Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşi bekar mı? Yalnız mı yaşıyor?
Benim abim ve eşimin yeğeni bizden uzakta ve yalnız yaşayan insanlar. Ben abimle sık sık konuşmaya çalışırım sıkılmasın diye, eşim de yeğeniyle aynı.
Yalnızsa kaynınız o yüzden sık sık konuşma oluyordur bana anormal gelen bir durum olmadı..
Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
Valla dedikodu fitne fesatlık yalan iftira vs vs yoksa süper konuşsunlar ama eğer muhabbetleri bunlarsa rahatsız olurum ve eşimle konuşurum değilse huzur ne olsun
Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
Yani hep erkekleri sucluyoruz ama biz kadınlarda bi tuhafız be
Bari adamın kardesiyle normal konusmasını kıskanmayın yazıktır ya Allah eşinize sabır versin