Ailem çok iyi biri diyor anneme göre sürekli başkaları onu dolduruyor ondan öyle kendi aklı yok sankiAileniz destek çıkmaz mı? Çocuklar da tehlikede gibi.
Ne özrü diyor du sanki ben ne dedim hakaret değil espiriy miş dediğiBana çok tuhaf geldi. Yani biraz suçlanır, espriye bağlar, gönül almaya çalışır, özür diler. Böyle olması gerekmez mi.? Üste çıkıp bağırıp çağırması üstelik bir de evden kovması... değişik.
Çok iyiyse evlatlık alsın. Bunu da senden duydum geçen kullanırım arada böyleAilem çok iyi biri diyor anneme göre sürekli başkaları onu dolduruyor ondan öyle kendi aklı yok sanki
nefret ediyorum böyle egoist insanlardan allah yardımcınız olsun.lütfen tepkinizi devam ettirinHer kavgada böyle asla suçlu olduğunu kabul etmez
Zaten kızımı da asla sana emanet bile etmem dedim sana güvenmiyorum dedim böyle herkavgada büyük tepkiler verip bizi korkutacaksan bitsin daha iyi dedim beni suçladı bitsin bencede dedi ama gitmedi manyak adamnefret ediyorum böyle egoist insanlardan allah yardımcınız olsun.lütfen tepkinizi devam ettirin
Başkasının yanında karısına terbiyesizlik yapcak kadar sınırsız adamlara saygı duyamıyorum, eşiniz böyle şeyler diyorsa evde de pek saygılı değildir, berbat bir adam ...Selam hanımlar 9 yaşında kızım var yaz okuluna gidiyor bugün eşim bıraktı okula arkadaşının arabasıyla daha doğrusu işe giderken bizimkileri bırakmış aralarında şöyle Bir konu geçmiş bişey demiş kızım tam hatirlamiyor eşim de zirto annen ne bilmiş demiş arkadaşı da aynısını tekrarlamış kızım okuldan gelince söyledi çok sinirli ve doluyum nasıl söyleyeyim öfkesini kızımdan çıkarır mı diye düşünüyorum bana bir akıl verin gerçekten çok zoruma gitti bu duyduğum
Kızınıza vuracak mıydıDayanamayıp söyledim bağırdı çağırdı üste çıkmaya çalıştı kızıma da vurucam dedi ben bırakmadım bu evden ya ben yada sen defol git dedi ben de sen defol git dedim oğlum ağladı baba gitme diye oda geri bıraktı eşyalarını dışarı çıktı çalışan biri değilim ama ne yapacağım diye bilemiyorum ama çok üzgünüm
Saygı sevgi sıfır çocuklara yazık...Zırto annen ne ya tövbe estağfurullah. Daha neler duyacağız.
Eşyalarını kapıya atamadın mı , gönder defolup gitsin şerefsiz...Zaten kızımı da asla sana emanet bile etmem dedim sana güvenmiyorum dedim böyle herkavgada büyük tepkiler verip bizi korkutacaksan bitsin daha iyi dedim beni suçladı bitsin bencede dedi ama gitmedi manyak adam
Ben de son düşünmüyorum bu manyakla ama önce bir iş bulup kimseye muhtaç olmadan kimsenin yanına sığınmadan ayaklarımın üstünde durmamKızınıza vuracak mıydıacilen boşa bu adamı...
Alsın valla. Yok öyle uzaktan sevmek.Çok iyiyse evlatlık alsın. Bunu da senden duydum geçen kullanırım arada böyleKatibin Ruhu
Çocukların önünde olması çok kötü olmuş.. Bi tek onlar için endişe ettim şu an.Dayanamayıp söyledim bağırdı çağırdı üste çıkmaya çalıştı kızıma da vurucam dedi ben bırakmadım bu evden ya sen git yada ben gideyim diye beni kovdu bende sen defol git dedim oğlum ağladı baba gitme diye oda geri bıraktı eşyalarını dışarı çıktı çalışan biri değilim bir işim olsa eve dahi almam bundan sonra nasıl davranacağimi bile bilmiyorum sadece çok üzgünüm
Dışarıdan lise okuyorum onada karşı çıkmıştı ilk yazildiğim zamanEğitim durumun ne?
Amaannn iş mis bulursun da onu sepetlersin diye korkmustur. Çok iyi etmişsin. Sırada üniversite olsunDışarıdan lise okuyorum onada karşı çıkmıştı ilk yazildiğim zaman
Sevgi var mı desen emin değilim yok gibi çünkü daha önce gidicem dediğinde içim huzursuz olurdu şimdi git diyorum giderse hiç olmazsa kurulu duzenim var alabilirsem ilk aylar sosyal yardim almak için başvurum sonra çocuklar okuldayken yarım gün bile olsa çalışırım yada dediğin gibi sinsi davranıp biraz birikim yapmam şart öyle saklayan biri değildim bu güne kadarmadem bosanamayacaksin neden söylüyorsun adama duymamazliktan gel suyuna git para biriktirmeye çalış guclenince tekmeyi bas gitsin ..artık duygularını çöpe atıp sinsi davranma vaktin gelmiste geçiyor ...sanırım hala seviyorsun bu yüzden.umarim sevgin hayırlı ise biter ve sinsi davranıp hayatını kurarsın.
Elime geçen her kuruşunu altına ve dolara yatır gizlice para biriktir , bir işte çalışabilecek şekilde kendini geliştirmeye bak sadece okul değil ..halk eğitimi kursu, pastacılık kursu vs kendini gelistir.
İnşallah bu manyak adama muhtaç olmamak için farkındayım elhliyeti de engel olmaya kalktı sen yapamazsın dedi ona inat aldım aslında düşüncem şöyle belki bilen arkadaşlar da vardır aramızda liseyi bitirip Halk eğitim merkezinden sürücü hocası olmak için eğitim almak istiyorum okullar açılınca başlıyor gidip görüşucem şartlarını inşallah olur ben zaten farkındayım bu adamla benim sonum yok hep böyleAmaannn iş mis bulursun da onu sepetlersin diye korkmustur. Çok iyi etmişsin. Sırada üniversite olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?