eşim ve annesi

Kaç yaşında?Saatli ilaçları varmış.Ne ilacı?Kız olması artı bu arada.Çok mu yük olur sana birkaçgün için.Sadece yemeği vaktinde hazırlayacaksın.Belki çocuklara yardım da eder..
Cocuklari yok canim gece dogru duzgun hic uyumayan bebegi var. hatta kendisi bile bakamiyormus bebegine. Baska hasta bir cocuga nasil baksin.

hiç sıkmayın canınızı doğru olanı yapmışsınız. bunca sıkıntınız varken birde emrivaki misafirle uğraşmak zorunda değilsiniz . hemde saygısızca size hiç danışmadan alınmış bir kara. doğru bir çıkış yapmışsınız bence. eşinizlede böyle konularda hiç alttan almayın bir kez alttan aldınız mı devamı gelir. tavrınız ve tutumunuz hep aynı olsun. varsın sevmesinler sizi. sizi kullanmak içi seveceklerse o yapmacık sevgiye ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum

Bence cok iyi yapmissin.
Kim olursa olsun once saygi gosterecek.
Sizi kullandiklari muddetce seven insanlar varsin sevmesinler

İyi yapmışsın, herkesin ev kendine. Kapıyı kapadıktan sonra o yuva eşin sen ve bebeğine ait. neymiş efendim oğlunun eviymiş, kızının eviymiş olmaz. Öyle evler arası köprü kurarsan kafana göre sormadan plan yapıp bir de üstüne
-sizde kalsa nasıl olur? diye sormadan direkt sizde kalsın kız dersen salatalıklık yapmış olursun.
senin yerine kim söz verdiyse de onda kalsın. İnsanların başkalarının hayatının üzerine binmesine gıcık olurum. Varsa bir sorunun kimseye güvenmeyeceksin soracaksın geline bakacaksın tavrına sonra başının çaresine bakacaksın. Snki tüm sülale aynı yatağa giriyoruz

tek sorunlu eşin bence, benim evime ben davet etmeden kimse misafir alamaz.

bırakacak başka insanları yokmuda size bırakıyorlar

esiniz kuzenini eve davet edemeyecek mi sizden habersiz..siz eve kendi kuzeninizi cagiracakken esinizden izin mi istiyorsunuz.. benim de var bebegim 8 bucuk aylik, ben olsam hayir demezdim , ki zaten benzer bir durum oldu, demedim de...anladik, ev sizin, istediginizi alir istediginizi almazsiniz.. egonuz tatmin olmustur boylece..

sen haklısın tabiki
bende hiç sevmem programsız işleri
ben gitme sebeplerini merak ettim
hastalık ölüm v.s. gibi hayat memat meselesiyse
sana sormak akıllarına gelmemiş olabilir
bide çocuk rahatsız diyorsun senin de bebişin zormuş

az bile yapmışsın orası benm evi düzneimi ben bilirim evde kalan benm ve kimse benım haberim olmadan kafasından plan yapamaz yapanda cevqabını güzel alır

Kızma da sen de bence çok fazla ön yargılısın.
Neresi emrivaki?
Belki daha önce kalacak bir yer düşündüler uygun olmadı falan.
sonsuz kadar kalacak değil ya kaç gece sanki?
Bana çok tahammülsüz geldin.

Kızın yaşı ve hastalığı kaç gün kalacağı daha söylenmedi.Bırakabildiklerine göre yük olacak bir hast.yok olsa gerek.

EVİNE gelen yedi kat yabancında olsa misafirdir kabul etmemek ayıptır bence eşine ve ailesine ayıp etmişsin
aynı durumda senin kuzenin gelseydi annen emrivaki yapsaydı ne yaprdın.
birazcık empati

Abartmissiniz bence.
Sanki evlatlik verdiler kizi. Belli ki bir sureligine kalsin istediler. Bunun emirvaki oldugunu dusunmuyorum, o kadar buyuk mesele degil. Yakin gormusler, kalsin demisler. Nerden bilsinler kavga cikaracaginizi.
önceden bir sormak lazım, ev müsait olmayabilir, belki o gün romantik alşam yemeği planlanıyordu, belki adet başlangıcı ağrılar vs, misafirle uğraşmak zaman gerkir, misafir her zaman zahmettir. ayrıca bir neden olmazsa da insan evinde başka insanı ağırlıp ağırlamayacağına da kararın kendisi vermeli

EVİNE gelen yedi kat yabancında olsa misafirdir kabul etmemek ayıptır bence eşine ve ailesine ayıp etmişsin
aynı durumda senin kuzenin gelseydi annen emrivaki yapsaydı ne yaprdın.
birazcık empati
AYIPtır çok türkçe. türkler bunu çok kullanıyor. bu sözle insanları manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Kime ayıp? bana ayıp olmazdı mesela. kuzenim de gelseydi otele gelirdi

Konu eskiymis. Çocuğu ne için bıraktıkları önemli doktor gibi önemli bir konu ise kalsin ama gezme ise ben de kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…