- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Ayy tövbe tövbe. Eşin kardeşim demiş aferin ona. O kadının kocası niye tepki göstermiyordu görmüyor mu? Ben olsam direk derdim el hareketlerinden hoşlanmam elini çek diye. En iyisini yapmışsın görüşmeyelim demekle. Çok sinirlendim okuyunca.Al benden de o kadar var başımda öyle bi illet.. kız bi de eşimin yakın arkadaşının karısı.. beble daha fazla muhabbeti olmasına karşın eşime bi şey anlatırken koluna dokunur bacağına elini koyar bana hiç öyle bi şeyi olmadı.. sadece bunlar da değil biçok şey daha var.. eşime bi beğenisi var belli yani.. eşim de rahatsız olduğumu anladı heralde kardeşim diye hitap ediyo kadına..
Geçen gün eşimi aldım karşıma bidaha ailecek görüşmüycez adamla dışarda sen görüş evime asla sokmam bunları.. eğer çıkıp gelirlerse de haddini bildirim ortalık karışır tercihini sen yap dedim.. tabi biliyo huyumu susmam ben pabuç bırakmam kimseye.. şimdilik konu kapandı gibi ama takipteyim.. böylelerinden uzak olun uyuz oldum kadına
rahatsiz olduysan o arkadasinla arana mesafe koy eşinle de ayni ortama getirme bi daha... arkadasin da esin de kötü niyetli olmayabilir ama arkadasin esinden ekilenmis gibi o yuzden uzak tutmak en iyisiMerhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.
bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi
sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor
çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
Tamam ilk gördüğü zaman canlı olarak yakışıklı tatlı dedi izlenimini söyledi ama durup dururken de yakışıklı demesi hoş gelmedi ben demem mesela bana yanlış gelir tamamen benle alakalı bir durum olabilir bilmiyorumYüzyüze gelince ses tonu mimiklerle falan birleşince karizmatik gelmiştir gözüne. Benim arkadaşım esime yakışıklı dese aha goz koydu demek yerine sevinirim. Onun disinda aralarindaki iletisime sahit olan sensin varsa bir sey hissedecegini düşünüyorum.
Arkadaşım vardı o sırada soramadım sonra da arasam aramasam ikilemde kaldım hala ikilemdeyim arasam kavga çıkcak eve gelince sorucam
İlk kez gelmedi evime sevgilisiyle de gelmişti . evet olabilir eşim misafirlere falan önem verir belki de kırmak istemedi bilemicem zaten telefonda sorunca iyi olmuyor en iyisi yüz yüze.Bence arama yuzyuze sor halinden tavrından anlarsın ne niyetle kaldıgını. Belki evine ilk kez gelmiş biri ayıp olmasın diye biraz daha kalmıştır. Ha ben olsam bende kıskanırdım o ayrı ama hemen kötüye yormamak lazım.
Ben de demem ama diyeni tek sozuyle degil genel hareketleriyle yorumlarim. Bakarim bi sadece eşimle mi samimi yoksa ortamdaki herkesle mi? Benden once, benden cok esimle mi konuşuyor? Ben esinle kavga etme şimdilik derim. Her seye kıskançlık yapinca aman olay çıkmasın, yine tartismayalim huzurumuz bozulmasın diye ufak yalanlar baslayabilir. Her konuda böyle aslinsa sadece kiskanclikta degil. Cok sikmak yasaklar koymak yalan doguruyor bence.Tamam ilk gördüğü zaman canlı olarak yakışıklı tatlı dedi izlenimini söyledi ama durup dururken de yakışıklı demesi hoş gelmedi ben demem mesela bana yanlış gelir tamamen benle alakalı bir durum olabilir bilmiyorum
Arkadaşım genel de eşimin her dediğine güldü samimi davrandıBen de demem ama diyeni tek sozuyle degil genel hareketleriyle yorumlarim. Bakarim bi sadece eşimle mi samimi yoksa ortamdaki herkesle mi? Benden once, benden cok esimle mi konuşuyor? Ben esinle kavga etme şimdilik derim. Her seye kıskançlık yapinca aman olay çıkmasın, yine tartismayalim huzurumuz bozulmasın diye ufak yalanlar baslayabilir. Her konuda böyle aslinsa sadece kiskanclikta degil. Cok sikmak yasaklar koymak yalan doguruyor bence.
Nezaketen yapmış olamaz mi? Evinize misafir olarak gelmis somurtup otursa olmazdı. Burda bi yere kadar akil verilebilir sana. Yanlarinda olan sendin. Ben peşin hüküm verme bekle biraz diyorum.Arkadaşım genel de eşimin her dediğine güldü samimi davrandı
Asla nezaketen bile olsa gülecek bir tip değildir arkadaşım :) evlerine misafirliğe gidince yanımızda annesini azarlar mesela nezaketli olsa evinde de olur. aslında arkadaşıma hiç yakıştırmıyorum eşime de ilgisi var diyemem şuan zaten hem ilişkisi var hem o karakter de insan olmadığını düşünüyorum bunca yıllık arkadaşlık yaşantımda sadece konuşma tavırları hoş gelmedi . insan sınırını bilmeli . ben hiçbir arkadaşımın eşiyle sevgilisiyle böyle diyaloga girememNezaketen yapmış olamaz mi? Evinize misafir olarak gelmis somurtup otursa olmazdı. Burda bi yere kadar akil verilebilir sana. Yanlarinda olan sendin. Ben peşin hüküm verme bekle biraz diyorum.
Bence böyle bir soruyu kesinlikle sormayın eşinizin gözünde özgüven eksikliğiniz var konumuna düşersiniz ve aklında olmayan birşeyi aklına getirirsiniz sessiz kalıp gözlem yapmak en iyisiArkadaşım vardı o sırada soramadım sonra da arasam aramasam ikilemde kaldım hala ikilemdeyim arasam kavga çıkcak eve gelince sorucam
Sormazsam rahat olmaz içim. gözlem yapmak için de ortam olması lazım yani sık bir araya gelmemiz lazım ki gelmiyoruz. aslında tatsızlık da olsun istemiyorum ama laf arasında sorabilirim günün nasıl geçti çok mu yoğundu ben kal deyince gideyim demiştin sonra x kal deyince kaldın gerçi gibisinden .Bence böyle bir soruyu kesinlikle sormayın eşinizin gözünde özgüven eksikliğiniz var konumuna düşersiniz ve aklında olmayan birşeyi aklına getirirsiniz sessiz kalıp gözlem yapmak en iyisi
Bizde çift olarak görüşürüz , sevgilisi ile de gelmişlerdi önceden bir defa.Görüşmeyi kes, evine alma derim. Ben bu tarz seylerden hic hoşlanmam arkadaşlarım ile hep disarda buluşurum sadece evli ciftlerle evimizde ağırlıyoruz oda sık şekilde degil... ben mesefaden yanayım siz işgillendi iseniz vardır birşey. Eşinize kalın demesi abzurt. Eşinizin kalması daha da abzurt bir durum.
Can sıkacak birsey yok geçmiş artık. Ama bir daha evinize almayın yan yana getirmeyin.
Karar sizin ben olsam hiiiççç umursamaz görünür sormazdım ama gizliden takibe de başlardımSormazsam rahat olmaz içim. gözlem yapmak için de ortam olması lazım yani sık bir araya gelmemiz lazım ki gelmiyoruz. aslında tatsızlık da olsun istemiyorum ama laf arasında sorabilirim günün nasıl geçti çok mu yoğundu ben kal deyince gideyim demiştin sonra x kal deyince kaldın gerçi gibisinden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?