ee ne yapsın kadın zaten verirken o şartla vermiş ..kendisine de lazımmış ki istemiş.eşiniz kırılmakta haksızlık ediyor bence.siz o tarihe söz verip almışsınız sözü tutmayan sizsiniz oysa..
bence siz harcamalarınıza dikkat edin 2 senedir kayınvalidenz veriyormuş çokta alışıla gelmiş durum değil
abiminde 2 sene kırasını annemler verdi.
ev aldılar 75 mılyara 40 mılyarını yıne annemler verdi.
bizde boyle seyler gayet normal.
aileler herzaman coocuklarına destek olurlar.
fakat ben annenızın arayıpta hergun hadi benım paramı ne zaman verecksınız demesıne sasırıdm.
bana cok tuhaf geldi.
ben anne yetiş desem annem dagları aşar.
onu borç harç bulur kendine ama benı asla sıkıştırmaz.annemden çok paralr aldım ama borç değil tabı.hayatta istemez.
evlatları için canını verir.
bana cok tuhaf geldi özur dilerim.
Anlattığınız kadarıyla annenizin elindeki son paraydı ve onu planları için kullanacak, bu yüzden size zamanlı vermiş parasını. Kendince annenizde yardım etmiş size aslında..
Eşinize bunu anlatın güzelce..
''Zamanlı vermeseydi parasını ve ihtiyacı olmasaydı istemezdi..
Allah senin annenden razı olsun yardım ediyor ama kıyaslamak ne sana faydalı ne bana.
Herkes kendi bütçesince yardım eder.İhtiyacı olmasaydı istemezdi..
Bak senin annende bugüne kadar yardım etmesine rağmen azalttı yardımı, eğer imkanı olmasaydı azalmazdı..Buda böyle birşey işte.
Ölümlü dünya.Annemle konuşmaman beni incitiyor..
Sen mantıklı ve çok iyi bir insansın, doğru olanı yapacağına ve beni üzmeyeceğine eminim'' deyin.
Üzülmeyin, kızmayın, fazla fazla açıklama yapmayın eşinize. Sevimli ve akılcı cevaplar verin.
Araları düzelecektir..
İnşaallah maddi ve manevi sıkıntılarınız yakın zamanda biter.
eşimde aynı sizin gibi düşünüyor bu yüzden tavır aldı ama ben aralarında küslük olsun istemiyorum arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?