Akıllı olBen eşime çok bozuldum resmen kavga sebebi arayacağım arayamıyorum duruyorum arasam kavga edicem
bir kez daha benzer bir olay oldu ve kötü şekilde kavga ettik
arkadaşım hakkında da kötü düşünmek istemiyorum ama o kadar samimi şekilde konuşması hiç hoş gelmedi
Eşinin tavrı önemli sonuçta eğer arkadaşın cilveli vs ise bunlardan dışarıda da çok, sadakatli davranış böğle durumlarda devreye girer senin eşin nasıl tutumda bu önemli gerisinden çok zaten kimseye müdahale edemezsin herkes kendini kontrol eder çok rahatsız olduysan arkadaşından birdaha görüşme aklınıda yorma içini rahat tutMerhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.
bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi
sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor
çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
******Aklıma gelen bir şeyi daha paylaşayım
Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum.BU DA ÖNEMli Bİ DETAY
Okurken hic nefes almadim. Agresif ve hınç dolutipki ben. En nefret ettigim kadin tipi.g*tu basi ayri oynayandir. Boylesi yuva yikar-yiktirir.
Durumu bilmeyen kadinda hatayi hep kendinde arar. Evine almican, evlendikten sonra Koca evine erkek arkadasini getirmicek, Kadinda kiz arkadasini. Ben sahsen misafirde kabul etmem, cagirmamda. Evim benim ozelim. Arkadas disarda kalsin bi zahmet. Acimasiz ve vicdansizimdir o konuda. Eşimle arami bozacagima evimde kimseyi agirlamam olur biter.
Dimi, sen ben ve bizim gibi kadinlar o an o kadina kim bilir ne yapardi. Bu sakinlik arkadasligin uzun yillara dayanmasi ve ikisinede guveniyorum kandirmacasindan . kocana guvensende bi kadina ,heleki boylesine hic guvenmicen. Kadin ben burdayim gel diyo resmen
Canimm benimde cok samimi bi arkadasim var onlada yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi simdi ikimzde evliyiz o benimm esimle arasira tlf konuşur bende onunkiyle hata bazen esime der baska kadinmi yoktu bula bula bi cirkini aldin diye eside bi sorunu oldugu arar derlesir ben de oda kesinlikle kötü dusunmeyiz ama sizin iliski bizmki gibiyse normal alinganlik ediyor olabilirsiniz ama degilse o zaman mesafe koyabilirsin aranaMerhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.
bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi
sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor
çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
******Aklıma gelen bir şeyi daha paylaşayım
Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum.BU DA ÖNEMli Bİ DETAY
Bu cirkini mi buldun diyor ve kotu dusunmuyorsunuz.Bence dusununCanimm benimde cok samimi bi arkadasim var onlada yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi simdi ikimzde evliyiz o benimm esimle arasira tlf konuşur bende onunkiyle hata bazen esime der baska kadinmi yoktu bula bula bi cirkini aldin diye eside bi sorunu oldugu arar derlesir ben de oda kesinlikle kötü dusunmeyiz ama sizin iliski bizmki gibiyse normal alinganlik ediyor olabilirsiniz ama degilse o zaman mesafe koyabilirsin arana
Iyide ben cirkin oldugumu dunmuyorum ki varsin desin bi tabi bu karşıdaki insani ne kadar tanidiginiza bagliBu cirkini mi buldun diyor ve kotu dusunmuyorsunuz.Bence dusunun
Esime benim hakkimda annem de dese bu sekilde alinirim yani baska saka mi kalmadi boyle sacma sakalar yapilsin
Cirkin olmakla alakasi yok ki her kadin guzeldir ama esinize soylemesi hos degil benceIyide ben cirkin oldugumu dunmuyorum ki varsin desin bi tabi bu karşıdaki insani ne kadar tanidiginiza bagli
vallahi oyle..zaten benim suratim.tursu satar o durum karsisinda ..ay okudukca sinirleniyorum yaOkurken hic nefes almadim. Agresif ve hınç dolutipki ben. En nefret ettigim kadin tipi.g*tu basi ayri oynayandir. Boylesi yuva yikar-yiktirir.
Durumu bilmeyen kadinda hatayi hep kendinde arar. Evine almican, evlendikten sonra Koca evine erkek arkadasini getirmicek, Kadinda kiz arkadasini. Ben sahsen misafirde kabul etmem, cagirmamda. Evim benim ozelim. Arkadas disarda kalsin bi zahmet. Acimasiz ve vicdansizimdir o konuda. Eşimle arami bozacagima evimde kimseyi agirlamam olur biter.
Dimi, sen ben ve bizim gibi kadinlar o an o kadina kim bilir ne yapardi. Bu sakinlik arkadasligin uzun yillara dayanmasi ve ikisinede guveniyorum kandirmacasindan . kocana guvensende bi kadina ,heleki boylesine hic guvenmicen. Kadin ben burdayim gel diyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?