Eşim ve arkadaşım

Akıllı ol
Eşine sakın bu konuyu açma
Sakınnnnn

Eşinin tavrı önemli sonuçta eğer arkadaşın cilveli vs ise bunlardan dışarıda da çok, sadakatli davranış böğle durumlarda devreye girer senin eşin nasıl tutumda bu önemli gerisinden çok zaten kimseye müdahale edemezsin herkes kendini kontrol eder çok rahatsız olduysan arkadaşından birdaha görüşme aklınıda yorma içini rahat tut

Iyide , erkek ve kadın için böyle davetler hep olur, "ben buradayım gel " çağrısına cevap vermeyecek erkekse istediği kadar çağırsın.
Gözünün önünde olmaz, dışarıda olur.

Canimm benimde cok samimi bi arkadasim var onlada yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi simdi ikimzde evliyiz o benimm esimle arasira tlf konuşur bende onunkiyle hata bazen esime der baska kadinmi yoktu bula bula bi cirkini aldin diye eside bi sorunu oldugu arar derlesir ben de oda kesinlikle kötü dusunmeyiz ama sizin iliski bizmki gibiyse normal alinganlik ediyor olabilirsiniz ama degilse o zaman mesafe koyabilirsin arana

yaaaaaa gitme ne be gevşek kadın. Mesafe koy, kocana da bir şey deme bence.

Eşinize sorup aklını bulandırmayın ama o arkadaşınızla asla aynı ortamda bulandırmayın bir daha

Kendi begenmis ukala seymis arkadasin. Nerde nasil davranacagini bilmiyor demek ki. Bacim sen mesafeli kalmaya devam et

Ben hic iyiye yormadim bu hareketleri kimse kusura bakmasin. Aynisi bana yapilsa sessiz kalmazdim siz yine nazikmişsiniz. Arkadasligini kes bitir ne oldugu ortada fazla yoruma gerek yok.

Arkadasini en basindan beri iyi niyetli bulmadim.Hem yakismiyorsunuz diyip esinize benzer birini bulmasi ne mana..Kesinlikle art niyet var burda.Gorusme derim..

Ve de olay aninda yaa gitme kal dediginde tepkini belirtmeliydin.Sahsen ben aninda gozunu karatip verilen tepkilerden yanayim.Ben olsam noluyor ya diyip imali bir sahte gulumseme atardim arkadasima ve neyse hadi git sen bence de diyip esimi yollardim.

Rahatsiz oldugumu belirtirdim.Arkadasin da anlardi fazla kalmadan kalkardi.

Kilo ve kalca olayi ise tam bir art niyet otesi.Esinize kur yapmis resmen.Senin de fizigini kotulemis.Bu tipler ara bozma heveslisi

Bu cirkini mi buldun diyor ve kotu dusunmuyorsunuz.Bence dusunun

Esime benim hakkimda annem de dese bu sekilde alinirim yani baska saka mi kalmadi boyle sacma sakalar yapilsin

Bu cirkini mi buldun diyor ve kotu dusunmuyorsunuz.Bence dusunun

Esime benim hakkimda annem de dese bu sekilde alinirim yani baska saka mi kalmadi boyle sacma sakalar yapilsin
Iyide ben cirkin oldugumu dunmuyorum ki varsin desin bi tabi bu karşıdaki insani ne kadar tanidiginiza bagli

Bizde de var oyle biri benle konusurken suratima bakmaz sohbet etmez ama esim birsey desin hemen bakar gozunun ici guler esprisine guler esimin bir lafini kacirmaz dikkat kesilir.esime hep derim sana hayran bu kadin derim bisey demez.ciddi bir sorun yasamadim yasarsam ortaligi birbirine katarim.

vallahi oyle..zaten benim suratim.tursu satar o durum karsisinda ..ay okudukca sinirleniyorum ya

Nefffretttt ederim bu durumdan. Bir kere bu tarz bir olay yaşadım. Beyfendinin burnundan getirdim. Tadı madı kaçtı umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…