Eşim ve arkadaşı

Ne özrü diyor du sanki ben ne dedim hakaret değil espiriy miş dediği

nefret ediyorum böyle egoist insanlardan allah yardımcınız olsun.lütfen tepkinizi devam ettirin
Zaten kızımı da asla sana emanet bile etmem dedim sana güvenmiyorum dedim böyle herkavgada büyük tepkiler verip bizi korkutacaksan bitsin daha iyi dedim beni suçladı bitsin bencede dedi ama gitmedi manyak adam

Başkasının yanında karısına terbiyesizlik yapcak kadar sınırsız adamlara saygı duyamıyorum, eşiniz böyle şeyler diyorsa evde de pek saygılı değildir, berbat bir adam ...

Zırto annen ne ya tövbe estağfurullah. Daha neler duyacağız.

Kızınıza vuracak mıydı acilen boşa bu adamı...

Zaten kızımı da asla sana emanet bile etmem dedim sana güvenmiyorum dedim böyle herkavgada büyük tepkiler verip bizi korkutacaksan bitsin daha iyi dedim beni suçladı bitsin bencede dedi ama gitmedi manyak adam
Eşyalarını kapıya atamadın mı , gönder defolup gitsin şerefsiz...

Çocukların önünde olması çok kötü olmuş.. Bi tek onlar için endişe ettim şu an.
Akşam onları yatırırken bol bol sarılın öpün, büyükler bazen tartışır ama sonra her şey yoluna girer diye içlerini rahatlatın.

Bence siz de bu gibi durumlarda güçlü durabilmek için bir iş bakmaya başlayın.
Benim eşim hep der ki her kadının bankada birikmiş bir "s*ktir çekme parası" olmalı, adama s... çekmek gerektiğinde çekebilmeli ve kendini kurtarabilmeli diye.

madem bosanamayacaksin neden söylüyorsun adama duymamazliktan gel suyuna git para biriktirmeye çalış guclenince tekmeyi bas gitsin ..artık duygularını çöpe atıp sinsi davranma vaktin gelmiste geçiyor ...sanırım hala seviyorsun bu yüzden.umarim sevgin hayırlı ise biter ve sinsi davranıp hayatını kurarsın.

Elime geçen her kuruşunu altına ve dolara yatır gizlice para biriktir , bir işte çalışabilecek şekilde kendini geliştirmeye bak sadece okul değil ..halk eğitimi kursu, pastacılık kursu vs kendini gelistir.

Sevgi var mı desen emin değilim yok gibi çünkü daha önce gidicem dediğinde içim huzursuz olurdu şimdi git diyorum giderse hiç olmazsa kurulu duzenim var alabilirsem ilk aylar sosyal yardim almak için başvurum sonra çocuklar okuldayken yarım gün bile olsa çalışırım yada dediğin gibi sinsi davranıp biraz birikim yapmam şart öyle saklayan biri değildim bu güne kadar

Amaannn iş mis bulursun da onu sepetlersin diye korkmustur. Çok iyi etmişsin. Sırada üniversite olsun
İnşallah bu manyak adama muhtaç olmamak için farkındayım elhliyeti de engel olmaya kalktı sen yapamazsın dedi ona inat aldım aslında düşüncem şöyle belki bilen arkadaşlar da vardır aramızda liseyi bitirip Halk eğitim merkezinden sürücü hocası olmak için eğitim almak istiyorum okullar açılınca başlıyor gidip görüşucem şartlarını inşallah olur ben zaten farkındayım bu adamla benim sonum yok hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…