Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

Başımıza gelen her kötü şeyin sonu mutlaka hayırlı olurmuş....
Ben de inan en az senin kadar üzülüyorum bu duruma , bize vereceğin güzel haberleri bekliyorum...
İnşllh hepiniz için herşeyin hayırlısı olur....

amin canım bnde cok istiyorum buraya güzel haberlerimi vermek ama bişi oldugu yok :)

didem hayirli haberlerini almayi bekliyorum artik...Rabbim gonlundekini versin insallah canim.

bende haber alıp soran bütün arkadaslarımla paylaşmak istiyorum canım ama hala çıt yokk eltim yarın kaynanamı arayıp biraz agzını arayacak ne yapmayı düşünüyorsunuz falan diye yarın ararım dedi bakalım :)

canım konunu her gün takip ediyorum,artık lütfen evine gitsin diye ama hiç bir gelişme yok,böyle gidersede olmayacak.canım bak böyle nereye kadar,bebeğin için sen at bir adım,çok üzülüyorum sana evinden ayrısın diye,neden bu yokluğunu başkasına fırsat olarak veriyorsun,kv,eltinden medet umuyorsun yapma böyle canım,orası senin evin,neden onların keyfini bekliyorsun.erkekler maalesef çok gururlu yere batsın onların gururu ama hep böyle nedense.o zaman iş sana düşüyor,eşinin burnunu sürtmesini istiyorsan çokkk beklersin,yapmazlar böyle bir şey,nedense bu yuvaların bütün yükü kadınların üstünde,nasıl gittiyse öyle gelsin diyor eşler,onlar çok ince ve detay düşünmezler,minnetleri yoktur hiç çok acı ama gerçekler böyle,lütfen kimsenin keyfini bekleme,araya zaman giriyor ve soğukluk artıyor,çıkılmaz yola girme lütfen.bunu kendi ruh beden sağlığın için ve yavrun için ara gelip almasını söyle,güzel söz söylemekle ağız aşınmaz,huzurun için geleceğin için yap bunu.inan adı gurursuzluk değil bunun.senin 1 aydır annende olmanın kimseye bir zararı yok sadece evliliğine sana zararı var,kv kp ne olur,gitmeseydi derler,ben sana hikayemi, anlatsam,yaşadığım hiççç dersin.bende dayak ve hakarete dayanamayıp evimi terkettim,kp yeni ölmüştü,eşim çok geçimsiz biri,annesiyle bana neler ettiler bilsen,sonra geri gelmek istedim,dışarıda hayat çok acımasız. çarem yoktu,gel al dedim,eşim çokk şartlar sundu,boşanıp imam nikahıyla yaşamamı istedi.onada tamam dedim,sonra o işin olmayacağı imam tarafından yapılan nıkahın düşeceği söylenince eşim vazgeçmek zorunda kaldı.evimde kv vardı,eşim beni almaya niyetlenince,kv o gelirse ben giderim demeye kadar işi götürdü,ahh gülüm çokkk zor bu hayat imtihansız olmazz,ben her şeye sabır ettim.nemi yaptım kendimi değiştirdim,eşimi bıraktım kendi haline,sabrımın karşılığı öte tarafa bıraktım.eşim bir milim değişmedi,değişmezde ben artık bıraktım. sırf evimi daha huzurlu hale getirmek için hiç bir şey görmüyorum duymuyorum,susuyorum.kimmi rahat ben,bir yaştan sonra insan kavga döğüş kaldıramıyor.evladın var onun için gururu bırak,hiçç bekleme eşin gelip seni almıyacak.sen gittt sabır ettt,huzurun için yavrun için at bir adım duacınımmm....

Evet arkadasim disarida hayat acimasiz, ama sen simdi kocanin yaninda rahat misin? Bir hic gibisin. Konu sahibinin burada tercih yapmasi lazim, kos kos geri mi donecek (ki bu durumda adam yerine konulmayacak) ya da buna hayir mi diyecek. Ayrica imam nikahini neden kabul ettin anlamadim. Bosansan nafakasi var bunun, evin yarisi sana ait olacak falan.

Bende bu konuyu takip edenlerdenim.Gercekten cok uzuluyorum.insallahh iyi bir gelisme vardir.En guzel zamani esiyle yasamasi gerekirken simdi ayri.Babayada kiziyorumm insan cocugu icin yapar.Ne bicim adammis.Annesinden gizli bir sekilde ulasir arar.Insan yeni dogmus yavrusundan nasil ayri kalir.Birde kiz cocugu babalar kizlara daha duskun olur.

Hayat acımasız doğru. Ama hayatı kendimiz için acımasız ve çekilmez hale getiren bizleriz.Yapmayın Allah aşkına, siz değersiz misiniz? Neden katlanıyorsunuz böyle bir ilişkiye? Bunun adı evlilik mi yani?

Yazık size de yazık.. Bir de resmi nikahsız yaşamaya tamam demişsiniz. Dayak ve hakarete katlanmışsınız. Siz hiç kimsenin kum torbası değilsiniz. Nolur, kendinize böyle bir hayatı layık görmeyin. Hiçbir erkeğin bir kadına bunları yaşatmaya hakkı yok. Sırf hayat acımasız diye karakterinizden, kendinizden ödün vermeyin.

Sizin düşüncelerinize, kendinizi geri çekmenize, eşinize, sırf hayat acımasız diye, katlanmanıza ve karamsarlığınıza inanmak istemiyorum. Yuvayı dişi kuş yapmaz. Yuvayı erkek yapar. Dimdik durur adam dediğin eşinin yanında. Ezmez, ezdirmez. Böyle bir adam da her şeye layıktır. Siz ve sizin gibi düşünenlerden dolayı erkekler gururlu. O yüzden böyle gelir, böyle gider..

Annesinin kuzusu eşlerimiz değil sadece. Bizim annelerimizde neler çekmiş bizi büyütürken. Sizi büyütenlerin emeği hatrına, kendinize bu zulmü reva görmeyin.
Daha iyilerini hakettiğinizi düşünüyorum.

bizim şer bildiğimiz her şeyde bir hayır varmış
bence eşin çok acımasız mış hadi eşin acımasız ailesi bence ondan daha acımasız çünkü herşey ailede bitiyor ailesi dese oğlum böyle olmaz senin yaptığın yanlış eşin zaten döner yuvasına
sana acımıyolarsa o günahsız bebeğe acımaları gerek o bebek ne kadar seninse o kadarda onların
yazık o bebeğe sahip olmak için yıllarca çırpınan binlerce insan var
allah yardımcınız olsun en kısa zamanda ne hayırlıysa o olsun

Allah razı olsun canım cok cok sağol okuduklarını cok iyi okudum ve anladım senin yasadıklarınada cok üzüldüm seninde Allah yar ve yardımcın olsun beklemek benim içnde cok kötü gercekten ama ben esimi arasam gel beni götür alda desem gelip almaz cık kendin gel diyecek adım kadar eminim b,lsem benle güzel güzel konusacak anlamıyorum hersey cok zoruma gidiyor en kötüsüde kızını arayıp sormaması biz onun için bi hiçiz demek bunlarıda dşünüyorum aramak istemiyorum gelip almaz ben, almıcakta

cok sağoluun arkadaslar böyle sık sık sormanız beni cok mutlu ediyor derdimi paylastıgınız için sapolun benimde hep kendi sordugum sorular onlar canım beni gecti kendi parcası nasıl özlemiyor ,nasıl durabiliyor hala aklım ermiyor oda cocuk sahibi olmak için basımın etini yiyen adam bian önce baba olmak isteyen adam nasıl böyle davranıyor bilmiyorum

amin sağol canım büyük büyük değil eşimden daha cahiller benim o anasına düşkün kocamın anası (herkes annesine düşkündür ona bişi dediğim yok kmse yalnıs anlamasın beni) kalkıp deseki oglum sütüm sana haram olsun o kıızı git getir dese eşim beni gelip almaz mı niye anası kalkıpta böyle bişey söyleyemiyor bilmiyorum bi insana Rabbim merhamet versin kinci insanlar hayatımda korktugum kişiliklerdir oda gitti geldi beni buldu korktugum hersey basıma geldi

sebep neydi kavgalarınızın .sakın piskolojik etkilenipde bu durumdan bebegini suclama . ne güzel dünyanin en tatlı şeyine sahipsin onu güzel bi şekilde yetiştirmeyi düşün

sebep neydi kavgalarınızın .sakın piskolojik etkilenipde bu durumdan bebegini suclama . ne güzel dünyanin en tatlı şeyine sahipsin onu güzel bi şekilde yetiştirmeyi düşün

annem dogum için yanıma gelmişti evden gitmesin i istedi kavga bundan basladı gerci esimin biriktirdigi bi konuda varmısda pis kinci.yok canım bebişimi niye suclayayım kıyamam ben ona onun ne sucu var kızzımı ölesiye seviyorummmmmmm

kusura bakma ama eşine yazıklar olsun sebeb ne olursa olsun annene saygısızlık etmycekti .annenide ezdirme sende annesin anlyosundur .

kusura bakma ama eşine yazıklar olsun sebeb ne olursa olsun annene saygısızlık etmycekti .annenide ezdirme sende annesin anlyosundur .

yok canım ne kusura bakcam :) annemi anlaıdgım için burdayım annem gercekten etlime sütlüme karısan biri değil haketmedi böyle brşeyi ben o gece sabaha kaadar ağladım oda benle beraber ağladı ben onun bi damla gözyasına kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…