benimde annem bizimle beraber kalıyor .eşim kendisi istedi bihzat .benle ilgilenmeye vakit bulamıyor iş yogunlugundan dolayı .hamileyim 8aylık .annem cok yardımcı oluyor bana her konuda .ben yetışmedigimde annem eşimin kıyafetlerinide yıkadıgı oluyor çok şukur aralarınsa sorun saygısızlık yok .olsa bilmiyorum allah korusun annemin onun üzerinde cok emegi var .allah yanına bırakmaz zatenyok canım ne kusura bakcam :) annemi anlaıdgım için burdayım annem gercekten etlime sütlüme karısan biri değil haketmedi böyle brşeyi ben o gece sabaha kaadar ağladım oda benle beraber ağladıben onun bi damla gözyasına kıyamam
benimde annem bizimle beraber kalıyor .eşim kendisi istedi bihzat .benle ilgilenmeye vakit bulamıyor iş yogunlugundan dolayı .hamileyim 8aylık .annem cok yardımcı oluyor bana her konuda .ben yetışmedigimde annem eşimin kıyafetlerinide yıkadıgı oluyor çok şukur aralarınsa sorun saygısızlık yok .olsa bilmiyorum allah korusun annemin onun üzerinde cok emegi var .allah yanına bırakmaz zaten
Didem varya hersey senin esinin ailesinden kaynaklaniyor..Bende 2 sene once yasadim esimle tartistik cekti gitti .Oda aile arasinda yasanan sorunlardan SIKILMISTI..herseyini birakti gitti esim arabanin anahtari pasaport kimlik fln...beni birdaha bulamayacaksiniz diye cekti gitmisti.Ben ablasini aradim dedim ablasi inanmadi o gece kardesini hic aramamis bile ilgilenmediler bile.Esim 3-4 gun bir otelde kaliyor ve daha sonra annesigile geciyor.Ama bu arada ariyorum hep hayatindan endise ettigim icin.2 gun tel. kapaliydi.daha sonra caldi o butun mesajlari okudugu halde hic cvp vermedi.1 hafta tel/ kapandi hic acilmadi.ailesini ariyorum haberimiz yok diyolar ama megersem ordaymis.Ablalari yalan soyluyor enistesi dahi..Polise gittik anlattik herseyi .Polis aile ile kontaga geciyor.Esimi oyle doldurmuslarki esim diyorki;Karim cocuklarimi kullaniyor beni tehdit ediyor diyor..Polis ispatla diyor oda annesigilin butun konustuklarini anlatiyor.Polis inanmamis bizle kontaga gecti boyle boylemi diye bizde hayir kesinlikle yoksa cocuklari elimden alacaklar.ESIME oyle bir kizdimki neden haber vermedin deseydin kafami dinleyecektim diye baya sitem ettim ailesiyle halen aramiz yok onlari ALLAHA sevk ettim.esim ben aramayinca artik 3 gun sonra tipis tipis eve geldi...Suan beraberim evet cocuklarim icin babasiz kalmasinlar diye.AILENIN rolu cok buyuk canim....
Esime neden geldin dedim madem oyle cekip gittin..Babam cocuklarinin basina git dedigi icin geldim dedi.Kaynanam cok fena....Eger kayinbaban var iyiyse bu is insallah duzelir.Yoksa ALLAH kaynananin eline birakmasin.Insallah ilerde ben oyle bir anne olmam ..Ben cocuklarimin iyiligi icin herseye katlanirim.
Esin bazi seyleri anlayacak anlayacak ama insallahh gec olmazz diye dusunuyorum..Ne bicim anne ya ben olsam tutar kolundan gotururum.Ogluma derimki senin benim yanimda olman degil kizinin yaninda olman lazim derim.Sonucta ortada buyuk bir mesele yok. O kizin melegin icin herseyi yapardim yani.Bizler yeni nesil herseyi genis sekilde dusunebiliyoruz.Ama bizim annelerimizin donemindekiler halen eski akil eski fesatlik.....
Esinle hic konustunmu yada hic konusma firsatin oldumu???
Telefonunu istese birakabilirdi belkide seni geri donecek diye bekliyor olabilir!!!Gercekten istemese simdiye kadar yolunuz ayrilirdi bir sekilde.Bence esinde cekiniyor olmali bazi seylerden belkide annene yaptigi seyden dolayi utaniyor olabilir.Sizin tek ihtiyaciniz aileden bir buyugunuz araciligi ile baristirilmaniz...
Evet haklisin bu konuda.Belki bekliyorlar seninde kendini toparlaman icin lohusa donemini atlatman icin. Ay insallahh duzelir hersey.Bide arayanlara oyle demesi ilginc bence bu adam seni bekliyor. Araya bir buyugun girmesi sart gibi birsey olmus.Bunca zaman karsilikli beklemek zor bir donem canim.Daularimiz kizinla ve seninle..bide eşim bişiyi kafaya koyudu mu anında yapar o ayrılmak isteseydi bu kadar hayatta beklemezdi cok ii biliyorum
didem yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm
bu erkekler doğumdan sonra senden çok lohusa sendromuna giriyor noluyosa
hele bide böyle annesinin kuzusuysa
çoğumuz yaşadık aşağı yukarı
sen cesaretini toplamış baba evine dönmüşsün
ilk doğumumda bukadar olmasada bu tarz şeyler yaşadım
bende baba evine gitseydim eşim ölse gelip almazdı heralde
senin eşine bakınca dedimki okuyunca dönünce mutlu olurmusun böyle bi adamla acaba
ALLAH sana ve evladına güzel günler göstersin yolunu bahtını açık etsin inşallah
geçmiş sayfalarda bi arkadaş yazmış bu erkeklerin evliliklerde adam olması 10 yıl sürüyo
ama senin ömründen gidiyo diye ne kadar doğru
Evet haklisin bu konuda.Belki bekliyorlar seninde kendini toparlaman icin lohusa donemini atlatman icin. Ay insallahh duzelir hersey.Bide arayanlara oyle demesi ilginc bence bu adam seni bekliyor. Araya bir buyugun girmesi sart gibi birsey olmus.Bunca zaman karsilikli beklemek zor bir donem canim.Daularimiz kizinla ve seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?