Eşim ve arkadaşım

Ayy tövbe tövbe. Eşin kardeşim demiş aferin ona. O kadının kocası niye tepki göstermiyordu görmüyor mu? Ben olsam direk derdim el hareketlerinden hoşlanmam elini çek diye. En iyisini yapmışsın görüşmeyelim demekle. Çok sinirlendim okuyunca.

rahatsiz olduysan o arkadasinla arana mesafe koy eşinle de ayni ortama getirme bi daha... arkadasin da esin de kötü niyetli olmayabilir ama arkadasin esinden ekilenmis gibi o yuzden uzak tutmak en iyisi

Bir arkadasim anlatti.esi namazinda niyazında.Cilveli bir komsu kadin vakitli vakitsiz gelip (eşi evdeyken) arkadasindan çok esiyle samimi oluyormus.Adam koltukta otururken koltugun kenarina yani adamin yani basina oturur muhabbet eder kahkaha patlatirmis.Arkadasimda birgun yine bu komsu gelmis kapiyi musait degilim demis.Aaa olur mu yabanci miyim ben çekinme kızzz demis iceri dalmis.Adam yine evde.Yine vur patlasin cal oynasin muhabbetler.Kahkaha atarkende adamin omzuna vururmus.Kadinin canina tak etmis.Bu sefer çareyi kapıyı acmamakta bulmus.Evdesin biliyorum aç aç diye bağırdığı da oluyormus disardan.Dogru olan cift olarak gorusulmuyorsa bence kadinin eşi evdeyken rahatsiz edilmemeleridir.

Tamam ilk gördüğü zaman canlı olarak yakışıklı tatlı dedi izlenimini söyledi ama durup dururken de yakışıklı demesi hoş gelmedi ben demem mesela bana yanlış gelir tamamen benle alakalı bir durum olabilir bilmiyorum

İlk kez gelmedi evime sevgilisiyle de gelmişti . evet olabilir eşim misafirlere falan önem verir belki de kırmak istemedi bilemicem zaten telefonda sorunca iyi olmuyor en iyisi yüz yüze.

Ben de demem ama diyeni tek sozuyle degil genel hareketleriyle yorumlarim. Bakarim bi sadece eşimle mi samimi yoksa ortamdaki herkesle mi? Benden once, benden cok esimle mi konuşuyor? Ben esinle kavga etme şimdilik derim. Her seye kıskançlık yapinca aman olay çıkmasın, yine tartismayalim huzurumuz bozulmasın diye ufak yalanlar baslayabilir. Her konuda böyle aslinsa sadece kiskanclikta degil. Cok sikmak yasaklar koymak yalan doguruyor bence.

Arkadaşım genel de eşimin her dediğine güldü samimi davrandı

Erkek gorunce tavirlari konusmalari bie baska degisen kadinlar da var.Bu da bir hastalik aslinda.
Bir gariplik sezdiyseniz dogrudur.Kadinlarin icguduleri yaniltmaz.Edebiyle oturmayan lafini sözunu tartmayan her ortamda kendini belli eder.Dikkatli olmakta fayda var.

Arkadaşım genel de eşimin her dediğine güldü samimi davrandı
Nezaketen yapmış olamaz mi? Evinize misafir olarak gelmis somurtup otursa olmazdı. Burda bi yere kadar akil verilebilir sana. Yanlarinda olan sendin. Ben peşin hüküm verme bekle biraz diyorum.

Nezaketen yapmış olamaz mi? Evinize misafir olarak gelmis somurtup otursa olmazdı. Burda bi yere kadar akil verilebilir sana. Yanlarinda olan sendin. Ben peşin hüküm verme bekle biraz diyorum.
Asla nezaketen bile olsa gülecek bir tip değildir arkadaşım :) evlerine misafirliğe gidince yanımızda annesini azarlar mesela nezaketli olsa evinde de olur. aslında arkadaşıma hiç yakıştırmıyorum eşime de ilgisi var diyemem şuan zaten hem ilişkisi var hem o karakter de insan olmadığını düşünüyorum bunca yıllık arkadaşlık yaşantımda sadece konuşma tavırları hoş gelmedi . insan sınırını bilmeli . ben hiçbir arkadaşımın eşiyle sevgilisiyle böyle diyaloga giremem

Arkadaşım vardı o sırada soramadım sonra da arasam aramasam ikilemde kaldım hala ikilemdeyim arasam kavga çıkcak eve gelince sorucam
Bence böyle bir soruyu kesinlikle sormayın eşinizin gözünde özgüven eksikliğiniz var konumuna düşersiniz ve aklında olmayan birşeyi aklına getirirsiniz sessiz kalıp gözlem yapmak en iyisi

Görüşmeyi kes, evine alma derim. Ben bu tarz seylerden hic hoşlanmam arkadaşlarım ile hep disarda buluşurum sadece evli ciftlerle evimizde ağırlıyoruz oda sık şekilde degil... ben mesefaden yanayım siz işgillendi iseniz vardır birşey. Eşinize kalın demesi abzurt. Eşinizin kalması daha da abzurt bir durum.
Can sıkacak birsey yok geçmiş artık. Ama bir daha evinize almayın yan yana getirmeyin.

Bence böyle bir soruyu kesinlikle sormayın eşinizin gözünde özgüven eksikliğiniz var konumuna düşersiniz ve aklında olmayan birşeyi aklına getirirsiniz sessiz kalıp gözlem yapmak en iyisi
Sormazsam rahat olmaz içim. gözlem yapmak için de ortam olması lazım yani sık bir araya gelmemiz lazım ki gelmiyoruz. aslında tatsızlık da olsun istemiyorum ama laf arasında sorabilirim günün nasıl geçti çok mu yoğundu ben kal deyince gideyim demiştin sonra x kal deyince kaldın gerçi gibisinden .

Bizde çift olarak görüşürüz , sevgilisi ile de gelmişlerdi önceden bir defa.
bugün eşim de yokken evde davet etmiştim olaylar anlattığım gibi gelişti.

Oooof tam kafayı yemelik olay
Benim gibi kıskanç birine okutturmayacaktınız bunu

Bence sen o kızla direeeeek araya sağlam bir mesafe koy.

Hatta bence hayatından çıkar.

Bu kadar keskinim.

Kaç yıllık arkadaşımız olması mesafesiz olmasını gerektirmez. Kaldı ki yorumları falan... Tam can sıkmalık.

Herkes evimize girip çıkmamalı zaten.

Davranışından hoş elektrik almadiysaniz arkadaşınızla aranıza mesafe getirin.

Çok kafaya takılacak bir durum değil bence. Bilerek yaptı ya da yapmadı, eşinizden hoşlandı ya da hoşlanmadı, takılmayın. Görüşmeyin pek olsun bitsin.

Eşinizin tavrını da misafirperverlik olarak yorumladım şahsen.

Karar sizin ben olsam hiiiççç umursamaz görünür sormazdım ama gizliden takibe de başlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…