- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.294
- 113
- 29
Valla daha geçen hafta getirttikleri sütün parasını gözümün önünde aldılar. Ben olsam hiç tanımasam bile yaşlı diye almam. Ama çatır çatır saydı kadın kendi çocuğunun eline. Daha da ne diyebilirim kendi oğlu da gözüyle gördü. Ben üzerime düşeni yapmaya gayret ediyorum insallah etmeyede devam ederim. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor bunu biliyorum. Aramızda iyi zaten gocunmam hiç. İşte ben iyimser yaklaşıyorum ama karşıdan onu hissedemiyorumYani her gün gidiyorsanız sıkıntı tabi. Etrafımda böyle olan bir çok evlilik bitti maalesef. Tabi ailenizi gidin görün ama haftada iki veya üç olsun, sonuçta ayrı bir aile olmanız lazım. Ayrıca neden sadece eşiniz annesinin masraflarını karşılıyor, diğer kardeşler de üzerine düşeni yapmalı. Bu ileride çok sorun olur ben size söyleyeyim. Yarın annesi size taşınıp sadece sizinle yaşar ve büyük problemlerle karşılaşırsınız.
KesinlikleKayınvalidenize sahip çıkmanız ihtiyaçlarını karşılamanız bu devirde çoğu kişinin kabul etmeyeceği birşey sizi takdir ettim.
Eşinizin de sizin bu özverinize karşılık ailenize daha sevgili saygılı davranması gerekir , hergün gitme konusunda eşinizi haklı buluyorum anneniz çok iyi biridir mutlaka ama biraz mesafeli olmak da yarar var çok iç içe olmak iyi değil
Aynısının tersini yaşıyorum eşinizi zorlamayın bence görüşmek isterse görüşsün yoksa zorlama sorun çıkarır benim eşim de ailesine düşkün bizim aile yapımız öyle olmadıgı için sürekli içli dışlı olmak beni bunaltıyor soguyorum ister istemez. Size ailenizle olmak güzel geliyor ama aynısını karşı taraftan beklemeyin ne olursa olsun öz ailesi degil illaki rahatsız olunan bir durum oluyorMerhaba arkadaşlar.
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eşim ve ailem arasında sıkıştım kaldım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana bir akıl verin.
Öncelikle baştan baslayım ben aileme çok düşkünüm evliliğe çok zor adapte oldum. Eşimin ailesi biribirinden habersiz alakasız yaşayan insanlar. Annesi babası ayrı evlenmeden önce aldığımız eve annesini oturttuk biz kiraya cıktık mağdur olmasın diye. Düğünümüzü eşim annem ben yaptık yani herkes üstüne düşen görevi yerine getirdi. Sorun şu ki her şey yolunda giderken son üç dört aydır eşimde aileme karşı bir soğukluk bir uzaklık var.
Nedenini bilmiyorum çok sorguladım konuşmaya çalıştım ama yok diyor. Hergün gidip gelinir mi diye gitmeme gelmeme karışıyor. Bir çok şeyime karışır gerçi onlara alıştım ama buna alışamadım. Evet düşkünüm o ayrı ama diyorum ben baştan beri böyleydim diye şimdiye kadar kabullenen adam şimdi sorun çıkarıyor. Tam ifade edebildim mi bilmiyorum ama☹ Eşimin annesinin her masrafını karşılıyoruz 5 kardeşler ama kimsenin umrunda değil herkes kendi derdinde. Sizce ben mi çok kafama takıyorum eşimi ihmal etmiş olabilir miyim ya da anneme düşkün olmam gerçekten sorun mu ? Bu arada annemi görseniz dünya iyisi hayatını ömrünü bize evlatlarına adamış bir kadın tanısanız çok seversiniz. Çevremde arkadaşlarım annemi arar sorar çok severler ama eşime bi bunu yaptıramadım. Ha kötü değil iyiler ama istediğim gibi de değil ben bilemedim kafam çok karışık olunca düzgün ifade edebildim mi onu da bilmiyorum ya! Ama en azından başka göz bakacak ya belki bana fikir olur akıl olur. Şimdiden teşekkürler
burda birisi eşim her gün annesinde deyince nasıl ortalığı kaldırıp koparıyorsak , anasının evinde yaşasaymış neden evlenmiş ki diyorsak aynısı senin için de yanı aynı şekilde davranan kadınlar için de geçerli.Merhaba arkadaşlar.
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eşim ve ailem arasında sıkıştım kaldım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana bir akıl verin.
Öncelikle baştan baslayım ben aileme çok düşkünüm evliliğe çok zor adapte oldum. Eşimin ailesi biribirinden habersiz alakasız yaşayan insanlar. Annesi babası ayrı evlenmeden önce aldığımız eve annesini oturttuk biz kiraya cıktık mağdur olmasın diye. Düğünümüzü eşim annem ben yaptık yani herkes üstüne düşen görevi yerine getirdi. Sorun şu ki her şey yolunda giderken son üç dört aydır eşimde aileme karşı bir soğukluk bir uzaklık var.
Nedenini bilmiyorum çok sorguladım konuşmaya çalıştım ama yok diyor. Hergün gidip gelinir mi diye gitmeme gelmeme karışıyor. Bir çok şeyime karışır gerçi onlara alıştım ama buna alışamadım. Evet düşkünüm o ayrı ama diyorum ben baştan beri böyleydim diye şimdiye kadar kabullenen adam şimdi sorun çıkarıyor. Tam ifade edebildim mi bilmiyorum ama☹ Eşimin annesinin her masrafını karşılıyoruz 5 kardeşler ama kimsenin umrunda değil herkes kendi derdinde. Sizce ben mi çok kafama takıyorum eşimi ihmal etmiş olabilir miyim ya da anneme düşkün olmam gerçekten sorun mu ? Bu arada annemi görseniz dünya iyisi hayatını ömrünü bize evlatlarına adamış bir kadın tanısanız çok seversiniz. Çevremde arkadaşlarım annemi arar sorar çok severler ama eşime bi bunu yaptıramadım. Ha kötü değil iyiler ama istediğim gibi de değil ben bilemedim kafam çok karışık olunca düzgün ifade edebildim mi onu da bilmiyorum ya! Ama en azından başka göz bakacak ya belki bana fikir olur akıl olur. Şimdiden teşekkürler
Çalışıyor musunuz? Madem annenize her gün gidecektiniz neden evlendiniz? Eşiniz her gün annesine gitse ne yapacaksınız mesela? Ayrıca eşinize artık bir aile olduğunuzu ve annesine yaptığı yardımı azaltmasını söyleyin. Zaten ev vermişsiniz. Biraz da diğer kardeşler düşünsünMerhaba arkadaşlar.
Evet onu hissediyorum aslında biraz sanırım kıskanckık oldu gibi. Ama ona da ilgimi çekmedim hiç yani bunu böyle hissetmesin diye çaba sarf ettim ama hissettiğini biliyorum ama ekimde değil isteKonunun başında ailenize çok düşkün olmanızdan ötürü evliliğe zor adapte olduğunuzu yazmışsınız . Asıl sorun bence bu . Şimdi şöyle düşünün ; seve isteye evleniyorsunuz . Ama evlendiğiniz adam annesini özlediği için evliliğe ve sizinle kurduğu yuvaya adapte olamıyor, hep bir hüzün hali falan . Sadece sizin için demiyorum bu yanlışa düşen çok kadın var . Sonuçta bu adamlar bizleri zorla kaçırıp alıkoymuyor . Alışma evresinin uzun sürmesi büyük sorun . Evliliğin başlarında anlayışla karşılar gibi görünsede , şuan “senin asıl ailen benim” mesajı vermeye çalışıyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?