eşim ve annesi

melek46ali

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
6
3
8
Konya
Herkese iyi akşamlar

Eşimin ailesi ve teyzes gil bir işten dolayı birlikte şehir dışına çıkacaklardı. Dün akşam yemeğinde bana deniyor teyzeyin kızı sizde kalsın. ben şaşırdım emrivakilerden hiç hoşlanmam. Bu işin olacağı belli bir haftadır konuşuluyor o zaman söylenmiyor sizde kalsın diye. Gidileceği akşam söyleniyor. Bende bir bahane bulup kabul etmedim evde kıyamet koptu biz buraya güvendikte bilmem ne de söylendi durdu kayınbabamla kavga ediyor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali. benim tepem attı hemen eve geldik tabi eşimle de okkalı bir kavga. Nefret ediyorum ailesinden hep kavgalarımız onlar yüzünden. benim sorunum önceden haber edilmemesi saygı duyulmaması. Hep emrivakilerle işlerini hallettiriyorlardı artık yoruldum bir yerden başlamak istedim sadece. bizimde bir hayatımız olduğunu anlatmak istiyorum küçük bir çocuğum var ve bakımı çok zor eşimle sırayla bakıyoruz geceleri tek başına ilgilenemiyorum. Evimiz sobalı bütün düzenim değişecek bunu biliyor ama sorun değil onun işi görülsün onun için önemli olan o paylaşmak istedim sadece düşündükçe afakanlar basıyor olay ayrıntılı da sıkılırsınız kısa yazmaya çalıştım

Eşinizin ailesiyle aranızda ne konu olursa olsun bunu eve taşımayın bence ,sizin ilişkinizi zedelemesin .Bu seferliğine kabul et ve kayınvalidenle konuş ,keşke daha önceden haberim olsaydı ben de ona göre hazırlığımı yapardım gibisinden .böyle bir konuşmadan sonra düzeleceğini tahmin ediyorum

Gerekirse KV ile tartis atis ama esinle bu kadar karsi karsiya gelme. Adami bi sucu da yok sanirim. Su saatten sonra annesini değiştiremez

Cok haklisiniz ama esinizle kavga etmeyin, onun gonlunu hos tutun. Kaynanayla napiyosaniz yapin ama esinizin arkanizda durmasini istiyosaniz onunla karsi karsi gelmeyin ve sakin bir sekilde konusun, alttannalin.

Abartmissiniz bence.
Sanki evlatlik verdiler kizi. Belli ki bir sureligine kalsin istediler. Bunun emirvaki oldugunu dusunmuyorum, o kadar buyuk mesele degil. Yakin gormusler, kalsin demisler. Nerden bilsinler kavga cikaracaginizi.

Acaba onceden bi soz verilmis olunabilirmi yoksa karsi taraf size guvendk niye desn esiniz yada ailesi aoz mu verdi acaba bizde kalir diye.

Abartmissiniz bence.
Sanki evlatlik verdiler kizi. Belli ki bir sureligine kalsin istediler. Bunun emirvaki oldugunu dusunmuyorum, o kadar buyuk mesele degil. Yakin gormusler, kalsin demisler. Nerden bilsinler kavga cikaracaginizi.
haklısın belkide abarttım ama dedim ya bakımı zor bir bebeğim var kalacak olan kız da rahatsız saatli ilaçları var bunun için yemekleri saatli olması gerekiyor. benim evimde saatli yemek imkansız eşim çocuğa bakmazsa o gün yemek yoktur. zaten zombi gibi dolaşıyorum gece uykum yok çocuğum bazen 10 dakikaya bir bazen saat başı kalkar. kalk emzir yatır ağlıyorsa sustur. zor bir süreçten geçiyorum bazı şeyleri büyütüyorum başka birine bakacak güçte değilim bunu biliyorlar sıkıntı orda

Kv tepkini ver ama esin tartışmak isterse deki sen onlara cevap vermediğin için ben veriyorum sende onlar için evimize huzursuzluk katma diye buarada bahaneni çok merak ettim ne dedin kabul etmedin

Kaçgün kalacak?Birkaçgünse lafını etmeye değmez.Kabul etmemeye utanırım ben olsam.Eşiniz onlara mahçup olmuştur.

politik olacaksın canımcım.kvye açıkca söyle emrivakiden hoşlanmıyorum lütfen önceden söylermisin benimde işlerim olabilir de.önceden söylese bile işine gelmeyen şeyi gene kabul etmezsin diyorum ya politik ol sadece.eşini hiç karıştırma arada kalmasın

Ya ne işin olacak evdesin onunda oğlunun evi ona guvenmeyip kime guvenecek misafir sevilir dusmanimda olsa kapim aciktir Eşinizin bi degeri olsa gozunuzde onu annesine karşı mahçup etmezsiniz

Cok iyi yapmissiniz oglunun evi diye onlarmi karar vericek bi yerde taviz vermemek her zaman iyidir ben olsam bende bahane bulurdum ama bu konutu uzatip esinize isitip isitip sunmayin sanirim sessiz bu durumda vevsizi ezip kabul etmemis bide bu yonden bakin derim diger insanlarida cok takmayin..

benim k.v de böyle beni adam yerine koymaz oğluyla plan yapar onun yüzünden eşimle küseriz ama yanlış tabi 3. kişilere fırsat vermemek lazım.misafiri kabul etmemen iyi olmamış ama evim sobalı diyosun kendince bi bildiğin vardır.

Bende emri vakilerden hoslanmam ...

Ama belkide biri gercekten söz vermis , bu kayinvakide olabilir, belkide esin dusuk ihtimal olsa bile...

Yinede bumadar abartip esinle kavga etme...
Annesinin yaptiklarindan Esini sorumlu tutma asla...
Huzurunu kacirma bosver , gelsede gelsin kalsin kiz...
Sen yinede bebeginle normal hergunmj gibi ilgilen...
Extra bisey yapmana gerek yok , söz veren gelsin ilgilensin dersin.

Eşinizin teyzesinin hasta kızı var ve size bırakıp şehir dışına mı çıkıyor?
Bebeğiniz olduğunu ve düzeniniz olmadığını bildikleri halde, neden size bırakıyorlar peki.?
Teyzenin kendi gelini, başka çocuğu, akrabaları yok mu? Ya da eşinizin başka kardeşi..? Niye illa ki siz?

Kaç yaşında?Saatli ilaçları varmış.Ne ilacı?Kız olması artı bu arada.Çok mu yük olur sana birkaçgün için.Sadece yemeği vaktinde hazırlayacaksın.Belki çocuklara yardım da eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…