Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

gözüm korksunda geri döneyim diye yapıyor aklınca yok canım ya dedim ya küsüp geldiğimdendir ne arıyor ne soruyor

allah yardımcın olsun canımm.. sonuçta yeni doğum yapmışsın hassassın seni çok iyi anlayabiliyorum. k.validenler yapıcı olması gerekirkeeeennn .... (( bide utanmadan şikayet etmiş bi baba olarak hiç mi merak etmiyo ben anlamıyorumki yaaaaa

sağol canım Allah razı olsun salak ya ne aradı ne sordu kim kendisine cocgunu göremeyeceksin dedi kalktın gittin polise sikayet ettin yaarım akıllı cok zeki sanıyor galiba kendisini bu benim tırsak bişi oldıugmu biliyor ya gözümü korkutuyor

daha baştan ,çocuğunuzu kullanmaya başlamış sizi yıpratmak için,yazık çok yazık...
karı-koca olmak başka ;anne-baba olmak başka....evlilik bitebilir,ama anne-babalık ömür boyu sürer...neyin kini acaba bu kadar size karşı??
bence pes etmeyin,siz güçlüsünüz,annesiniz,sizi yıldırmasına,yıpratmasına izin vermeyişn...

nasıl ya ? tüh sıfatına onun ya. bunlar sana iftira da atarlar herşeyi yaparlar hazırlıklı ol. ne yapmayı düşünüyorsun peki ?

kuzenimin kaynı avukat ona sorduttumsimdi bosanma davası yok bişi yok salak kendini rezil etmekten baska bişi yapmamıs ondan bişi cıkmaz demiş gülmüş o yüzden bişi yapmıcam

önce dondum kaldım sok oldum simdi toparladım biraz Allah ım bildiği gibi yapsın ..

hayret bişey yaaa... Bu erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum. daha yeni doğmmuşş bi bebek nasıl kıyar anlamıyorum ki yaa. hayır çaba sarfetmesi gerekirken niye gözünü korkutmayı tercih ediyo nasıl bi psikolojiye sahip ki allahımm yaa (

kuzenimin kaynı avukat ona sorduttumsimdi bosanma davası yok bişi yok salak kendini rezil etmekten baska bişi yapmamıs ondan bişi cıkmaz demiş gülmüş o yüzden bişi yapmıcam

rezil mahluk ya utanmıyor da konu komşu akrabaya da böyle söylüyordur Allah bilir. çocuğumu göstermiyorlar mağdur babayım ayağı çekiyordur.

bende anlamadım canım anlam veremedim ... hala soktayım

rezil mahluk ya utanmıyor da konu komşu akrabaya da böyle söylüyordur Allah bilir. çocuğumu göstermiyorlar mağdur babayım ayağı çekiyordur.

konu komsuya hiçkimseye bişey söylemiyorlar saklıyorlar eczaneye giden herkes beni sordugunda iyidir cocukla ugrasıyor diyo kimse bilmiyor küsüp geldigimi beni gelip görmek isteyenlerede kaynanamlar annesigile iyileşmeye gitti diyolar

Yani pes artık hem arayıp sorma hemde git polise şikayet et...allah yardımcın olsun canım..belliki çok zor insanlar bunlar

haber uçursana konu komşuya gerçeği bilsinler. o kaynanan da kocan da rezil olsunlar etrafa

hayır madem böyle bişey yapıyolar niye bu yolu seçttiler madem utanıyolar ne diye polise gidip iyice rezil etmişler kendilerini... iyice gıcıklandırmışlardır eminim seni

Yani pes artık hem arayıp sorma hemde git polise şikayet et...allah yardımcın olsun canım..belliki çok zor insanlar bunlar
aynen canım cok komik ya ben biaydır burdayım arayıp bikere cocugum nasıl dememiş polise sikayet etmiş :S
haber uçursana konu komşuya gerçeği bilsinler. o kaynanan da kocan da rezil olsunlar etrafa
valla ben kimseden saklamıyorum beni görenlere söylüyorum
hayır madem böyle bişey yapıyolar niye bu yolu seçttiler madem utanıyolar ne diye polise gidip iyice rezil etmişler kendilerini... iyice gıcıklandırmışlardır eminim seni
hayır anlamadıgım daha ben senin karınım ortada bosanma yok bişe yok nasıl hala kendi soyadını tasıyan karısına böle bşey yapar nasıl nefsi kaldryor anlamadım cok istiyorsan bosanma davası ac cok bariz ortada gözümü korkutmak için yaptıgın cıkıp geleyim diye yapıyorsun

halbuki ılımlı olsa daha güzel yollar denese senide ikna eder gönlünüde alır yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…