Eşim ve annem arasında sıkıştım. Hata kimde?

Esiniz surekli annesiyle gorusmenizi istese emin olun sizinde hosunuza gitmez.Bi sure esinizin ustune gitmeyin konu acmayin bende surekli gidip gelmekten hoslanan biri degilimdir mesala ilk zamanlar benim esimde cok emri vaki yapiyordu.Annemler yemege cagiriyor annemler yemege bekliyor.Birde biz karsilikli binalarda oturuyoruz.Ama zaman icinde denge kurmayi basardik.Simdi o bana annenlere gidemedik yada ben ona uzun zamandir annenlere ugramiyoruz hadi gidelim diyorum.Siz bir sure annemlere gidelim yerine hadi senin annene gidelim diyin bir iki gittikten sonra annemlere gitsek nasil olur epeydir gitmiyoruz diyiverin.Asla emri vaki yapmayin fikrini sorun malum pasalar evin reisi olup sozunun gecmesini istiyorlar.Evin reisi olsun demiyorum sadece oyle hissettirin...

kendi kendinize sıkışmışsınız.
sizin istediğiniz samimiyet kurulmadı diye kendi kendinize kurulup kendinizi sıkıştırmışsınız.
aslında sıkışma yok.

Çok haklısınız aydınlanma yaşıyorum şu an bu salgın döneminde yaşlı diye ben üç aydır hiç gitmedim. Acaba oda buna karşılık mı veriyor ki. Saçma ama belki de öyle düşünmüştür

Yorum yaparken bu yorumunuzu görmemiştim. Ortada bi sorun görünmüyorken gitme otur demesi sizin farketmediğiniz bir probleme işaret ediyor bence. Annenize çok düşkünsünüz ya acaba farketmeden evde de annenizden çok mu bahsediyorsunuz? Bi bıkkınlık mı geldi adama acaba. Hani insanlar çocuklarından, varsa evcil hayvanlarından yani çok sevdiğinden çok konuşmak isterler. Bu durum farketmeden karşı tarafı iter. Başka bilemiyorum. Eşinizi konuşturmanız lazım sanki

Her gun annenize git gel yapinca evinize nasil vakit ayirabiliyorsunuz ki? Ben esinizi hakli buldum. O her gun annesine gitse burda hepimiz niye her gun derdik. Esinizi ihmal etmis olabilirsiniz,sorumluluklarinizi yerine getirmemis olabilirsiniz,hepsi olabilir yani bilemeyiz sizinle yasamadigimiz icin.

Eşiniz ailesine ne sıklıkla gider ne kadar yardım ederse sizde aynısını yapın ,size önerim eşiniz evde yokken işteyken gidin gelin ona ayiracaginiz vakti ailenize harcamayın tabi bu dediklerim eşiniz içinde geçerli.

Olabilir tabi benim aileme 3 ay ugramayan birinin ailesine bende misilleme yapip gitmezdimBence siz bugun esinizi arayin epeydir annene gitmiyoruz ozledimhadi aksam musaitse gidelim diyin.Belki gercekten buna kirilmis ve size soylemiyor olabilir.

Ailenizle aranızın iyi olması çok güzel. Bu benim en özlem duyduğum şey. Ama siz evlisiniz. Evinize adapte olun. Elbette annenizdir gidip gelmeniz en doğalı. Ancak her gün olması sizi evinizden ayrı koyuyor demektir. Her gün siz kayınvalidenize gidip gelseniz burda milyon tane konu var sizde bir tanesini açmıştınız. Gitmek istemiyorum diye. Biraz arayı açmanızda fayda var bence. Sonuçta eşinizle başka bir probleminizde yokmuş. Biraz fedakarlık göstermeniz gerek artık evliliğiniz için.

Sizin her gün gitmeniz eşinizi annenizden soğutmus olabilir,bu kadar sık gidebildiginize göre yakınsınız da herhalde.kendi yuvanız olduğunu unutmayın
Bende kocam her gün annesine gitsin istemem

eşim her gün annesine gitse "ne işin var" derim

20 yıldır aynı adamlayım bunu -herhangi bir özel durum olmadıkça- bugün yapmaya başlasa yine boşanmaya gider konunun sonu

sonuçta sizin aileniz eşin ve sen olursa çocuk

anneniz iyi olabilir aranız da iyi olabilir ama valla ben her gün arayacak zaman yahut konu dahi bulamıyorum siz her gün ne yapıyorsunuz

bence eşiniz bir süre alışırsınız evlilği yeni yaşama diye sesini çıkarmamış ama halen her gün gitmenizden rahatsızlık duymaya başlamış

bunun kv ye maddi yardım ile kıyaslanacak bir durumu yok

maddi yardım onda para yok diye yapılıyor miktarı vs ayrı konu lakin anneniz ile olan göbek bağınızın kesilmesi gerek

Bende biraz anneciyim eşim nişanlıyken aileme çok sıcaktı ve bağlı olduğumu biliyodu çocuktan sonra sınır koydu benimkide öyle arayıp sormaz arada yemeğe gideriz falan bende bunun tartışmasını yapıyorum değişmelerine uyuz oluyorum

Bende sizin gibiyim aileme düşkünüm ailemden 1.5 saat uzaklıktaki bir şehirdeyim, eşim ne zaman istersem bırakır gelir, hadi sen bir git enerjini al gel der. Ailemi görme ihtiyacıma saygı duyar hatta erkek kardeşim ben evlenince bu kadar izin vermem eniştem iyi birşey demiyor demişti. Ben de zaten evime ilgisiz kalmayacak kadar uzun kalmıyorum eşimle de evimle de ilgiliyim. Ama bazen eşimde de rahatsızlığını hissediyorum birşey demiyor. Hissettiğim anda gitmiyorum çünkü erkekler düzeninin bozulmasına gelemiyor. Siz de zaten evinizi aksatmayacak şekilde gidiyormuşsunuz bir sorun göremedim ben sizinle ilgili. Eşinizle güzelce konuşmayı deneyin belki duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…