Kızlar öyle bir ruh hali içindeyim ki delirmek üzereyim. Eşim sürekli alkol aliyor eve cok gec geliyor 4 yillik evliyiz ve son 2 haftadir bu iş dayanılmaz bir hal aldı. Dün eşim yine çok geç kaldı aradım tlfnda kavga ettik sonra annesinin evine ugrayacağını söyledi. Ben de belki kv kp destek olurlar diye gerizekalı bir düşünceye kapıldım ve eşimi kv evinin önünde bekledim. Eşim gelince kavga ettik arabasını tekmeledim birbirimize girdik. Sonra kv ve kp çıktı kapının önüne ve sen ne biçim konuşuyorsun bizim oğlumuzla diye hepsi birden üzerime yığıldılar. Eşim beni sürükleyerek babasinin evinin içine soktu ve kayinpederimle birlikte ne küfürler ne hakaretler ettiler o kadar cok hirpaladilar ki beni kollarim hep morluk içinde. Şimdi sabah olmasını bekliyorum ortalık bi kendine gelsin emniyete gideceğim. Ama gittiğim zaman tartışmanın onların evinin önünde çıkmış olması bir dezavantaj olur mu bilen var mı bir de görümcem felan da ordaydı. Kayinvalidem görümcem felan şahitlik yapıp da babam veya kocam birşey yapmadı biz sahidiz deyip inkar edip kayinpederimi savunurlarsa şahitlikleri olayı etkiler mi ne olur bir fikir verin bana ? Sonuçta benim şahidim yok ve eşimin tarafı hiç dürüst değiller her şeyi yapabilecek kapasitedeler. Bu arada bu bir değil iki değil eşimin tarafı o kadar cahil ağzı bozuk insanlar ki bu benim uğradığım ilk hakaret ilk olay değil defalarca bana ağza alınmayacak küfürler ettiler yeter artık cana geldim