Eşim Ve Ailevi sorunlar..

aSaLet53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
166
3
48
Merhaba arkadaşlar nasıl başlıyacağım nasıl kendimi dile getireceğim bilmiyorum.2.5 senelik bir evliliğim var.14 aylık bir oğlum var.Sevgili olduğumuz günleri hatırlıyorum da bi o kadar özlüyorum sevilmeyi..özlenmeyi..heleki içine çekip sarılmasını..

Neyse..evlendik.Eşimle evleneli 1 hafta sonra bana fındık kabuğunu doldurmuycak şeylerden sebeb bana verebileceği cevabı babanın evine git kapı açık bak demeleri oldu.Ne zaman bi tartışma olsa hep kendimi geri çektim.İnsan hali bu dedim ben kötü oldum mu o beni idare edecek, o kötü oldu mu ben..

Yanlış bi evlilik mi ettim bilmiyorum.Sonuçta bende çalışıyorum hem eşime hem oğluma hemde evime bakıyorum.Eşimden sürekli bana git babanın evine demesinden kalbim yoruldu.Yıkıldığım halde gittim yanına hayatım nolur bana böyle cümleler kurma inan kalbim kırılıyor dedim dedim dedimm..Kaç kere dile getirsem bile hala devam ediyor. Beni seviyomusun diyorum cevap bile vermiyor.Dün özledim seni dedim sen beni özledin mi diyorum hayır dedi ya nefes alamaz oldumm.herşey bian gözümün önünden yıkıldı maf oldumm

Çocuk oldu mu normalde aile bağlantıları sıkılaşırmış.bizde tam tersi oldu.Eşimin bana göstermediği sevgiyi oğlumda gösteriyo şükür..Oğlum bana düşkündür.Düşkün olduğu için inanın sinir bile oluyor.Neden sana geliyor emziriyosun diye böyle ediyo diyor. ne kadar kötü bi düşünce dimi.insan sevinmez mi ya ben senin neyinim eşin,dostun,hayatın değilmiyimm.

Sevilmek özlenmek istiyorum..Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum..Yardım edin lütfen..Ne yapabilirim beni tekrar sevmesi için

eşin iyi oynamış evlenmeden önce
alttan aldığın için böyle şımardı bence
fettan olaydın görürdüm onu ..
seni sevmediğini mi düşünüyorsun.. bence seviyordur da şımarmıştır :)

çocuk aile bağlarını neden sıkılaştırsın ki çocuk olursa seveceği varsa onu sever seni yine sevmez ki sevmiyorsa bence çocuk için acele etmişsiniz. doğumdan sonra soğumuş olabilir mi diyeceğim ama 1 hafta sonra başlamışsınız kavga etmeye. acaba diyorum eşin bi tür zorakilikle mi evlendi seninle veya bi inat uğruna filan. yani insanın hiç cicim ayı da olmaz mı

evliliğinizin molaya ihtiyacı var gibi ..
biraz git bakalım özlesin seni .. :44:
kıymetini neden bilmiyor ..
severekte evlenmissiniz,anlamıyorum su erkekleri ..

teyzem anlatır yıllarca eniştemin peşinden koşmuş evliliği içerisinde. sürekli ilgi beklemiş, o bekledikçe eniştem kaçmış. yıllar sonra taktik değiştirdi. artık ilgilenmiyor, aramıyor, sormuyor eniştem teyzemin peşinde

bu işler böyle. evlenene kadar olan heyecanların tabi ki evlilikten sonra olması beklenemez sonuçta artık birbirinizin oldunuz. ama biraz kaçan kovalanır taktiğinde yarar var diye düşünüyorum. hele de gidip yanına "bana böyle deynce üzülüyorum" dersen, şımardığı için her defasnda üzmek pahasına tekrarlamaya devam edecektir. taksan da takmadığını göster. hayatının merkezi omuş gibi davranma. bak nasıl pervane oluyor

haklısınız sanırım çok değer verdim. bugün hiç arayıp sormadım kendimce bir karar aldım umursamıyomuş gibi davranacağım oğlumla ve kendimle ilgilencem.bakalım nasıl olcak..Kaçan herzaman kovalanırmış bunu unutmuştum.

bende de aynı problem vardı, evlendim ilk haftasında eşim bana git diye evden kovdu beni, ben onun evine gelin gitmiştim, yok dedim saçmalıyoruz falan fisman konuştum bir problemşmiz yok dedim, sonra takı paraları ile ve benim param ile ev ve eşya aldık bir gün kavga etti benimle evden gitmekle tehdit etti, bende yalvar yakar oldum yapma eyleme v.s v.s sonra bir gün gene aynı şekilde beni gitmekle tehdit etti benimde eşref saatime gelmiş herhal çık git dedim, iki gün sonra da gelirsin eşyalarını alırsın yarında anahtarları değiştitirim dedim,,, evin taksidini de ben kendim öderim dedim ( ki ödeyebilirim),,, sonra bir daha asla bu evden beni ne gitmekle tehdit etti nede git demeye yeltendi,,,,, sanırsam sen kaybetmekten korkmadığın anda karşı taraf korkuyor...

Arkadasin yaptigini deneyebilirsin belki sende.
ayrica evt birisi gidecekse cok merakliysa kendisi gitsin sana babanin evine git demekte neymis. bosansak bile ev benim sen gidersin de bence. oh ne ala, kavga et biktir kadini sonrda babasinin evine yolla. katlanamiyorum bu tarz erkeklere. Allah kolaylik versin cnm.

doğruyu söylemek gerekirse ben kocamı çok seviyorum zaten sevmesem de katlanamazdım kötü bir insan değil ama evlendiğimiz günden beri ailesi bize rahat vermedi inan, balayına gittik başladık ailesi yüzünden kavga etmeye, zaten evlilik, birisi le aynı evi paylaşmak alışmak zor birde üstüne ailesi yüzünden kavga ettik sürekli birbirimize tahammüllümüz kalmadı,, ama şimdi iyiyiz şükür,,, ben artık ailesi ile ilgili hiç bir şey söylemiyorum eşime olumlu yada olumsuz,,, ailesi ile de görüşmüyorum ama küs değilim asla, ve kavgalarımız bitti ( zaten bizim sorunumuz yoktu kendimize ait), şimdi de bebek yapmaya karar verdik,,, her şey rayına oturdu ama benim resti çekmem milad oldu hakket :)

Sanki beni anlattın.İnan rahatladım 2,5 senedir bi iyiz bi kötü.Dediğin gibi ailesi için çok kavga ederdik.Nerdeyse 1 seneye yakın ailesinin hakkında iyi veya kötü bi kelime kullanmıyorum.Dün eve geldiği zaman normalde öperek karşılayan ben tv karşısına geçip dizi izledim :) sorduğu sorulara kısa kısa cevaplar verdim.Erken yatmayan adam nasıl olduysa akşam erken yattı :) bakalımm neler olcak.

Ben eşime kızınca, yemekten sonra meyvesini yıkıyorum koyuyorum önüne, sonra atıyorum kendimi yatak odasına ütü yapıyorum dolap düzeltiyorum, üstüne banyoya giriyorum, yanına oturdum mu saat 10 u buluyor ( ki ben hafta sonları iş bile yapmam eşimle vakşt geçireyim diye) , ben zaten solona geçince uyumuş oluyor, küsmüşün dediğinde yok canım diyorum geçiyorum ama bunu her zaman yapmıyorum,,,
Birde bu aileler yüzünden yapılan kavgalarda evlilikler çok yıpranıyor, ailesi ile senin aranda seçim yapmak zorunda gibi hissediyor kendini, hele birde sen haklı ailesi haksız ise ( kimse bunu kabul etmez ama görür) daha da kötü oluyor...
Biz balayına giderken başladık ailesi yüzünden kavga etmeye ilk altı ay kavga ile geçti,, ve inan çok yıprandık eşimde bende,,, siz 1,5 yıl uzun bir süre kavga etmişsiniz eşin ile.. onun için biraz daha zaman ver, zaten evlilik zor bir şey aynı evi başka bir insanla paylaşmak o adaptosyon zamanı kavga ile geçince zaman alıyor işlerin düzelmesi,,,
birde eşinin ailesini görmesi için teşvik et eşini ( sen gitmek istemiyorsan bahaneler uydur gitme), gitmek zorundaysan da kulaklarını tıka, gözlerini kapa, eve gidince de bana böyle yaptılar şöyle yaptılar deme...

neden eşin sana karşı böyle soğudu
-aileler arası tartışmamı oldu
-düğün esnasında maddi kavgalar
-ve ya sana karşı güven eksikliğimi oluştu cnm ?

bende yıllar sonra aynı teyzenin tektiğini uyguladım işe yaradı. eşim bana çok aşıktı ama ben onun üstüne çok düşer sürekli arar özledim seni seviyorum vs derdim. kendime önem vermez kendime bişi almaz hep ona yöneliktim. şimdi şıkır şıkır giyinip süslenip geziyorum o benim peşimde

Ailesi yüzünden çok tartışmalarımız oldu.Haklı olduğumu bildiği halde ailesi olduğu için bişey demedi sessiz kaldı.Kv demin cahilliği bencilliği yüzünden biz bide alt alta oturuyoruz.Allahtan işim var sabah çıkıyorum akşam gidiyorum.Doğum iznimde bana yapmadığını bırakmadı.Tripler bencilce konuşmalar eşime şikayet etmeleri çok bunalmıştım.Bu böyle gitmiyo dedim ve asla ailesi hakkında bir yorum bile etmiyorum.O dönemi çoook şükür atlattım.Ne kadar bi sorunlar olsada yüzlerine istemeyerekte olsa gülüyorum ama içim hep farklı söylüyor.

neden eşin sana karşı böyle soğudu
-aileler arası tartışmamı oldu
-düğün esnasında maddi kavgalar
-ve ya sana karşı güven eksikliğimi oluştu cnm ?

-aileler arası tartışma olmadı şükürler olsun.
-Düğün esnasındada bi sorunumuz olmadı.Çünkü her iki tarafta maddi durumları biliyodu
-Güven eksikliğinden ziyade sanırım üstüne fazla düşmekten şımardı.Onu bırakmayacağımı düşünüyo nedeen çünkü hergün seni seviyorum özlüyorum diyen kişiden bişey beklermisin

artık bende kendime ve oğluma yönelcem.Değerimi bilmeyen insana ne kadar değer veirsen ver hep aynı noktada olur.zamana ihtiyacım var şuan ve güçlü olmak zorundayım.

artık bende kendime ve oğluma yönelcem.Değerimi bilmeyen insana ne kadar değer veirsen ver hep aynı noktada olur.zamana ihtiyacım var şuan ve güçlü olmak zorundayım.[/QUOTE]

oğluna da kayınvaliden mi bakıyor? evet senin işin biraz zor benimkilerin hepsi ayrı şehirlerde ama yetiyorlar maşallah
ama sen eğer sabırlı olabilirsen bak gör, eşin artık bir karısı biir çocuğu ve bir aile olduğunuzu görücek, sadece biraz zaman. Bir de seni kaybetmekten korksun biraz,,, düşme üstüne ama soğukta olma,,,

oğluna da kayınvaliden mi bakıyor? evet senin işin biraz zor benimkilerin hepsi ayrı şehirlerde ama yetiyorlar maşallah
ama sen eğer sabırlı olabilirsen bak gör, eşin artık bir karısı biir çocuğu ve bir aile olduğunuzu görücek, sadece biraz zaman. Bir de seni kaybetmekten korksun biraz,,, düşme üstüne ama soğukta olma,,,[/QUOTE]

Evet kvdem bakıyor.Öyle yapıyorum artık özlemedim seni demesi yetti :) bir insana nasıl olduda bu kadar değer vermişim şaşırıyorum.Ben hep ne kadar ilgili olursam o kadar beni kocam düşünür sanırdım.Biz insan oğlu rahatlığı bulunca bi o kadar daha rahat oluyoruz

yok asalet öyle çok soğuk da davranma
geldiğinde hoşgeldin de ama şap şup öpme hafiften
fazla gülümseme normal
surat asma ev içinde mutlu görün ama onu pek umursama canım
sen sürekli sorular sorma mesela, bırak o sorsun
ama dediğim gibi triplenme.. kolay gelsin..

Babanın evine git dediği zaman bir kıyamet koparsan bir daha demez gibi geliyor.
Şimdiki durumda bu sözü ettiği zaman üzülüp küsüyorsun,o da seni sindirmiş oluyor.
Adamın son sözü hep buysa,ben olsam madem öyle gidiyorum diye toplanmaya başlarım.

Yalnız ailesiyle aynı apartmanda oturuyor ve konuşmuyor olman eşini daraltıyor olabilir.
Belki ailesiyle konuşmayınca seni ailesi gibi göremiyordur.Belki senin yüzünden ailesine karşı sürekli eziliyordur,kinleniyordur.

Ailesiyle konuşmama gibi bir durum yok.Ne bir tartışma ne bir küs.Sadece mesafeler var.Şöyle bakıyorum da kimse bunda şikayetçi değil yani.Eğer öyle bir sorun olsaydı eşime hemen iletirdi :)

tmm dediğin gibi yapmaya çalışcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…