Eşim ve Erkek Kardeşi

samyyard

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
53
14
38
Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?

Biz kadinlara da her şey dert vallahi ne var benimde ailem uzak bende ariyorum her gün konuşup kapatıyorum. Telefonla muhabbet yani alt tarafi neyinden rahatsiz oldunuz ki? Belki sizin aile baglariniz güçlü degil siz aramiyorsunuz ama herkes aynı olacak değil

Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
Neden rahatsiz oluyorsunuz ki, konusmalarinin ne sakincasi var mesela?

Ne var bunda abartmayin kardes onlar bende günde annemle defalarca konusurum kardesimi ararim hepimiz ayri sehirlerdeyiz sizde ailenizle gunde 3 kere konusun bunda dert edecek bisey yok

Iyi de günde 3 5 kez insan arayıp ne konuşabilir ki bir sure sonra monotonlasir, laf olsun diye konuşulmaz mı? Hal hatır sorsa zaten 1 kerw yeter acil bir durum olsa gerektiğinde aranır ya da önemli bir konu varsa uzun uzun konuşulur,günde defalarca aranmaz ki.Ben şahsen telefonla konuşmayı cok sevmedigim icin bana çok garip geldi.

Ben kardeşimle 6-7 kez konuşurum bu benim kocamı hiiç ilgilendirmez. Aynı şekilde kendisi de konuşabilir o da beni ilgilendirmez. İşin özü sanane.

Iyi de dunde 3 5 kez insan arayıp ne konuşabilir ki bir sure sonra monotonlasir, laf olsun diye konuşulmaz mı? Hal hatır sorsa zaten 1 kerw yeter acil bir durum olsa gerektiğinde aranır ya da önemli bir konu varsa uzun uzun konuşulur,günde defalarca aranmaz ki.Ben şahsen telefonla konuşmayı cok sevmedigim icin bana çok garip geldi.
ahh aynı fikirdeyim. üzerine gtmiyorum monotona düşer seyrekleşir diye ama off vallahi sıkıldım

Eee neyi sorun ettiniz? Konuştuğu için sizi mi ihmal ediyor? Eğer sizinle hiç muhabbet edip vakit geçirmiyorsa, sadece kardeşiyle konuşup sonra bi köşeye geçiyorsa sorun etmenizi anlarım ama bunlar yoksa bir sıkıntı yok sanki.

kardesin suçu yok. Kibarca uygun degilim şu an sonra konusalim denirse sorun yok
diyor aslında ama yani karşı tarafın şoyle düşünmesi gerekmez mi abim evli rahatsız etmiyim olur olmaz. misal pazar sabahları sinirlerim tepe çıkıyor o tel çalınca.

diyor aslında ama yani karşı tarafın şoyle düşünmesi gerekmez mi abim evli rahatsız etmiyim olur olmaz. misal pazar sabahları sinirlerim tepe çıkıyor o tel çalınca.
karsi taraf düşünse iyi olur tamam da dusunmezse de diger taraf der.. yani beni yakinim bu kadar sık arasa su an uygun değilim eşimle yemek yiyoruz der, kaparim.

Eee neyi sorun ettiniz? Konuştuğu için sizi mi ihmal ediyor? Eğer sizinle hiç muhabbet edip vakit geçirmiyorsa, sadece kardeşiyle konuşup sonra bi köşeye geçiyorsa sorun etmenizi anlarım ama bunlar yoksa bir sıkıntı yok sanki.
ihmal etmiyor. ne bileyim ya. abartıyorum belki.

Back
X