Eşimi beğenmiyordu fotolardan görünce ve bana sen çok güzel bir kızsın x yanına hiç yakışmıyor beni sakın yanlış anlama demişti bu çok eski bir olay eşimle yeni tanıştığımız zamanlardan , evlenmeden önce tanıştıklarında da x çok tatlı yakışıklı demişti bugün gene durup dururken aynı şeyi söyledi fotomuza bakıpÇok kafaya takma ama çok da arka sıralara alma bu konuyu.Yani arkadaşın tutarsız gibi eşini beğenmeyip eşine benzeyen biriyle evlenecek saçma geldi bana.Bunu evliliğinin huzurunu bozmasını izin verme bence gözlemle bir.Eşin belki misafiri kırmamak için kalmıştır onu dinledi beni dinlemedi diye düşünme.Ama arkadaşın kıllndırdı beni açıkçası.Taslanmadan gözlemle.
Ben eşime çok bozuldum resmen kavga sebebi arayacağım arayamıyorum duruyorum arasam kavga edicemBen olsam arkadaşıma " fazla oturdun canım hadi git " derdim direk. Kaldı ki eşime de izin vermezdim yani böyle ya "yaaaa gitme " diyecek biriyle muhatap etmezdim.
Boşluğuna denk gelip olduysa fark edemediysem de o zaman eşimin yapmaması lazımdı, yapınca burnundan geleceğini bilmeliydi
Ama eşinde sorun yok gb anlattığına göre ayıp olmasın diye kalkamamıştır, sen yabancı değilsin de kırmak istememiştir senin arkadaşın diye. Başka laubali bir hareketi olmadıysa adamda sorun yok. Ama o kızla iletişimi kes hoşuma gitmedi. Nefret ederim bu tiplerden.
Aksine o arkadaşıma sevgilisi odun diyorBilemiyorum ki, bazı insanlar doğuştan cilveli sanki, benim de öyle bir kaç arkadaşım var, ama genel tavırları öyle yani, eşime özel bir durum yok. Ben o yüzden hiç aklımı bulandırmam.
Tamam benim de hoşuma gitmezdi de adam laubali olmadıysa, öyle içine düşmediyse, seviyeli olduysa adamlık bir şey yok. Kaldı ki gideyim demezdi, oturmak işine gelirdi. Ama sen karısısın işim var diyebilir de senin arkadaşın misafir diye durmuştur. Kötü niyetli düşünmedim ben ki direk kötüyü Düşünürüm, altında bir şey ararım. İyi niyetli pek düşünmem önce kötü niyetli Düşünürüm yaniBen eşime çok bozuldum resmen kavga sebebi arayacağım arayamıyorum duruyorum arasam kavga edicem
bir kez daha benzer bir olay oldu ve kötü şekilde kavga ettik
arkadaşım hakkında da kötü düşünmek istemiyorum ama o kadar samimi şekilde konuşması hiç hoş gelmedi
Cilveli deyip denmediği çok belli gerçekten öyle bir şekilde dedi ki hoşuma gitmedielinizde cilve metre mi var da kız yaaa gitme deyince ibrenin kırmızıya vurduğunu gördünüz
paranoyak olmayın. yakın gördüğüm bi arkadaşım bunu düşünce yazıklar olsun derim.
Arkadaşım vardı o sırada soramadım sonra da arasam aramasam ikilemde kaldım hala ikilemdeyim arasam kavga çıkcak eve gelince sorucamEşine sormadın mı neden sen kal deyince kalmamıs da arkadasın deyince kalmıs?
Cilveli deyip denmediği çok belli gerçekten öyle bir şekilde dedi ki hoşuma gitmedi
ama ben kimsenin eşine böyle samimi şekilde konuşmam mesela bana tuhaf geliyor
Yüzyüze gelince ses tonu mimiklerle falan birleşince karizmatik gelmiştir gözüne. Benim arkadaşım esime yakışıklı dese aha goz koydu demek yerine sevinirim. Onun disinda aralarindaki iletisime sahit olan sensin varsa bir sey hissedecegini düşünüyorum.Eşimi beğenmiyordu fotolardan görünce ve bana sen çok güzel bir kızsın x yanına hiç yakışmıyor beni sakın yanlış anlama demişti bu çok eski bir olay eşimle yeni tanıştığımız zamanlardan , evlenmeden önce tanıştıklarında da x çok tatlı yakışıklı demişti bugün gene durup dururken aynı şeyi söyledi fotomuza bakıp
evet haklı olabilirsiniz eşim gerçekten kimseyi kırmaktan hoşlanmaz belki kırmak istemedi
Arkadaşım normalde cilveli bir insan değil sevgilisi odun diye bahseder ondan ve gerçekten demesini duymanız lazımdısana cilveli gelen ona gelmemiş demek ki sen konuşmazsın o konuşun, herkes bir mi? tavır farklı diye neden hemen kötü düşünüyosunuz. bi de aklınız alıyo mu hayatında biri olan bi kadın, bi arkadaşının evinde onun gözü önünde kocasına cilve yapcak?
Arkadaşım vardı o sırada soramadım sonra da arasam aramasam ikilemde kaldım hala ikilemdeyim arasam kavga çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?