Tam da bu nedenlerle evlenir evlenmez atli kovalar gibi hamile kalinmasina karsiyim.Şaka gibi keyfi bebek aldırmamak nasıl oluyor acaba? Eşiniz daha iyisini yaparız diyor siz bebeği aldırıyorsunuz. Tamam eşinize güvenemediğiniz için aldırmış olduğunuzu düşünelim hadi peki o zaman neden hamile kaldınız? İnsan güvenemediği evliliğini sürdürüp sürdüremeyeceğini tam olarak kafasında oturtamadığı bir adamdan 2 ayda neden hamile kalır?
Niye eşinin lafına bakıp hamile kalıp aldiriyorsunuz anlamadım çocuk oyuncagimi bu ama hamile kalayım yada yok ben vazgeçtim aldirayim bu çaba kiydiniz farkında mısınız ve vicdan azabından cekmiyorsunuz belli bence o kocadan ayrılın hem sizi assagiliyor buraya yazmaktan bile utanıyorum diyorsunuz niye katlaniyorsunuz çalışıyorsunuz ve kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz niye cekiyorsunuz ailenizle konuşun Allah korusun bidaha hamile kalsaniz yanlışlıkla aldirirsiniz kesin çocuk oyuncağı nede olsa artı çocuk aldırmak yasak değil mı ya nasıl aldirabiliyorsunuz ne diyorsunuz doktora anlamıyorum yazık günahsız bebeğe olmuş olanHerkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
Benzeri durumlar bende yaşadım bende erkek gibi yetiştim çalıştım kendi paramı kendim kazandım herşeyim vardı sonra nişanlandım kıskançlıklar başladı akrabamdan bile kıskanır oldu her neyse aşıldı bi şekilde bende işi bıraktım. Sonrasın da yine kıskançlık yine güvensizlik bi güzel kavgalar arkası kesilmedi tam bir sene burnumdan geldi hayat 3 kere evi terk ettim en sonunda boşanma kararı aldık öyle saçma sapan bi nedenden dolayı ki hakimin karşısında olanı anlatsak Güler geçer bir konuydu yanı.. tabi o kavgaların arasın da bi tokat yedim birde yere yitti kolumu çarptım en sonunda o raddeye gelince zaten iplar koptu ailem girdi devreye tam boşanacakken sonra bu geldi konuştuk neyse barıştık. Arkasından bi sene sonra hamile kaldım korunmuyorduk olmuyordu sonra geçen ay hamile kaldım allahım hamile kalan senmisin bi sürü laf burnumdan geldi bir ay ve bebeğim düştü. 9 ay boyunca bu hamilelik bu hayat geçmez dedim allahım sen al yanına yavrumu dedim ve aldı. Çoçuk sahibi olmaya hazır değilim diyordu sürekli ama ben anne olmayı çok istiyordum bencilliğimin bedeli bu şekilde olmamalıydı diyorum kader böyleymiş deyip susuyorum. Ha çoçuk yapmak istemiyorum mesela artık.Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
Son cümle ve paragrafın tamamı tezat. Ezik olan erkek mi sizce bu anlattıklarınızda. Siz neyi bekliyorsunuz boşanmak için.Benzeri durumlar bende yaşadım bende erkek gibi yetiştim çalıştım kendi paramı kendim kazandım herşeyim vardı sonra nişanlandım kıskançlıklar başladı akrabamdan bile kıskanır oldu her neyse aşıldı bi şekilde bende işi bıraktım. Sonrasın da yine kıskançlık yine güvensizlik bi güzel kavgalar arkası kesilmedi tam bir sene burnumdan geldi hayat 3 kere evi terk ettim en sonunda boşanma kararı aldık öyle saçma sapan bi nedenden dolayı ki hakimin karşısında olanı anlatsak Güler geçer bir konuydu yanı.. tabi o kavgaların arasın da bi tokat yedim birde yere yitti kolumu çarptım en sonunda o raddeye gelince zaten iplar koptu ailem girdi devreye tam boşanacakken sonra bu geldi konuştuk neyse barıştık. Arkasından bi sene sonra hamile kaldım korunmuyorduk olmuyordu sonra geçen ay hamile kaldım allahım hamile kalan senmisin bi sürü laf burnumdan geldi bir ay ve bebeğim düştü. 9 ay boyunca bu hamilelik bu hayat geçmez dedim allahım sen al yanına yavrumu dedim ve aldı. Çoçuk sahibi olmaya hazır değilim diyordu sürekli ama ben anne olmayı çok istiyordum bencilliğimin bedeli bu şekilde olmamalıydı diyorum kader böyleymiş deyip susuyorum. Ha çoçuk yapmak istemiyorum mesela artık.
Canım erkekler kendinden üstün kadına en basit kıskançlık yıldırma baskısını yaparlar bende yaşadım. Ama demem o ki boşanmak ayrılmak öyle kolay değil ki zaten geçiyor İnan bana zaman herşeyin ilacı belki eskisi gibi olamıyorsunuz ama oturuyor bazı şeyler sakin ol ve gerekirse çek git tavrını koy
Ezik erkeklerden nefret ediyorum ya
Boşan o zaman.Bakin esimin yaptigi hic bir seyi tasvip etmiorm benim sucum olmadan cok seyle yargilanior olmam ileride bebegim olsaydida sen istedin dogurduna gidebilirdi bu yuzden tek basima sorumluluk almak istemedim ailelerin karsisinda tek ben suclanabilirdim herkes esim bile bebek isterken yine vazgecen onun olmasi bilinsin istedim ben bebek durumunu basite almadim almam da benim canim yandi ben yapayalniz ondan destek bile almadan gecirdim 2 gunumu kolay mi saniyorsunuz..... bu olayu hazmedemeden bu olayin bize ders olmasi gerekir die dusunmesini bizi inatla hirsla bir daha bitirmesin can yakmasin die ama hala dewm etmesi laflari suan evde iki kus iki yabaciyiz herseye eyvallah dedigim halde hep sucluyum sevgimden sabrediorm duzelsin istiyorum ama hep kavga gel bi sakince konusalim bi aile kocuna gidelim konusalim diorm yok gel soyle biir samimi aile ile problemlerimizi konusalim empati kuralim yok
Neden boşanayım kendine güvenmeyen bir erkek değişmez diye bişey yoktur ki evliliğin ilk yollarında herkesin sorunu oluyor. Sanırım siz evli değilsiniz ki böyle konuşuyorsunuz ayrıca da evliyseniz de herkesin eşi dört dörtlük olacak diye bi kaide Yok. Sonuçta sorunlu bir çoçukluk geçiren bir sürü insan var. Eğer be yıpratmaya devam etseydi asla tekrardan birleşmezdim ama hatalarından ders aldığı için affettim. Bebek meselesin de de babasız büyümüş benim eşim ve korkuları var bu konuda ona bencillik ettim ama oda benden geri kalmadı sonuç bu şekilde oldu ama nasibi olda herşeye Rağmen tutunurdu diyorum. Ezik erkekten kastım da erkekler çalışan kendine güvenen kadına tahammül edemiyor!!Son cümle ve paragrafın tamamı tezat. Ezik olan erkek mi sizce bu anlattıklarınızda. Siz neyi bekliyorsunuz boşanmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?