Eşim ve annem arasında sıkıştım. Hata kimde?

Bizim çevredede böyle bir evlilik vardı. Vardı çünkü iki ay sonra mahkemeleri var. Üstelik iki çocuk var ortada. Dengeyi kurabilmek lazım. Sizin hayatınızın merkezi anneniz olamaz artık

işyerinde bi arkadaşım var. babası vefat etmis o bebekken. tek çocuk o da. annesini tıpkı sizin gibi anlattı ve tıpkı sizin gibi bağlı annesine.

evlenmek istemiyo
annesiyle oturmayi kabul edecek biriyle ya da çok yakın oturmayı kabul edecek biriyle evlenebilirim diye kendini kısıtlayıp duruyo. annem benim evlenmemi istiyo annem yuvanı kur diyo falan diye anlatıyo.

kadını gördüm tamamen kızın beynini yikamis aşırı bencil çocuğu hep yanında olsun isteyen hayatı dünyası sadece çocuğu olmuş bı kadın.
o kadar manipüle etmiş ki kız farkında değil hiç biseyin.

eşiniz haklı bence. ben sizi anlayamadim. adamın ne günahı var

Kocalar her gün annesine gittiği için göbek kordonunu hala kesememişler diye burada ortalığı yıkıyoruz. O nasıl abesse sizin ki de aynen öyle. Adamın seveceği varsa bile itici gelir bence. keşke daha geç bir yaşta evlenseydiniz. Zira siz de bir ana kuzususunuz.

Siz ailesine gitmedıgınz için tavır yapıyor.kendi annesine hiç gitmedi mi

Ben sadece şey kısmına takıldım eşime sadece bunu yaptıramadım yazmışsınız çok üstelediyseniz farkında olmadan gıcık olmuştur eşinizde size aynısını yapsa gıcık olup inatlaşırsınız.
Yada şey olmuş olabilir mi yeni ailenizi kavrayamamış hala annenizle aile hayatı yaşıyormuş gibi hissetirdiyseniz ona da gıcık olmuş olabilir. Aslında normal bi davranış değil ama şimdiye kadar böyle değilde sonradan değiştiyse belki bunlar sebep olmuştur.

Sen adamın ailesine 3 ay gitme ama kendi ailenle içli dışlı olmasını bekle. Üstelik her gün hergün de gidilmez ne diye evlendin otursaydın annenle aşağı.tamamen haksızsın.

Diyet ödesin diyosun yani. Adamın kendi annesine kendi kazancıyla yaptığı desteği, senin annene sevgisiyle ödesin öyle mi? Çok tuhaf. Eşini seviyorsan aile olmaya çalış. Annen öok normal olsa hergün uğrama yavrum der

Her insanın her huyu super olacak diye birşey yok. Kaldı ki eşinizin huyunda da bir sey yok..benimde aile yasantım o şekildedir
Kopuk ve herkes kendi alemindedir ve evet bende esimin her hafta annesine gitmesini anlamıyorum.. büyük ihtimalle uzun seneler de.anlamayacagim ama bu hergün olsaydı kesinlikle rahatsız olurdum.
Bırak onun da bu soğukluğu nazar boncuğu olsun annene karşı cok sıcakkanlı veya ilgili değildir ama seni başının tacı etmiştir
Beklentiye girme bence eşinden kendi ailesine oyle olan senin annenle samimi olamaz yani ve sana hergun gitme otur demekte haklı yani ne işin var

Çok merak ettim, anneniz ne diyor bu duruma? Babanızın haberi var mı? O ne diyor?
Hiç biri “evladım sen evlendin, her gün her gün gelinmez, kendi kurduğun yuvaya nasıl alışacaksın” filan demiyor mu? Buyur gel başımızın üstünde yerin var mı diyorlar?

Psikoloğa gitmenizi öneriyorum. Bu yaşta anneye bu kadar bağımlı olmak normal değil.
Bağlı olmak, sevmek normal ama siz bağımlısınız. Bu normal değil. Altta yatan sebepleri çözmeniz lazım. Yoksa evliliğinize de zarar verir.

Senin sordugun su soruyu erkekler sorsa kafalarini calistirip birkisiye sorsalar evliliklerin yarisindan cogu kurtulur es aile.dengesi onemli

Esin annenle gorustugunde annen ona deger verdigini hissettirirse bu önyargi kirilir bence sende haklisin esasen annen sonucta bu anneler cana yakin olunca daha bir tatli oluyor evlatlari icin insan hic kiyamiyor esine annenin bu yonunu goster goze batmadan oda hakverir belki...ayrica untma onun senin annen gibi annesi yok kuzum adam anlamlandiramiyordur kiskanmis bence ilgiyi (erkekler cok tuhaf gercekten)

Benim annem bazi damatlarini cok sever vok saygiliar diye bir damadi haric(oda eski damadi olacak yakinda )damatta onu sevmez hatta hic sevmez kiaaca sevgi samimiyet hissedilir

Eşiniz ailenize karışıyorsa sizde onun ailesine karısın. Evinizi ihmal etmediğiniz sürece gitseniz ne olacak ki?? O dönüp kendi ailesine baksin

Her gün hergünn gitmek yanlıs bence...artık senin ayrı evin yuvan var...bende anneme babama düskünüm 2 sokak asagıdalar haftada 2 kere görürüm yeter....anneme kalsa hergün görüşür

Onun ailesine maddi destek yapmasını, sizde manevi olarak hergün annenize gitmekle tatmin mi ediyorsunuz? Anneniz size göre çok iyi olabilir. Ama sizin hissettiklerinizi eşiniz hissetmek zorunda değil. Her gün gitmek abartı gerçekten büyük sorun.

sen onun annesine yaptıkların sıradanlaşınca artık mecbur gözüyle bakıyor

nankör bir kocaya sahipsin

sen onun annesine yaptıkların sıradanlaşınca artık mecbur gözüyle bakıyor

nankör bir kocaya sahipsin
İyi de kendi kazancını veriyor gibi yazmışsın. Zaten konu sahibi de o imajı vermiş gerçi de. Tamam evin geliri diyoruz ama adam kazandığıyla yardım ediyor. Kadın maaşından falan vermiyo. Bi de onu öu verecekçiler gelir gerçi de. Empati denen birşey yok. Yani adamın kendi kazancından kendi annesine verdiğini, konu sahibi kendisinin çok büyük lütuf yapması olarak görüyor ve benim bunyüce tavrımın karşılığı annemin elinin altında olacağıza getiriyor. Her tarafı yanlış konunun.

10 kadından kaçı aldıgı eve kv otutturp kendisi kira çıkar ,
bütün bakımını üstlenir , diğer kardeşleri olmasına rağmen ,
bütün bunlara ses etmeyince kadının annesine yapılan her hareket fazla gelir elin öküzüne

Konu sahibi senin gibi düşünüyor, eşi benim gibi düşünüyor. Orta yolu bulacaklar bir şekilde. Ben de olsam eşimin her gün annesine gitmesinden hoşlanmam. Eşimin ailesinin evinde otursam da hoşlan mam.

Hepimiz annemize çok düşkünüz ama evlendikten sonra artık onun yükünü taşımak zorundayız. Sürekli anneme bende gitsem benim eşimde karışır. Yani ön planda sizin kendi eviniz eşinizin olması gerekiyor. Tabi annenizi ihmal edin demiyorum. Ama eşinizin bu düşüncesi geçene kadar evinizde vakit geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…