Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

düzeldi ama biraz uzun zaman aldı
hep onun dediği gibi olursa çok iyi itiraz edersen hemen küser 14 yıllık evliyim 7-8 yılı böyle kaprisle geçti
çok iyi bir insan ama burnu yere düşse almaz
sevindim senin adına Allah daha iyi etsin inşaallah bakalım bizim nereye kadar gidicek :S

bakalım bekleyelim bir müddet daha zaman ne göstericek ama ben kendim adım atmayı düşünmüyorum eşimi o yaptıgından ziyade görümcem ve kaynanam varya onlar içinde istemiyorum sırf kendim adım atmayı dillerine düşersem kurtulamam daha umarım biri adam akıllı cıkarda bizi barıstırma yolunda bişiler yapmaya calısır bizde sizin gibi sadece cocuklarıımızı düşünüp onun için cabalarız

kaynım türkiyeye gelmeyi düşünüyormus işte kiimse bişi yapmıyor diye sinirlenmiş acmıs kaynanama da bagırmıs hatta telefonda dua edyorum cocugum için herseyin düzelmesinii istiyorum

Esin cok pisman olacak eminim siz barisacaksiniz .Pismanligi kizina olacak o ilk dogdugundaki guzel kokan anlarini goremedi.Canim iyi geceler sana opuyorum guzel kizini .ALLAHA emanet olun.

Esin cok pisman olacak eminim siz barisacaksiniz .Pismanligi kizina olacak o ilk dogdugundaki guzel kokan anlarini goremedi.Canim iyi geceler sana opuyorum guzel kizini .ALLAHA emanet olun.

inşaallah tatlım inşşaallah deidiğin gibi olurrr sanada iyi geceler canım kucagımda simdi öpüyoru m yerine :) sende Allah a emanet ol

canim allah kizini sana bagislasin ben 4 bucuk yildir bebek diye yaniyorum esim benden cik istiyor.gecen aralikda tup ben
bebek yaptik negatif dondurulmus denedi k
nisanda yine negatif esimle beraber agladik. .asilamam var ocakda. yani ben anlamiyorum onun bebegini dogurmussun onun yaptigina bak sen allahin sevgili kulusun ne guzel evladin var ne mutlu ah o bebegin servey degerinde esin elindekinin kiymetini bilmiyor bosver sen anne olmussun ya ailesi olacak insanlarda diyecek birsey bulamiyorum. bebegine saril kokla ve inan servetinin kiymetini bil insallah esinde anlar esinin ve o yavrunun kiymetini oobebek icin yillarca bekleyen aglayan karikocalari. allah bebegine uzun omur versin esinede merhamet

cok sağol canım Allah razı olsun.öyle biz insanlar elimizdekinin kıymetini bilmeyiz hiç bi zaman herzaman doyumsuzdur işte benden cok istiyodu bi bebegimizin olmasını evlendigimz günden beri basımın etini yiyordum 2 sene zor bekledi ben istemiyordum diye hatta bazen kavga bile ediyordu benle niye istemiyorsun diye hamile oldugumu ögrenince cıldırdı hamilelgim boyuncada hep dogacagı günü sabırsızlıkla bekledi bebegimiz oldu zaten topu topu 1 hafta gördü ondada cok mutluydu havvaalara ucuyordu ssaatlerce koklayııp seviyordu acıp memişlerine kadar bile öpüp kokluyordu şimdi ? nne arıyor ne soruyor belkide hiç özlemiyor ... belkide unuttu bizi ...
senin adınada cok üzüldüm Rabbim tez zamaanda sanada böyle güzel bi hediye verir inşaallahhhhh bütün kalbimle dua edicem senin için Allah ım istediğin o güzel meleği senin hiç beklemediigin bianda verir inşaallah da sende tadarsın dünyanın en güzel duygusuunu

canım özlemez olurmu hiç tabiki özlüyordur ..adam taş değil yani ama inat biri belliki o yüzden ilk adımı senden bekliyordur..sen sakın üzme kendini şimdiye kadar sabrettin inşallah sabrının karşılığını alırsın..kaynın gelecek değilmi..inşallah o gelince herşeyi çözüp öyle gider..

allah sendende razı olsun inşallah bendekavuşurumbebeğime. annelerin duası kabulolurmuş. bende sana dua ediyorum eşinle yine yuvanızda mutlu olmanız için. bol bol dua et arkadaşım ayetel kursiyi suya oku eşine içir. allahımyuvamı dağılmaktan kurtar diye ta kalbinden dua et. yer gök dua üzerine. bebeğini düşün kendini üzme eşin anlıyacaktır değerinizi. bir insanın çocuğuda varsa niye mutlu olmaz anlayamıyorum ne büyük nimet halbuki. ben çok imreniyorum çocuklu ailelere herşey nasip kısmet bu hayatta. allah yuvana huzur sanada kuvvet versin yuvanı dağıtma sakın mücadele et. kolay kurulmuyor kolay yıkılıyor.kimseyi hayatına karıştırtma ezdirme kendini allah yardımcınolsun senin için dua ediyorum inan canım

tam belli değil ama gelmeyi düşünüyormus kesin değil yaini canım valla bende kendi kendime diyorum bu adam taş mı kesildi iinşaallah sabrımın karsılıgnı güzel bi şekilde alırım zaten ilk adımı benden bekliyor kendin gittin kendin gelirsin düşüncesi var onda eminim

cok sağolll canım benim .zaten öncelikle kzıım için bu yuvamın yıkılmasını iistemiyorum sonra kendim için nabarsa yapsın bitürlü kin tutamıyorum ona vede hala cok seviyorum dua sığınmaktan baska bişi yapmıyorum zaten sende hiçççç üzme o tatlı canını Allah ım sanada bu kadr cok istiyorsun bi bebiş verir inşaallahmerak etme bi bakmıssn kucagında sende hep gönülden dua et Rabbim hiç bi duayı geri cevirmez

eşinin gelip annenden özür dilemesi gerektiginide unutma canım barışacansan eger

Öncelikle bebeğiniz var umarım düzelir.
Ama ben biraz sizdede hata buldum eşinizin ailesiyle kavga gürültü bunlara girmemeniz lazım biraz etki tepki olayı olmuş siz onun ailesine iyi davranmayınca oda sizin annenizi istememiş yani nasıl sizin annenizi istemememsi zorunuza gidiyorsa onun ailesine davranışlarınızda onun zoruna gidiyordur.
Biraz empati kurmak lazım.Anladığım kadarıyla bu tarz hareketlerinizle soğutmuşsunuz kendinizden yoksa hiç kimse yeni doğmuş bebeğini görmeden duramaz ki okadar baba olmaya hevesli bi adam ikiniz içinde üzüldüm eşinde çocuğunu göremiyor daha yeni anne baba olmuşsunuz.
Birde hemen suçu kayınvalidede falan bulmayalım koskoca adam sıkılmıştır kendi kararıdır.Biz bayanlar bazen cadı olalım sözümüz geçsin istiyoruz ama her erkek bunu sevmiyor çoğu erkek huzur istiyo .Ben sizin yerinizde olsam kayınvalidemi ararım
Annecim özür dilerim hamilelik depresyonu falan derim gönlünü alırım bu davranış çoğu şeyi değiştirir. Bunu yapana şahit oldum eski hallerinden daha da iyi oldular.
İnşallah sizinde durumlar düzelir...Birde şu kayınvalide görümce olayınıda bi geçelim yani her şeyi onlara bağlamayalım kimse çocuğunun yuvası huzursuz olsun istemez

o zaman sıkıntı yaratmak adına yapıyor sadece.kusura bakmayın tüm yorumları okuyamadım ama ; eşinizle hiç konuşuyor musunuz telefonda falan ,bebeğiniiz sorar mı ilgilenir mi?

o zaman sıkıntı yaratmak adına yapıyor sadece.kusura bakmayın tüm yorumları okuyamadım ama ; eşinizle hiç konuşuyor musunuz telefonda falan ,bebeğiniiz sorar mı ilgilenir mi?

gözüm korksunda geri döneyim diye yapıyor aklınca yok canım ya dedim ya küsüp geldiğimdendir ne arıyor ne soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…