Bizim eşimle birikmiş altınlarımız var bilezik çeyrek tam aldın vs . Çeyreklerin azı dügünden diğerleri eşim sonradan yaptı ve bir altın aldı bu senin sana hediye demişti . Konumuza gelirsek eşim altınlar konusunda bana hiç karıştırmaz dügünümde bile ne kadar altın para toplandığını ben sordum da öğrendim kendisi hesabı yapan kişiydi . Ben bi kaç haftadır bunalımdayım ve aylardır kendime bi şeyler alamıyorum ihtıyacım olan şeyler var almıyorum bu kıyafet ve iş için olsun . Kredi kartından harcama yapıyoruz oraya da yüklenip eşimi zora sokmak istemiyorum . Eşimden ilk defa kendi bana aldığı altınımı istedim kredi kartına yüklenmek istemediğimi ve ihtiyaçlarımı gidermek için kullanmak istediğimi söyledim ve en önemlisi kafamın dağılması için . Ki eşim de biliyor moralimin iyi olmadığını kafamın doku olduğunu . eşim kızmaya başladı bana trip bir sürü şey söyledi . Yani sorun aslında şu eşim geçen çeyrekleri altınları halasına vermiş onlar dügğnde bize bi miktar yardımcı olmuşlardı . Bana verdikten sonra söyledi . Ben zaten vermesine bi şey demem ama bana danışmasını isterdim . Yani kendi istediği zaman alıp verebiliyor başkasına ya da başka bi şey yapıyor ama ben bir tane bana hediye ettiği şeyi istiyorum sorun oluyor bana kesinlikle dokundurtmuyor bu konu da bir şey söylemeye hakkım olmuyor . Şuan benimle konuşmuyor Haksızmıyım kızlar siz söyleyin siz olsanız napardınız?