Eşim ve bitmek bilmeyen dışarı sorunu

Elifdiyebiri123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
69
-35
6
Arkadaşlar 5 yıldır evliyim eşim normalde şoför gün içinde zaten dışarda keyifle kahvesini çayını içiyor akşam 6 buçuk dan sonra çıkıp eve 8 buçuk 9 da geliyor .
Cumartesi 2 de çıkıp akşam 7 gibi gibi geliyor.
Pazar günü kahvaltıdan sonra çıkıp 5 saat dışarı da takılıyor , arabamız yok . Hep parkta büfe önünde oturuyor. Bir planı olsa dicem ki arkadaşlarıyla plan yapmış ama hep tek başına vakit öldürüyor , bende istiyorum ki evine gelsin bizimle vakit geçirsin dışarı da beraber çıkalım, kendisi de çıksın ama bokunu çıkarmasın
5 yaşında kızım var onunla tek çıkıyoruz hep ama bu durum beni aşırı rahatsız ediyor . Ona söyleyince kızım her saat nerdesin diye arama evlendik diye köpeğin değilim senin istediğin saatlerde girip çıkamam bişey yapmıyorum bir yere gitmiyorum semtteyim terk edicem evi gelmicem eve beni sıkıyorsun diyor . Örneğin kızım baba bugün sana tatil mi diyor bilerek yok diyor . Napıcam .? Çok çaresiz hissediyorum kusura bakmayın buraya dökmek istedim içimi . Nasıl yola gelicek. Ben tek çıksam der ki oh be artık bana sarmıyor ve bana hep kızıyor özgürlüğüm bitti hayatım bitti vs ayrıl ne yaparsan yap diyorum ben seni bırakmam diyor seviyorum ama bu sebep beni yoruyor ayrılsam pişman olurmuyum diyorum . Kızım da anne babamla ayrılmayalım diyip ağladı durumu ona anlattığım da

Son düzenleme:
Arkadaşlar 5 yıldır evliyim eşim normalde şoför gün içinde zaten dışarda keyifle kahvesini çayını içiyor akşam 6 buçuk dan sonra çıkıp eve 8 buçuk 9 da geliyor .
Pazar günü kahvaltıdan sonra çıkıp 5 saat dışarı da takılıyor , arabamız yok . Hep parkta büfe önünde oturuyor. Bir planı olsa dicem ki arkadaşlarıyla plan yapmış ama hep tek başına vakit öldürüyor , bende istiyorum ki evine gelsin bizimle vakit geçirsin dışarı da beraber çıkalım, kendisi de çıksın ama bokunu çıkarmasın
5 yaşında kızım var onunla tek çıkıyoruz hep ama bu durum beni aşırı rahatsız ediyor . Ona söyleyince kızım her saat nerdesin diye arama evlendik diye köpeğin değilim senin istediğin saatlerde girip çıkamam bişey yapmıyorum bir yere gitmiyorum semtteyim terk edicem evi gelmicem eve beni sıkıyorsun diyor . Örneğin kızım baba bugün sana tatil mi diyor bilerek yok diyor . Napıcam .? Çok çaresiz hissediyorum kusura bakmayın buraya dökmek istedim içimi . Nasıl yola gelicek. Ben tek çıksam der ki oh be artık bana sarmıyor ve bana hep kızıyor özgürlüğüm bitti hayatım bitti vs ayrıl ne yaparsan yap diyorum ben seni bırakmam diyor seviyorum ama bu sebep beni yoruyor ayrılsam pişman olurmuyum diyorum . Kızım da anne babamla ayrılmayalım diyip ağladı durumu ona anlattığım da
Hem evi otel gibi kullansın hemde kocalık babalık görevini yapmasın. Sen kızına zaten annelik ve babalık yapıyorsun varlığıyla yokluğu da belli degil sana faydası olmayan beş para etmez adamla ömür çürütme. Evladın daha küçük baba sevgisi görmemiş bile

Tek başına dümdüz oturup ne yapıyor? Her gün her gün dışarı çıkacaksa niye evlendi? Sen onun köpeği misin ( o öyle söyledi diye söyledim) de seni bu hale getiriyor. Cumartesi onun olsun pazar sizin olsun.

Evliliğinizin başından beri böyle yani keşke çocuk yapmasaydınız
aslında sevgilikte de hissedilir bu tarz şeyler o zaman nasıldı?
Çocuk gelmiş 5 yaşında keşke çocuk yapmasaydınız diyorsunuz sizde bir alemsiniz yani 1.sınıfa başlamaya az kalmış yapması mı kalmış artık olmuş büyümüş bile

Konu sahibine gelecek olursam eşinizin durumu çok can sıkıcı duruyor sadece kendini düşünen bencil bir adam nasıl düzeltilir hiçbir fikrim yok Allah kolaylık versin

5 yaşında çocuğa akraniniz gibi bunları anlatmayın Psikolog pedagog diye birşey niye var çocuk sizi anlayamaz .Onu böyle yer yurt dağılıyor ortada kalıyor gibi hissettirmeyin.Calisabilirsiniz çocuğu anaokuluna verirsiniz aldığınız para sadece çocuğa gider eşi de odak noktaniz olmaktan çıkarırsınız.Esiniz değişmez bu konuda birşey diyemem hep böyleymis birden niye aydinlanip değişsin memnun halinden.Seviyirum sözü hareketlerle de gosterilince hissettirilince özenio vakit ayirinca gerçek olduğunu anlıyoruz.Bosaniyorum diyen kadına gazını alıp süreyi uzatip eski tas eski hamam davranan erkeğin sözlerinin geçerliliği yok.İki yol var iş bulmak çalışmak çocuğu biraz büyütüp yoluna bakmak o arada ilgi talep etmemek kavga etmemek unursamamak belki bi düşünür kumbilir bu kadın niye sustu hiç karışmıyor diye .İkinci yol şikayet etmeden durumu kabul edip susmak .Başka mevcut bir yol size hayal satmak olur .

2 yaşında olsa diyebilirmiydim peki🤣
Çocuk gelmiş 5 yaşında keşke çocuk yapmasaydınız diyorsunuz sizde bir alemsiniz yani 1.sınıfa başlamaya az kalmış yapması mı kalmış artık olmuş büyümüş bile

Konu sahibine gelecek olursam eşinizin durumu çok can sıkıcı duruyor sadece kendini düşünen bencil bir adam nasıl düzeltilir hiçbir fikrim yok Allah kolaylık versi

Adam evde yok ki insan pijamasını çekip kanepeye yayılmak tüm günün yorgunluğunu atmak istemez mi??? işi zaten oturmak dışarı çıkınca da bir yerlerde oturuyor adama bak oturmalara doymuyor......Evde çocuk var hanım var umrunda değil.Eve para getiriyor,dövmüyor sövmüyor ya kendini müthiş koca ilan ediyor....

2 yaşında olsa diyebilirmiydim peki🤣
Konu çocuk yapması değil zaten de 5 yaşındaki çocuk için keşke yapmasaydınız demek biraz garip oldu ondan dedim her sorunu olana keşke çocuk yapmasaydınız dersek vallahi ülkede çocuk kalmaz herkesin evinde farklı sorunlar var maalesef

Blöf yapmayın ayrıca gitmeli gelmeli hale döndürmeyin hem etkisi olmaz hemde çok komik görünüyor dışardan böyle evlilikler .Siz iyice oturup düşünün .Böyle gideceğini kabul etmek yada kabul etmemek tamamen size kalmış.Anneme gidiyorum terk ediyorum sonra dönüyorum yok çocuk özledi yok gel al beni yani böyle gelmeli gitmeli birşeye döndürmeyin bunlar hiçbir işe yaramaz ve tüm ciddiyetinizi ağırlığınızı kaybedersiniz ilişkide sözünüzün hükmü olmaz.

Valla kaç yaşında olursa olsun kötü evlilikte en çok çocuklara üzülüyorum ve söylerim. Sağlıklı bir ebeveyn yetiştirmek kolay değil ülkenin ne halde olduğu ortada. Nüfus artsın diye değil kaliteli nüfusa önem vermeliyiz bence.
Konu çocuk yapması değil zaten de 5 yaşındaki çocuk için keşke yapmasaydınız demek biraz garip oldu ondan dedim her sorunu olana keşke çocuk yapmasaydınız dersek vallahi ülkede çocuk kalmaz herkesin evinde farklı sorunlar var maalesef

Valla kaç yaşında olursa olsun kötü evlilikte en çok çocuklara üzülüyorum ve söylerim. Sağlıklı bir ebeveyn yetiştirmek kolay değil ülkenin ne halde olduğu ortada. Nüfus artsın diye değil kaliteli nüfusa önem vermeliyiz bence.
Hepimiz sadece ve sadece çocuklara üzülüyoruz zaten olan onlara oluyor.

Back
X