Eşim ve babası tarafından darp edildim!

Yanlış anlamayın beni ama karşı taraf alkolik,eve geldiğimde sarhoş. Gidip neden arabasını tekmeleyip adamı azdırıyorsunuz? Tamam insan olan hiç bir şekilde gaza gelmez ama bu adamı siz tanıdığınız halde üstüne gidip bide şiddete siz başvuruyorsunuz.
Ailesinden ne beklediniz ki?
Gidip darp raporu alırsanız şahitlik filan fayda etmez onlara. Davanızı açmanızı dilerim.

Raporunuzu alın. Eşinizin birinci derece yakınlarının yalan şahitlik ihtimali olduğundan ve Bu yalan şahitliğin cezası olmadığından hakim tarafından bu şahitlikler itibar görmeyebilir.
Bulunduğunuz yerde mobese kamerası yada işyerlerine ait güvenlik kameraları olabilir. Bunları araştırın.
Ne işin vardı kaynananın orada neden sokakta Rezalet çıkardın diyenlere aldırmayın.

Bilemedim de siz de sanki onlar gibi kavgaci hakaretler eden biri gibi geldiniz bana. O adam sadece o aksam icmedi ki... Kayinpeder o gun kufretsiyse o onun mayasinda vardir ve daha once de onu yapmistir... Coktan durumu biliyordunuz... Artik cekemiyorsaniz darp raporu alin acilen...

Darp raporu al da..

Simdi durduk yere kavga cikaran sensin.

Esin eve gelip sana tekme tokat girisseydi tamamen hakliydin

Haa yine haklisin bu sekilde davranmalari yanlis ama adam alkollu zaten
Arabasini tekmeleyip hakaret edersen alkollu adam karsilik verir illa ki.

Neyse darp raporu al
Bosanma davasi ac

Pardon ama senin kayınpederin hayvan falan mı?
Koca adam ayırıp konuşturup barıştıracağına yaptığına bak. Sen kimsin be?!
Elleri kırılsın hepsinin.
Yok orda ne işin varmış,tek dert bu cunku.
Darp raporu al da bi hele. Gerisi gelir heralde

Kadinin sinir sistemi bitmiş bence.. gidip araba tekmelemek bunu gösteriyor. Belayi çagirmiş resmen. Eve sokulup darp edilmek feci bir davraniş.Bundan sonrasi ölüm yani. Kimsenin birbirine bakacak yüzü kalmamiş. Eş kişısini gectimde kayinpeder buyük bir şeref.sizlik durumuna girmiş. Gelin dövmek nasil bir akildir! Hukuki bir suç yok baskasinin evinin önünde olmak karsi tarafi hakli konuma getirmez. bilakis dövmek icin sizi eve sokmalari bir suç!!! bu meseleyi kesinlikle affetmeyin. araç tekmelendi diye bir bayan eve sokulup darp edilemez!

Öncelikle şiddetin bir gerekçesi olamayacağını düşünmekle beraber sarhoş (dolayısıyla mantıklı hareket edemeyecek konumda) ve daha önce de şiddet gördüğünüz biriyle ailesinin kapısında kavga edip araba tekmelemekler falan ne kadar doğru?

Daha önce de şiddet yaşadıysanız boşanacaktınız. Yok ben boşanmam diyorsanız bunu kabullenip tahrik edecek şeyler yapmayarak şiddet görmekten kaçınacaksınız. Bana göre ilk seçenek olmalı ama boşanmayı düşünmediğinizi varsayarak ikinci seçeneği yapacaksınız.

Hemen darp raporu alın vakit kaybetmeden . Evet gördüm demezler ama rapor ortada olacak gördüm demezlerse sizde kanunu yanıltıp yalancı şahitlik yaptıkları için sizde görünce ve Kv den şikayetçi olursunuz .
Zaman kaybetmeden rapor al uzaklaştırma iste ve Ayrılma Davası aç

Kızlar öyle bir ruh hali içindeyim ki delirmek üzereyim. Eşim sürekli alkol aliyor eve cok gec geliyor 4 yillik evliyiz ve son 2 haftadir bu iş dayanılmaz bir hal aldı. Dün eşim yine çok geç kaldı aradım tlfnda kavga ettik sonra annesinin evine ugrayacağını söyledi. Ben de belki kv kp destek olurlar diye gerizekalı bir düşünceye kapıldım ve eşimi kv evinin önünde bekledim. Eşim gelince kavga ettik arabasını tekmeledim birbirimize girdik. Sonra kv ve kp çıktı kapının önüne ve sen ne biçim konuşuyorsun bizim oğlumuzla diye hepsi birden üzerime yığıldılar. Eşim beni sürükleyerek babasinin evinin içine soktu ve kayinpederimle birlikte ne küfürler ne hakaretler ettiler o kadar cok hirpaladilar ki beni kollarim hep morluk içinde. Şimdi sabah olmasını bekliyorum ortalık bi kendine gelsin emniyete gideceğim. Ama gittiğim zaman tartışmanın onların evinin önünde çıkmış olması bir dezavantaj olur mu bilen var mı bir de görümcem felan da ordaydı. Kayinvalidem görümcem felan şahitlik yapıp da babam veya kocam birşey yapmadı biz sahidiz deyip inkar edip kayinpederimi savunurlarsa şahitlikleri olayı etkiler mi ne olur bir fikir verin bana ? Sonuçta benim şahidim yok ve eşimin tarafı hiç dürüst değiller her şeyi yapabilecek kapasitedeler. Bu arada bu bir değil iki değil eşimin tarafı o kadar cahil ağzı bozuk insanlar ki bu benim uğradığım ilk hakaret ilk olay değil defalarca bana ağza alınmayacak küfürler ettiler yeter artık cana geldim :KK14::KK43:
Tartışmanın nerde çıktığının bir önemi yok. Hemen darp raporunuzu alın. Doktor raporu olduktan sonra şahitlerin ne dediğinden daha önemli.

Ne durumdasınız şimdi, buraya girip girmez yazın bize lütfen.
Elleri kırılsın pisliklerin.

Rapor almanız yeterli. Nerede nasıl olursanız olun şiddet görmüşsünuz. Aileniz yok mu :(
....

Bazen gerçekten kk yorumlarına çok şaşırıyorum. Ne olursa olsun , yalnız olan, iki hayvan tarafından tartaklanan bir kadın var ortada.
Yok önceden bilmiyor muydun çocuk yaptın, sarhoş adam ! niye sorun çıkarıyorsun gibi yorumlar çok üzücü.

Kadının bir kaç sorusuna yargılamadan cevap vermek çok mu zor ?

Demek ki canına tak etmiş artık. Araba tekmelemek için gitmemiş oraya sonuçta.

Kızlar öyle bir ruh hali içindeyim ki delirmek üzereyim. Eşim sürekli alkol aliyor eve cok gec geliyor 4 yillik evliyiz ve son 2 haftadir bu iş dayanılmaz bir hal aldı. Dün eşim yine çok geç kaldı aradım tlfnda kavga ettik sonra annesinin evine ugrayacağını söyledi. Ben de belki kv kp destek olurlar diye gerizekalı bir düşünceye kapıldım ve eşimi kv evinin önünde bekledim. Eşim gelince kavga ettik arabasını tekmeledim birbirimize girdik. Sonra kv ve kp çıktı kapının önüne ve sen ne biçim konuşuyorsun bizim oğlumuzla diye hepsi birden üzerime yığıldılar. Eşim beni sürükleyerek babasinin evinin içine soktu ve kayinpederimle birlikte ne küfürler ne hakaretler ettiler o kadar cok hirpaladilar ki beni kollarim hep morluk içinde. Şimdi sabah olmasını bekliyorum ortalık bi kendine gelsin emniyete gideceğim. Ama gittiğim zaman tartışmanın onların evinin önünde çıkmış olması bir dezavantaj olur mu bilen var mı bir de görümcem felan da ordaydı. Kayinvalidem görümcem felan şahitlik yapıp da babam veya kocam birşey yapmadı biz sahidiz deyip inkar edip kayinpederimi savunurlarsa şahitlikleri olayı etkiler mi ne olur bir fikir verin bana ? Sonuçta benim şahidim yok ve eşimin tarafı hiç dürüst değiller her şeyi yapabilecek kapasitedeler. Bu arada bu bir değil iki değil eşimin tarafı o kadar cahil ağzı bozuk insanlar ki bu benim uğradığım ilk hakaret ilk olay değil defalarca bana ağza alınmayacak küfürler ettiler yeter artık cana geldim :KK14::KK43:

Keşke telefon edip polis çağırıp, polis eşliğinde çıksaydıniz. Tabi ki yalan şahitlik edeceklerdir. Ancak sizde belki sesinizi duyan bir komşuyu şahit gösterebilirsiniz.

Madem ilk değil neden hala evlisin

Back
X