Niye gorusmediler hala?
amin canım bnde cok istiyorum buraya güzel haberlerimi vermek ama bişi oldugu yok :)Başımıza gelen her kötü şeyin sonu mutlaka hayırlı olurmuş....
Ben de inan en az senin kadar üzülüyorum bu duruma , bize vereceğin güzel haberleri bekliyorum...
İnşllh hepiniz için herşeyin hayırlısı olur....
amin canım bnde cok istiyorum buraya güzel haberlerimi vermek ama bişi oldugu yok :)
canım sabırlı ol allahtan hayırlısını dile içini de ferah tut inşallah herşey gönlune göre olur güzel bebeğini sana bağışlasın rabbim
sağol canım benim öyle yapıyorum zaten elden bişi gelmez dua etmekten Allah a sıgınmaktan baska bişi yapamayız
didem hayirli haberlerini almayi bekliyorum artik...Rabbim gonlundekini versin insallah canim.
canım konunu her gün takip ediyorum,artık lütfen evine gitsin diye ama hiç bir gelişme yok,böyle gidersede olmayacak.canım bak böyle nereye kadar,bebeğin için sen at bir adım,çok üzülüyorum sana evinden ayrısın diye,neden bu yokluğunu başkasına fırsat olarak veriyorsun,kv,eltinden medet umuyorsun yapma böyle canım,orası senin evin,neden onların keyfini bekliyorsun.erkekler maalesef çok gururlu yere batsın onların gururu ama hep böyle nedense.o zaman iş sana düşüyor,eşinin burnunu sürtmesini istiyorsan çokkk beklersin,yapmazlar böyle bir şey,nedense bu yuvaların bütün yükü kadınların üstünde,nasıl gittiyse öyle gelsin diyor eşler,onlar çok ince ve detay düşünmezler,minnetleri yoktur hiç çok acı ama gerçekler böyle,lütfen kimsenin keyfini bekleme,araya zaman giriyor ve soğukluk artıyor,çıkılmaz yola girme lütfen.bunu kendi ruh beden sağlığın için ve yavrun için ara gelip almasını söyle,güzel söz söylemekle ağız aşınmaz,huzurun için geleceğin için yap bunu.inan adı gurursuzluk değil bunun.senin 1 aydır annende olmanın kimseye bir zararı yok sadece evliliğine sana zararı var,kv kp ne olur,gitmeseydi derler,ben sana hikayemi, anlatsam,yaşadığım hiççç dersin.bende dayak ve hakarete dayanamayıp evimi terkettim,kp yeni ölmüştü,eşim çok geçimsiz biri,annesiyle bana neler ettiler bilsen,sonra geri gelmek istedim,dışarıda hayat çok acımasız. çarem yoktu,gel al dedim,eşim çokk şartlar sundu,boşanıp imam nikahıyla yaşamamı istedi.onada tamam dedim,sonra o işin olmayacağı imam tarafından yapılan nıkahın düşeceği söylenince eşim vazgeçmek zorunda kaldı.evimde kv vardı,eşim beni almaya niyetlenince,kv o gelirse ben giderim demeye kadar işi götürdü,ahh gülüm çokkk zor bu hayat imtihansız olmazz,ben her şeye sabır ettim.nemi yaptım kendimi değiştirdim,eşimi bıraktım kendi haline,sabrımın karşılığı öte tarafa bıraktım.eşim bir milim değişmedi,değişmezde ben artık bıraktım. sırf evimi daha huzurlu hale getirmek için hiç bir şey görmüyorum duymuyorum,susuyorum.kimmi rahat ben,bir yaştan sonra insan kavga döğüş kaldıramıyor.evladın var onun için gururu bırak,hiçç bekleme eşin gelip seni almıyacak.sen gittt sabır ettt,huzurun için yavrun için at bir adım duacınımmm....
canım konunu her gün takip ediyorum,artık lütfen evine gitsin diye ama hiç bir gelişme yok,böyle gidersede olmayacak.canım bak böyle nereye kadar,bebeğin için sen at bir adım,çok üzülüyorum sana evinden ayrısın diye,neden bu yokluğunu başkasına fırsat olarak veriyorsun,kv,eltinden medet umuyorsun yapma böyle canım,orası senin evin,neden onların keyfini bekliyorsun.erkekler maalesef çok gururlu yere batsın onların gururu ama hep böyle nedense.o zaman iş sana düşüyor,eşinin burnunu sürtmesini istiyorsan çokkk beklersin,yapmazlar böyle bir şey,nedense bu yuvaların bütün yükü kadınların üstünde,nasıl gittiyse öyle gelsin diyor eşler,onlar çok ince ve detay düşünmezler,minnetleri yoktur hiç çok acı ama gerçekler böyle,lütfen kimsenin keyfini bekleme,araya zaman giriyor ve soğukluk artıyor,çıkılmaz yola girme lütfen.bunu kendi ruh beden sağlığın için ve yavrun için ara gelip almasını söyle,güzel söz söylemekle ağız aşınmaz,huzurun için geleceğin için yap bunu.inan adı gurursuzluk değil bunun.senin 1 aydır annende olmanın kimseye bir zararı yok sadece evliliğine sana zararı var,kv kp ne olur,gitmeseydi derler,ben sana hikayemi, anlatsam,yaşadığım hiççç dersin.bende dayak ve hakarete dayanamayıp evimi terkettim,kp yeni ölmüştü,eşim çok geçimsiz biri,annesiyle bana neler ettiler bilsen,sonra geri gelmek istedim,dışarıda hayat çok acımasız. çarem yoktu,gel al dedim,eşim çokk şartlar sundu,boşanıp imam nikahıyla yaşamamı istedi.onada tamam dedim,sonra o işin olmayacağı imam tarafından yapılan nıkahın düşeceği söylenince eşim vazgeçmek zorunda kaldı.evimde kv vardı,eşim beni almaya niyetlenince,kv o gelirse ben giderim demeye kadar işi götürdü,ahh gülüm çokkk zor bu hayat imtihansız olmazz,ben her şeye sabır ettim.nemi yaptım kendimi değiştirdim,eşimi bıraktım kendi haline,sabrımın karşılığı öte tarafa bıraktım.eşim bir milim değişmedi,değişmezde ben artık bıraktım. sırf evimi daha huzurlu hale getirmek için hiç bir şey görmüyorum duymuyorum,susuyorum.kimmi rahat ben,bir yaştan sonra insan kavga döğüş kaldıramıyor.evladın var onun için gururu bırak,hiçç bekleme eşin gelip seni almıyacak.sen gittt sabır ettt,huzurun için yavrun için at bir adım duacınımmm....
Allah razı olsun canım cok cok sağol okuduklarını cok iyi okudum ve anladım senin yasadıklarınada cok üzüldüm seninde Allah yar ve yardımcın olsun beklemek benim içnde cok kötü gercekten ama ben esimi arasam gel beni götür alda desem gelip almaz cık kendin gel diyecek adım kadar eminim b,lsem benle güzel güzel konusacak anlamıyorum hersey cok zoruma gidiyor en kötüsüde kızını arayıp sormaması biz onun için bi hiçiz demek bunlarıda dşünüyorum aramak istemiyorum gelip almaz ben, almıcaktacanım konunu her gün takip ediyorum,artık lütfen evine gitsin diye ama hiç bir gelişme yok,böyle gidersede olmayacak.canım bak böyle nereye kadar,bebeğin için sen at bir adım,çok üzülüyorum sana evinden ayrısın diye,neden bu yokluğunu başkasına fırsat olarak veriyorsun,kv,eltinden medet umuyorsun yapma böyle canım,orası senin evin,neden onların keyfini bekliyorsun.erkekler maalesef çok gururlu yere batsın onların gururu ama hep böyle nedense.o zaman iş sana düşüyor,eşinin burnunu sürtmesini istiyorsan çokkk beklersin,yapmazlar böyle bir şey,nedense bu yuvaların bütün yükü kadınların üstünde,nasıl gittiyse öyle gelsin diyor eşler,onlar çok ince ve detay düşünmezler,minnetleri yoktur hiç çok acı ama gerçekler böyle,lütfen kimsenin keyfini bekleme,araya zaman giriyor ve soğukluk artıyor,çıkılmaz yola girme lütfen.bunu kendi ruh beden sağlığın için ve yavrun için ara gelip almasını söyle,güzel söz söylemekle ağız aşınmaz,huzurun için geleceğin için yap bunu.inan adı gurursuzluk değil bunun.senin 1 aydır annende olmanın kimseye bir zararı yok sadece evliliğine sana zararı var,kv kp ne olur,gitmeseydi derler,ben sana hikayemi, anlatsam,yaşadığım hiççç dersin.bende dayak ve hakarete dayanamayıp evimi terkettim,kp yeni ölmüştü,eşim çok geçimsiz biri,annesiyle bana neler ettiler bilsen,sonra geri gelmek istedim,dışarıda hayat çok acımasız. çarem yoktu,gel al dedim,eşim çokk şartlar sundu,boşanıp imam nikahıyla yaşamamı istedi.onada tamam dedim,sonra o işin olmayacağı imam tarafından yapılan nıkahın düşeceği söylenince eşim vazgeçmek zorunda kaldı.evimde kv vardı,eşim beni almaya niyetlenince,kv o gelirse ben giderim demeye kadar işi götürdü,ahh gülüm çokkk zor bu hayat imtihansız olmazz,ben her şeye sabır ettim.nemi yaptım kendimi değiştirdim,eşimi bıraktım kendi haline,sabrımın karşılığı öte tarafa bıraktım.eşim bir milim değişmedi,değişmezde ben artık bıraktım. sırf evimi daha huzurlu hale getirmek için hiç bir şey görmüyorum duymuyorum,susuyorum.kimmi rahat ben,bir yaştan sonra insan kavga döğüş kaldıramıyor.evladın var onun için gururu bırak,hiçç bekleme eşin gelip seni almıyacak.sen gittt sabır ettt,huzurun için yavrun için at bir adım duacınımmm....
Bende bu konuyu takip edenlerdenim.Gercekten cok uzuluyorum.insallahh iyi bir gelisme vardir.En guzel zamani esiyle yasamasi gerekirken simdi ayri.Babayada kiziyorumm insan cocugu icin yapar.Ne bicim adammis.Annesinden gizli bir sekilde ulasir arar.Insan yeni dogmus yavrusundan nasil ayri kalir.Birde kiz cocugu babalar kizlara daha duskun olur.
bizim şer bildiğimiz her şeyde bir hayır varmış
bence eşin çok acımasız mış hadi eşin acımasız ailesi bence ondan daha acımasız çünkü herşey ailede bitiyor ailesi dese oğlum böyle olmaz senin yaptığın yanlış eşin zaten döner yuvasına
sana acımıyolarsa o günahsız bebeğe acımaları gerek o bebek ne kadar seninse o kadarda onların
yazık o bebeğe sahip olmak için yıllarca çırpınan binlerce insan var
allah yardımcınız olsun en kısa zamanda ne hayırlıysa o olsun
sebep neydi kavgalarınızın .sakın piskolojik etkilenipde bu durumdan bebegini suclama .mrb arkdslr 20 kasım günü bebegimi kucagıma aldım kızımın geldigine sevinemiyorum bile cünkü esimle we ailesiyle cok kötü tartsmalar oldu we ben suan babmın ewindeim cok kötüyümm kızıma baktıkca içim parcalanıor
sebep neydi kavgalarınızın .sakın piskolojik etkilenipde bu durumdan bebegini suclama .ne güzel dünyanin en tatlı şeyine sahipsin onu güzel bi şekilde yetiştirmeyi düşün
kusura bakma ama eşine yazıklar olsun sebeb ne olursa olsun annene saygısızlık etmycekti .annenide ezdirme sende annesin anlyosundur .annem dogum için yanıma gelmişti evden gitmesin i istedi kavga bundan basladı gerci esimin biriktirdigi bi konuda varmısda pis kinci.yok canım bebişimi niye suclayayım kıyamam ben ona onun ne sucu var kızzımı ölesiye seviyorummmmmmm
kusura bakma ama eşine yazıklar olsun sebeb ne olursa olsun annene saygısızlık etmycekti .annenide ezdirme sende annesin anlyosundur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?