Eşim ve bütün gün online oluşu

Sen online mi takildin simdi.. allahini sewersen diyelim whasatan skiybiden birileriyle konusiyor fantezi yapiyor sanal ama senin esin reele bile dokmus onu af etmissin ensesine bin o kadarini soyluyorm

Biz avrupali asyali diye ayirmiyorz evliysen baskasiyla isin olmaycak..
Ben de onu diyorum zaten, tam izah edemedim sanırım. Almanlar daha meyilli ve daha geniş diye bir şey yok. Yani sırf Alman diye "onun gerisi vardır" diye gömmeye gerek yok. Öpüşmek başlı başına yeterince kötü ve Alman olması da meşrulaştırmıyor. Bunu görmezden gelmek, gerisi vardır kesin demek biraz hayal ürünü.

Ağzıyla içmeyi bilmiyorsa içmeyecek .

Bencede bunun biraz ahlakla alakasi var sonucta insaligin olmazsa olmazi ahlak

Sanırım benim yorumumu kastettiniz. Ben Almanyada doğup büyüdüm. Aralarında uzun yıllar çalıştım. Size olan bitenleri anlatsam ağzınız açık kalır. Dışarıya görünen gibi değil hersey. Ve evet bazi konularda Almanlar bizden daha rahat. Bu sözümün arkasındayım. Ha bu ahlaksızlar anlamına geliyor mu? Tabiki hayır. Ama bir erkek (alman veya Türk olsun olmasin) eşine "sadece öpüştük" diyorsa eminim olabilirsin gerçek orda kalmıyor. Aldatilanlar bilir ne demek. Istedigimi

Dün akşam misafirim vardı kontrol edemedim gece de girip girmediğini ...

Hiç bir şekilde belli etmeden soğukkanlı kalıp ortaya çıkarmam lazım . Ben ayrıca hissediyorum da uzun zamandır bir şeyler olduğunu. Sanırım eminim, aldatılıyorum

Evet sizi kastettim ve kadınlar olarak biraz hayal gücümüz geniş :) Bu bahsettikleriniz insanların memleketinden bağımsız tamamen karakter meselesi şeyler. Ağzım açık kalmaz, gördüm geçirdim. Dışarıdan bakan biri değilim yani. Söylediğiniz şeyi tamamen Almanların rahatlığından dolayıymış gibi yazmıştınız ben de o yüzden yazdım. Adamlar rahat ama bir de şu açıdan bakın, en azından Türkler gibi saman altından yürütme ihtiyaçları yok. İki yüzlülük daha az. Adamın gerçek karakterini, alemciliğini vb. görür sosyal ortamda o insanla birlikte olmazsınız. O yüzden konu sahibine Almanların ahlak anlayışını değil, kendi eşinizinkini değerlendirin dedim. Konunun insanların memleketiyle hiç bir alakası yok. Tek alaka alkolün daha ulaşılabilir ve ucuz olması o kadar. Ağzıyla içenin de içmeyenin de kendi karakteri bunlar.
Not: Biraz ters ve sert dalmışım kusuruma bakmayın, yazılı olunca öyle anlaşıyormuş :)

Peki diyelim ki adam aldatıyor ve ortaya çıkarttınız . Ya sonra ayrılacak mısınız yoksa insanız olur mu diyeceksiniz ?

Yani seni üzmek istemiyorum, ama "öpüştük" dediyse bundan fazlası olduğundan emin ol. Ama öpüşme de yeterli kadar kötü. O kadınla hala aynı iş yerdeyse bu orda kalmamıştır büyük ihtimalle

Daha fazlasi olmasa bile adam sarhos gezip elin kadinlariyla opusup iyiyisiyor. Bu ne rahatlik pes!

Skype msn gibi birşey açık unutmuş olabilir arka planda online kalır. Fakat diğer anlattıklarınız çok üzgünüm hiç hayırlı yerlere gitmiyor

Zaten daha önce aldatmış ve affetmişsiniz yeniden aldatıldığınızı görürseniz bitireceğinize emin misiniz? Aksi takdirde iyice yüz göz olduğunuzla kalacaksınız. Çünkü öncekinde de yalnızlıktan korkuyordunuz şimdi de.

Salak falan değilsin. Kim ne yapmış olursa olsun affedebilirsin. kimse bunun için seni yargılayamaz.

Banlanacak olsamda soracağım. İnançlarınızı merak ettim ben. Siz Müslümansanız ve eşiniz başka inanca sahipse evliliğiniz zaten olmaz

Evliliğimizin inançlarımızla olan bağlantısını anlayamadım ?! İkimizde birbirimize saygı gösteriyoruz , 5 senedir evliyim bir kere bile bu konuyla alakalı problem yaşamadım eşimle .

Öpüşme kısmı ayrı dert, sürekli online olması ayrı dert.
Program telefonda açık görülse bile eşteki bu rahatlık maalesef üzücü.
Olumsuz düşünmeyin derim ama bakın bakalım telefonda ne var.
Hadi desek biriyle görüntülü konuştu ama bunu bütün gün yapacak hali de yok doğrusu..

Daha önce de öpüşme mevzusu ile ilgili konu acmıştıniz sanırım.yine gönlünüzü alacaksa esiniz hiç kurcalamayin

Eğer aldatılıyorsam bu sefer bitecek .

Kendime olan saygımı daha fazla kaybetmek istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…