Esim ve ben

(Konu gercekse)
Nişan akşamı boyle igrenc bi ithamda bulunuyo sana ve sen normal bi sekilde devam ediyosun iliskine oyle mi?
Bebek konusuna millet demis zaten diyeceğini; tekrarlamanin manasi yok..

Neye üzülüyorum biliomusun bebeğin olduğunda ona katlanmak zorunda kalırsan ben yıne de katlanmam ama onla yuzyuze bakıcan ömür boyu bebeğın yokken daha kolay ama anlamıo insan işin içindeyken

Siz konu sahibinin yazdıklarını okumadınız herhalde?

Evliyim. Evli olmayanlar da fikir sahibi olabilir bunu da not düşeyim. Tokat yediğinizi ve hamile kaldığınız için bir sürü laf işittiğinizi yazmşsınız. Bunlar bana göre basit kavga değil demekki sizin için öyle. Neyse sizin hayatınız mutluluklar.

Yav sen daha iyisini yaparsında o masumun canına kıydıktan sonra bakalım Allah bir daha nasip edecekmi.bir evlat daha verirsede bakalım sağlıklı-hayırlı olacakmı.
Allah sizin gibileri ıslah etsin,hakettiğinizi versin

Itiraf ediyorum bu karı koca insansa ben değilim.

bence kadınında tedavi olması lazım

daha iyisini yaprız diyen adama tamam deyip çocugunu aldırıan bir kadının akıl sağlıgı yerinde değildir diye düşünüyorum.
Cocugun daha iyisini yapariz die cocuk aldirilmadi hanimefendi bu kadar cahil biti degilim ben yasadigim problemleri az cok hissedebildigim icin onla ortak noktaya varip bebegimi aldirmak zorunda kaldim o cana nasil kiyilir sorusuna gelince de onu bir brn bi allah bilio hic kolay olmadi ama en kotusunu dusunerek cocugumu babasiz buyutmeden suan bu olmali galiba yarin birgun hamile ayrilirsam buyuttugumdr iki aile arasinda yetisip nie boyle eziyeti cekmesin dedim cocugun psikolojisini de dusundum daha iyisi konusuna gelince ise bu kurtaj sonrasi yasadigim ruhsal durum sonrasi agladigim gunlerde bana soylenen bir cumleydi ve ben buna da lafimi soyledim Allahin isine sen karisamazsin bunu bize bahseden o nice insanlar buna sahip olmak isterken biz aldirdik hakli ya da haksiz sebebe senin inadina dilerim benim kaybettigim can evlat sahibi olamayan analara nasip olur tek dilegim olmayanlara versin dedim bu yuzden mi tedaviye ihtiyacim var ? Yazdiklarimi keske basindan okusaydiniz da ona gore yorum yapmis olsaydiniz neyse yine de tesekkurler

Sanitim beni en iyi anlayan siz ciktiniz cok tesekkur ederim
Kimseyi kinusmalari icin yargilamiyorum karsimdaki kisinin dusuncelerini yasadiklarimi buraya anlatmak istememin tek sebebi yeni evliyim ve elbet sorun yasayanlarda olmustur ki akil verebilir ornek verebilir die dusunmemdi insanlar bazen hic tanimadiklarina derdini daha iyi anlatabilior cunku aileye anlatilinca onlarda uzuldugu icin tek kalemde sil diebilior ben savasmaktan yanayim ama ne kadar sure daha bilmiorm bugun yuru bosanalim tamam kabul istedigini yapiorm dedikten sonra annesiyle mi konustu ne oldu bilmuorm ama karsilikli olarak bu boyle olursa bu boyle olur dedim ve dedi 15gun sonraya ne olur bilmiorm bazen dusunuorm acaba ben de aileme herseyi anlattigimdan mi kaybediorm babam annem suan birakkkkkkkk demekten baska bisey demior haklilarda ama bu kadar basit sebepler sacma sebepler sorun olup bitmemeli diorm bos yere hakaret yenilince de insan hazmedemio anlatacak biri ario bilemedim

kendinizi ilk basta dogru duzgun ifade edip sözüm ona esinizin sizi "teselli"icin soyledigi o sozu cok normal bisey gibi buraya yazmasaydiniz bu kadar tepkide almazdiniz.kas sayfadir kendinizi ifade etmeye calisiyorsunuz sanirim hayatinizdada bunda zorlaniyorsunuz.bu yuzdende esiniz ne derse onu yapiyorsunuz.cocuk yapalim tamam aldiralim tamam sonra yeniden"iyisini"yapariz tamam.eee esiniz simdi bosanalim diyormus buna niye tamam demiyorsunuz.kendi fikirleriniz mi var??herseyden once bir birey olun kendi kararlarinizi kendiniz verin böyle bir evlilikten halen umudunuz varsa kocanizin emrine amade olmaya devam edin.hoş gerci boylede yaranamamissiniz..sevgi boyle olmaz sizi baskalarini "kesmekle"suclayan kendi bebegine sahip cikamayan adam sevmeyi haketmez etmemeli.su seviyorum lafini bu kadar ayaklar altina almayin gercek adamlara haksizlik oluyor..sizinde saglikli oldugunuzu dusunmuyorum imkaniniz varsa bir an once destek alin..cok istiyorsaniz kocanizla arayi duzeltip mutlu mesut yasayin ama mumkunse lutfen cocuk dogurmayin..

Eşin dengesiz kendi dengesizligiyle sizin dengenizide bozmuş ....kaç bu adamdan seni akıl hastanesine düşürmeden. ..

eşin dengesiz onu anladım da ..bebeğini aldırmayı nasıl bu kadar kolay kabul ettin ve nasıl bu kadar rahat bişi gibi anlatabiliyosun sanki dişim ağrıyodu çektirdim der gibi onu anlamadım

Bebek aldırmak cana kıymak ıkınızde kusura bakmayın gozumde katılsınız

Munenin gelecegini o banı yemiycegimi bilsem inan cok kotu seyler yazardim kendimi zor tutuyorum siz o masum gunahdiz seye nasil kiydiniz ustelik hic bir sebep yokken ortada...??? Cok merak ediyorum esiniz daha iyisini nasil yapacakmis aa pardon dogmamis gunahsiz bir yavrunun daha iyisi nasil oluyor anlatinda bi bilelim cok zekisiniz ya hani aydinlatin bizi ....O kadar cok bebek icin yanip tutusan insan taniyorum ki sizin gibileri gorunce neden diyorum acaba neden ne ? O adam size cocugu aldr dediginde asıl bosanacaktiniz siz .....Hi unutamadan" esinize diyinki sen siparisi bu gece ver askim yarin daha iyisi gelsin bize"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…