- Konu Sahibi melek46ali
-
bunu bilmiyorum eşim benden habersiz yapmaz annesini bilmiyorumAcaba onceden bi soz verilmis olunabilirmi yoksa karsi taraf size guvendk niye desn esiniz yada ailesi aoz mu verdi acaba bizde kalir diye.
haklısın belkide abarttım ama dedim ya bakımı zor bir bebeğim var kalacak olan kız da rahatsız saatli ilaçları var bunun için yemekleri saatli olması gerekiyor. benim evimde saatli yemek imkansız eşim çocuğa bakmazsa o gün yemek yoktur. zaten zombi gibi dolaşıyorum gece uykum yok çocuğum bazen 10 dakikaya bir bazen saat başı kalkar. kalk emzir yatır ağlıyorsa sustur. zor bir süreçten geçiyorum bazı şeyleri büyütüyorum başka birine bakacak güçte değilim bunu biliyorlar sıkıntı ordaAbartmissiniz bence.
Sanki evlatlik verdiler kizi. Belli ki bir sureligine kalsin istediler. Bunun emirvaki oldugunu dusunmuyorum, o kadar buyuk mesele degil. Yakin gormusler, kalsin demisler. Nerden bilsinler kavga cikaracaginizi.
Kv tepkini ver ama esin tartışmak isterse deki sen onlara cevap vermediğin için ben veriyorum sende onlar için evimize huzursuzluk katma diye buarada bahaneni çok merak ettim ne dedin kabul etmedinHerkese iyi akşamlar
Eşimin ailesi ve teyzes gil bir işten dolayı birlikte şehir dışına çıkacaklardı. Dün akşam yemeğinde bana deniyor teyzeyin kızı sizde kalsın. ben şaşırdım emrivakilerden hiç hoşlanmam. Bu işin olacağı belli bir haftadır konuşuluyor o zaman söylenmiyor sizde kalsın diye. Gidileceği akşam söyleniyor. Bende bir bahane bulup kabul etmedim evde kıyamet koptu biz buraya güvendikte bilmem ne de söylendi durdu kayınbabamla kavga ediyor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali. benim tepem attı hemen eve geldik tabi eşimle de okkalı bir kavga. Nefret ediyorum ailesinden hep kavgalarımız onlar yüzünden. benim sorunum önceden haber edilmemesi saygı duyulmaması. Hep emrivakilerle işlerini hallettiriyorlardı artık yoruldum bir yerden başlamak istedim sadece. bizimde bir hayatımız olduğunu anlatmak istiyorum küçük bir çocuğum var ve bakımı çok zor eşimle sırayla bakıyoruz geceleri tek başına ilgilenemiyorum. Evimiz sobalı bütün düzenim değişecek bunu biliyor ama sorun değil onun işi görülsün onun için önemli olan o paylaşmak istedim sadece düşündükçe afakanlar basıyor olay ayrıntılı da sıkılırsınız kısa yazmaya çalıştım
Anladm hani soz verildiyse karsi tarafi suclayamam ama diger kisimda haklisinz kimse size sormadan is yapmamali.bunu bilmiyorum eşim benden habersiz yapmaz annesini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?