Eşim ve bütün gün online oluşu

Girl from Nowhere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
57
25
3
Herkese merhaba. Yaklaşık 5 senedir Almanya’da yaşıyorum , eşim Alman. Türkiye’de iş yerinde tanıştık ve evlenip buraya yerleştim .
Eşimin ailesi yüzünden çok büyük travmalar atlattık , Çok şükür hepsi bitti . Tam her şey yoluna girdi derken eşimle ilgili şüphelerim oluşmaya başladı .

Biz şehir değiştirdik , eşimin ailesinden uzaklaştık ve hiç bilmediğimiz bir yere yerleştik . Eşimle meslektaşız , o hemen çalışmaya başladı , yaklaşık 8 ay oluyor . Aralık ayında iş yerinde parti düzenlediler ve eşim eve sabah 7 de sarhoş geldi . Üzerine gittiğimde bir kızla akşam öpüştüğünü öğrendim ve kız eşimin iş yerinden...Ayrılmaya kalktım , başaramadım , bir şekilde gönlümü aldı ..

Unutmaya çalıştım , çok alkollüydüm , ayık kafayla yapmazdım asla dedi ... insanız olur dedim kendime ..

Yaklaşık 5 haftadır eşim başka bir şehirde , sadece haftasonları geliyor eve iş dolayısıyla . Ve dünden beri farkettim ki eşim bütün gün skype’ta online.

Sonra aklıma 2 hafta önce eşime neden sürekli Whatsappta online’sın demem geldi ve ampül yandı ..bu adam bi işler çeviriyor gibi hisler var içimde .

Bir insan neden bütün gün skype online olur ki ?

Skype ile ne yapılır arkadaşlar bütün gün ?

Dün eşimi konuşturdum, hani acaba işle alakalı olabilir mi diye ama değil .. sonuçta meslektaşız , az çok tahmin edebiliyorum hangi programları
kullandığını .

Beynim durdu resmen , haftasonu eve geldiğinde gece telefonunu karıştırmayı düşünüyorum ne yazıkki

Arkadaşlar skype’ı sürekli aktif kullananlar var mı aranızda ? Ne yapıyorsunuz bu programla .
Çok mu iyi niyetliyim . ? Kafayı yiyeceğim böyle giderse .

Ne salağım ben ya ..
sanırım aldatılıyorum ..

Yani seni üzmek istemiyorum, ama "öpüştük" dediyse bundan fazlası olduğundan emin ol. Ama öpüşme de yeterli kadar kötü. O kadınla hala aynı iş yerdeyse bu orda kalmamıştır büyük ihtimalle

Kadınla hala aynı işyerindeler .
benim kendi mühendislik bürom var ve eşimin şirketi yeni müşterim oldu. Haftada bir firmaya gitmek durumundayım ve yakında sık sık gideceğim . Kızlada tanışacağım . Ancak eşim çok rahat olduğundan dolayı önemsememeye başlamıştım . Belki de o kız değil ama başka biri var .

Ya ben sanırım eminim, aldatılıyorum..

Bu nedir yahu insanız olur? Sadakat saygı nere de kaldı bu evlilikte . Üzgünüm ama bir kez yaptıysa bir daha yapar yada yapıyordur. Umarım haksız olurum bu konuda

Haklısınız ... ya ben buraya yerleştiğimden beri tuhaf bir insan oldum . Kimsem yok , kendimi yapayalnız hissediyorum . Korkuyorum sanırım yalnız kalmaktan .

Merhaba,
Skype masaüstü olduğu zaman sürekli online olabiliyor. Genellikle iş için kullanılması daha yaygın. whatsapp da web'de olduğu zaman online takılı kalabiliyor. ben gece yattıktan sonra "sen daha yatmadın mı?" mesajları aldım kaç kere. avrupalıya da "geniş insanlar bunlar" diye tanımadan bilmeden etmeden sallayanlara da hasta oluyorum. siz kaç senedir orada yaşıyorsunuz yani. ahlak anlayışı, genişlik vb. ne alakası var? öpüştüyse öpüşmüştür (bence yeterince kötü tabii ama tercih sizin), buradan fantazi yapıp "öpüşmekle kalmamıştır o" vb. ne gerek var bunlara? neden? Almanlar genişmişmiş. Almanlar ahlaksız mı? Burada eşinizin memleketini değil, ahlak anlayışını yargılayın. Buradaki insanlara bakarsanız koca Avrupayı ahlaksız yapıp bırakırlar, eşiniz de sırf Alman olduğu için bundan nasibini alır. Haa ama tekrarlıyorum, öpüşmek olayı da benim için, memleketinden bağımsız olarak "insanlık hali" olabilecek bir durum değil. Yeterince kötü.

Araştır ona göre kesin karar var.
Aldatiliyorsa boyun eğmek zorunda degilsin.
Birkere olduysa ardı arkası kesilmez.

Evet normal insanlar her onune gelenle opusuyor sonucta insaniz ..

Biz avrupali asyali diye ayirmiyorz evliysen baskasiyla isin olmaycak..

Tabiki de öpüşmesi normal değil ama işin içinde alkol olduğu için kabul ettim aslında . Alkol insana her şeyi yaptırıyor hesabı ama sanırım ben çok salağım ya .

Zaten içime hiç sinmedi ki . Affettim ama sanırım gönülden değil . Ve bu sürekli online oluşu kafamı fena kurcalıyor dünden beri ..

Haklısınız esiniz fazla rahat. Birde kızla tanışırken yerin dibine sokun lütfen

Merhabalar,
Bende işim gereği skype ı sık sık kullanırım.
Bizim şirket amaçlı var olduğu için sadece şirket çalışanları ekli skype ta başkasını eklemek istesem de izin vermiyor.
Şirkette konuşmak, iş yapmak amaçlı kullanıyoruz fakat akşamları ya da hafta sonu bilgisayarlar kapalı olunca skype ta otomatikman oturumu kapatıyor.
Kendi telefonumdan şirket mail ve şifre yoluyla tekrar giriş yapılabiliyor.
Ama bilemedim şüpheli hareketler var zaten öpüşmesi bir kere çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…