Eşim ve bütün gün online oluşu

Siz benim dediğimi galiba yalnis anladınız veya ben anlatamadim. Ben Almanlar tüh pis kaka demedim zaten. Ama almanlarda böyle birşey var: Böyle partilerde sarhoş olmak normal. Konu sahibin anlattıkları durumlar az görünen birşey degil. Bir kac örnek verirdim ama şimdi fazla uzar.. Ahlaksızlık her yerde ahlaksızlık ama alkol alıp sarhoş olup "hatalar" yapmak bizde öyle kolay kolay kabul edinler ve göz önünde yapilan durumlar degil.

Banlanacak olsamda soracağım. İnançlarınızı merak ettim ben. Siz Müslümansanız ve eşiniz başka inanca sahipse evliliğiniz zaten olmaz

Neden olmasin ilahi bir isik huzmesi inip nikah defterini ellerinden mi aliyor? belediye nikahi yaptiysa nikah olmustur o kadar.
Ilk karisini bosayip, Rus kadinlara kosup evlenen evli erkeklere de nikahiniz olmamis diyor musunuz, yoksa bu cemaat-i Muslim uyesi insan kadin olunca mi haytta her sey haram oluyor!

Valla panpa Alman kadinlari net aldatiyor, Arap, zenci, multeci pesinde kosuyor yani Ama aldatan erkege cok rastlamadim hatta hic duymadim genelde asiri sadiklar.

Valla panpa Alman kadinlari net aldatiyor, Arap, zenci, multeci pesinde kosuyor yani Ama aldatan erkege cok rastlamadim hatta hic duymadim genelde asiri sadiklar.

Inan bana onlar da aldatıyor. Daha geçenlerde benim doğum yaptığım hastanedeki baş dokturu hastanede eskortla basmış temizlik görevlisi. Adamı görsen hiç yapmaz dersin. Yani aldatma her yerde aldatma. Ve her yerde yaygin.benim demem aslında iş parti ile ilgiliydi daha cok.

Evliliğimizin inançlarımızla olan bağlantısını anlayamadım ?! İkimizde birbirimize saygı gösteriyoruz , 5 senedir evliyim bir kere bile bu konuyla alakalı problem yaşamadım eşimle .
Problem yaşamamanıza sevindim . Dini bir hüküm bu erkek baskın karakter olduğu için kadının inancının tehlikeye düşme ihtimali var ki genelde tv de vs gördüğümüz üzere dinini değiştirn taraf genelde kadınlar oluyor. Bu da bu kuralın önemini gösteriyor. Yine de siz bilirsiniz. Bunu yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama uyarmak görevim gibi hissettim o yüzden yazdım

Evli bir erkegin partide ne isi var zaten, icki oluyor, hafif uyusturuculardan oluyor ee kafa guzelken insan her turlu hatayi yapmaya daha meyilli. Ortamlara girersen flort edersin, opusursun de yani.

Evli bir erkegin partide ne isi var zaten, icki oluyor, hafif uyusturuculardan oluyor ee kafa guzelken insan her turlu hatayi yapmaya daha meyilli. Ortamlara girersen flort edersin, opusursun de yani.

Normal gidip gelen de var, ama çoğunluk alkolu fazla kaçırır. Kaç tane iş arkadaşı eve götürdüğümü bilmiyorum bile. Cünkü orda bıraksan ne olacağı belli değil. Bir tane arkadaş partiden sonra anahtarını bulamadı. Hava soğuk. Kağıt çöp konteynerin icine girip uyumuş (adam sarhoş yani). Sabah çöpü almaya gelseler gitti adam yani.

Ben sizi anladım da, farklı yerlerde gezindiğimiz için ortada buluşamıyoruz sanırım :) O partilerde yeterince bulundum, sarhoş da oldum. Sarhoş olmayıp, sarhoşların arasında da kaldım. O ortamlarda yeterince bulundum. Bizzat şahsen yaşadım. Anlatmaya çalıştığım tam olarak bu: Buradaki insanların davranışlarının memleketleri ile hiç-bir-alakası-yok. Hala "siz biz" diyorsunuz, o dahil ettiğiniz "siz biz" kısmına ben dahil değilim. Ama haklısınız Avrupada yaşayan Türklerin sosyal ortamları ile Almanlarınki çoğunlukla birbirinden farklı.
Sonuç olarak: Alkolün varlığı yokluğu, Almanı, Türkü, Rumu, Fransızı fark etmez. Bütün bu doğru olmayan davranışlar tamamen bireysel karakter meselesi. Ahlak derseniz biliyor musunuz genelleme yaparsam onların ahlaklı insan sayısı Türklerden çok daha fazla. Eğri oturup doğru konuşalım. Yani burada konu sahibinin "insanlık hali" dediği basit gördüğü öpüşme bir Alman tarafından hiç de basit değerlendirilmez. Siz ve bu konudaki "Almanlar rahat" düşüncesindeki insanlar bunu sizler meşrulaştırıyorsunuz. "daha neler neler" dediğiniz şeylerin hiç birinin Alman olmayla ufaktan yakından alakası yok. Gördüğünüz şeyler tamamen "insan" olmayla alakalı, karakterle alakalı şeyler. Meşrulaştırmayın şu şeyleri, ya da onları öcü gibi görüp Türklere sütten çıkmış ak kaşık, ya da nispeten daha ahlaklı edepli muamelesi yapmayın. Üzgünüm ama genelleme yaparsam edep ahlak konusunda Almanları Türklere tercih ederim.

Ben çoğu zaman kadının tarafını tutarım ama bu da Allah’ın bir emri. Işık hüzmesinin inmesine gerek yok evlilik dediğin zaten inançların getirdiği bi şeydir(tabi biz başka inançlara inanmıyoruz o ayrı) hiçbir inanca inanmayan insanlara bakarsanız çoğu evliliği de gereksiz görür, burdan da anlaşılır zaten
Erkekler de ehli kitap yani yahudi ve hristiyanlarla evlenebilir ancak bunun dışındakilerle evlenemez.
Benim bilgim bu daha doğrusunu bilenler bilgisini paylaşabilir tabi

Galiba anlasamiyoruz. ben Almanlara ahlaksız demedim zaten. Benim dediğim o iş parti ile ilgiliydi. Yani adam diyor ya "çok ickiliydim" ondan oldu felan. Böyle konularda almanlar bizden daha rahat. Ama işte"ickiliydim ondan oldu" yu da babasına anlatsın. Biz o partilerde olup biteni görüyoruz. Yerinde duranlar gibi, bu partileri "firsat" olarak değerlendiren var.

En iyisi anlaşmaya çalışmayalım :) Siz de haklısınız tabii.. Ben bir yerinden dalıyorum meseleye, siz diğer tarafından. Sonuçta ortada bir buluşacağız da... Kabul ediyorum bugün biraz huysuzluğum üzerimde Cuma saatlerin bir türlü geçmemesi, akşam olmaması sendromu diyelim Kendinize iyi bakın :)

Konu sahibi arkadaşım, siz de iki farklı bakış okudunuz ama hepsi aynı kapıya çıkıyor. Ortada normal olmayan bir durum var ve bunun skype whatsapp vb. ile alakası yok. Sizin eşinizi karşınıza alıp bir konuşma vaktiniz gelmiş de geçiyor bile.

Ben alınmadım, sizde öyle inşallah :) Ama kabul ediyorum ilk yorumum çok yalnis yere çıkabilir. Acele yazınca öyle olmuş. Dikkat çektiğiniz icin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…