Eşim ve arkadaşı

Eğer adamın fiziksel şiddeti yoksa sartlarini para kazanabilecek seviyeye getir. Fiziksel şiddet varsa hemen ayrıl. Arkadaşına onu demiş buna bu demiş. Salla gitsin. Yoluna bak. He he de mesleğine ve parana bak. Sinsi sinsi kacacagin gün için hazırlan.

Aileniz nerede? Ne düşünüyorlar bu konuda?

Zaten kızımı da asla sana emanet bile etmem dedim sana güvenmiyorum dedim böyle herkavgada büyük tepkiler verip bizi korkutacaksan bitsin daha iyi dedim beni suçladı bitsin bencede dedi ama gitmedi manyak adam
Çalışmasanız bile herşey %50 evliliklerde, eviniz kendi evinizse bıraksın size gitsin, nafaka alırsınız iş bulursunuz, belkide şimdiye kadar neden ayrılmadım dersiniz? Böyleleri ile ömür geçmez inanın yazık size eziyet olur….

Halam boşandıgında 43 yaşındaydı bir kızı bir oğlu vardı, ingilizcesi kapalı çarşı ingilizcesi seviyesindeydi ve pek birşeyi yoktu. fethiyeye yerleşti daha rahat geçinirim diye. orada bir ingilizle tanıştı ve evlendiler. 10 senedir evliler dünya kadar mal mülk oldu ve aşırı mutlular. 15 senelik toksik bir evliliği bitirdi, 10 senedirde kendisine deli divane bir adamla yaşıyor, temizlik bulaşık yemek herşeyide adam yapıyor. Yani buradaki herkes için diyeceğim o ki “KENDİNİZE GÜVENİN” katlanmayın böyle hastalıklı ruhlara

Yok fiziksel şiddet ama ailemden çekiniyor boşan mami istemez ama ailem onun için kendi ayaklarımın üstünde durmaliyim misafirliğe bile gitsem çocukların yaramaz etrafı dağıtıyor diye söylenir hemen

Ev kira orta diyilebilecek bir araba var sadece 32 yaşındayım onda olan öz güven bende yok kendisi 45 yaşında beni zaten erkeklerden soğuttu boşanır sam sadece çocuklarım la kendim huzurlu bir yuva istiyorum inşallah başara bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…