı var sakın haa sakın yedirtme kimseye hakkını çocuğun. dediğin gibi bak bakalım yine ses çıkmazsa seni enayi yerine koymalarına izin verme o harçlık göndermezken utanmıyor da sen çocuğunun nafakasını isterken mi utanıyorsun sakın böyle bir hataya düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?