Herkese merhaba, bugun eşimle ciddi bir kavga ettik. Önceden şunu demek isterim, haftanın iki günü işten sonra eşim dışarda. Pazartesi ve Cuma günleri arkadaşlarla ofisini kapatıp ya maç izliyorlar ya da iş konuşuyorlar çay içiyorlar. Saat 12:30 / bir gibi eve dönüyor. Daha geçen sene evlendik bir yıl bile doldurmadık, ilk zamanlar ben çök kavga ederdim sonra alıştım anlaştık izin verdim yani. Ama rica ettim haber ver dedim, çök geç dönme lütfen.. neyse oyle yaşıyoruz. Ben sorunu çıkartmıyorum ama, tabi ki bazen takılırım bazen rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı. Bugun eşim diyor ki Cuma ya, ben bugun geç gelirim. Normalde işte 12:30 / birde dönüyor..ben de diyorum kaçta yani? O da geç eee ne oldu? Sinirli böyle, ben de sinirli olmaya başladım bir şey demedim sustum ama trip attım. O da dozunu yukseldi diyor ki İftara kalırım belki sahur da yaparım. Ben de diyorum sabah dönersin yani? O da evet aynen sabah dönerim bunu ben karar vereceğim sana haber veriyorum ben de dedim hayır oyle uslupla sen benimle konuşamazsın o diyor Ramazan başladı sahıra gitmek gayet doğal giderim yaparım istersem sen karışamazsın dedi kısaca.
Ben de patladım dedim hayır öyle bir şey olmayacak kafana gore hareket ediyorsun sen zaten yeterince özgürlüğü alıyorsun evli adam haftanın iki günü resmen dışarda kaç erkek bunu yapabilir? Vs vs
En son dedim ben bunu kabul etmeyeceğimi dedim o da diyor ben hiç kimseden izin almam be yaparsan yap ama hızlı kararını al ben ikilerle yaşamam ben de tamam dedim en hızlı bir şekilde bunu çözeceğim ve çıktım evden.
Kim haklı kızlar? Sahura gidiyormuş geç dönecekmiş isterse erken isterse geç ne isterse bir tek o karar verecek bana sekretere gibi haber veriyor.
Ben de patladım dedim hayır öyle bir şey olmayacak kafana gore hareket ediyorsun sen zaten yeterince özgürlüğü alıyorsun evli adam haftanın iki günü resmen dışarda kaç erkek bunu yapabilir? Vs vs
En son dedim ben bunu kabul etmeyeceğimi dedim o da diyor ben hiç kimseden izin almam be yaparsan yap ama hızlı kararını al ben ikilerle yaşamam ben de tamam dedim en hızlı bir şekilde bunu çözeceğim ve çıktım evden.
Kim haklı kızlar? Sahura gidiyormuş geç dönecekmiş isterse erken isterse geç ne isterse bir tek o karar verecek bana sekretere gibi haber veriyor.