- 29 Ağustos 2014
- 5.614
- 17.966
- 448
- 33
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Başkalarının ne diyeceği hakkında yorum yapamam. Görümceciyim ben görümce candır, sevin onları
Yeğenlerse sonuna kadar haklısınızHaha yok annesi değildi. Üniversite mezunu!yeğeniydi.
Burda millet kv den çekiyor. Ben eşimin yeğenlerinden.
Yağmur yağsa dayı yağmur yağıyor napıcaz diye arıyorlar.
Yani trabzondaki bir insan samsundaki bankamatige nasıl müdahale edebilir.
Samsunda olsa da edemez. Yanu kartı vermeyen bankamatikle dövüsmenin anlamı yok. Gidip derdini şubede anlatacaksın..bunun için sabahin köründe öteyi beriyi aramak nedir cidden anlamıyorum
Sadece eşime dedim mi olağanüstü özelliklerini kullanarak kartı sahiplerine teslim etmişsindur umarım. 7/24 hizmet vermen çok güzel ama ben senin zil sesine uyanmak zorunda değilim. Dedim ses etmedi. Çünkü haklıyım
Ayrıca kartin bankamatikte kalması telaş verecek bir durum degil. Bankamatik onu sahibine dahi vermiyorsa dünyada kimseye vermez. Orda güvende
Cantamda durmasından daha da güvenli hem de
Oo tuzun kuru tabi yorum yaparsınBenim yok zaten eşim tek çocuk
Çok güldüm yaGız anam burda piremses sendromlu hatunları görüyorduk ama demekki erkeği de varmış bunun. Eşiniz pirems sendromuna yakalanmış
Çok güldüm yaAllah iyiliğini versin
Harikasınız. Bencede olması gereken bu. Çünkü en iyi nasihat örnek olmaktır. Bence bizler okadar iyi yetiştirmeliyiz ki, girdiği ortama iyilik güzellik saçsın çocuklarımız. Ne kadar uzak tutabiliriz ki?Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum benşm kızım 3 yaşında ama çok kibar konuşur giderken hoşçakal seslenene efendim der dışarıda bazı çocuklar var dilleri benim kızım gibi değil ama niye görüştürmeyim özellikle çıkarıyorum ben de yanında duruyorum o çocuklar da örnek alabilir onları küçümseyip kızımı ayrı mı tutayım kızım yerdeki çöpü bile alır anne çöpe atayım der komşunun çocuğu da yaptı hadi sen de çöpe at bakalım beraber atın dedim şimdi ben kibirli davranıp diğer çocukları ötekileştirsem birbirlerine nasış birşey öğretecek bu çocuklar okulda nasıl aynı sırada oturacaklar hoşgörü küçük yaşta başlıyor bazı doktorlar nasıl insana küstahça davranabiliyor makamlarını kullanarak ama küçük yaşta hoşgörü öğretilmediği için bunlar ilkokul mezunları hep küçük görülerek bu hale gelmişler.
Kardeşi resmen özürlü durumuna soktular. Bide buna hoşgörmek, küçümsememek diyorlar. Adam alt tarafı okumamış. Sanki zihinsel bir engeli varmış gibi davranmakta ne bileyim...
Alışmış kudurmuştan beterdir atasözü var kardeş bilir miisn dil alışmış kardeşinin inşallah tolere edebilirKardeşi resmen özürlü durumuna soktular. Bide buna hoşgörmek, küçümsememek diyorlar. Adam alt tarafı okumamış. Sanki zihinsel bir engeli varmış gibi davranmakta ne bileyim...
Ben bu konudan kaçar saray derken şutlancaz bu gidişle siteden kaç günYahu ne alakası var. Adamın tavrı tarzı bu, saraylı enişteye normal gelmeyebilir ama değiştirmek ya da değiştirmeye çalışmak haddine değil, karısını seven ve üzmek istemeyen insan tolere eder diyoruz.
Saraylı eniştenin sadece kayınbiraderiyle değil herkesle problemi var. Sosyal becerileri gelişmemiş bir adam muhtemelen (sarayda yetiştiği için sosyalleşememiş olabilir). O yüzden kardeşte bir problem görmüyoruz.
Her gün arıyorlar. Ulasamazlarsa beni arıyorlar. Dayim nerde neden telefonu acmiyor dayıma bi şey mi oldu diye.Yeğenlerse sonuna kadar haklısınızbabası falan kaptırdı sandım ilk defa başıma geldi benim de bi telaşla kardeşimle eşime ulaştım bankamatik yanından da ayrılamadım
İnanılmazsınız ya. Şurda öğretmenlere laf ucuyla bir eleştiri gelse bile herkes ayaklanıyor resmen linç ediliyor ama başka bir meslek grubu hakkında böyle ileri geri konuşulabiliyor.İşte bilmiyorum ne kadar mühendis tanidiysam sosyal arızalı ...
Hele birde hak ettiği parayı almıyorsa hem kıskanç hem sosyal arızalı oluyorlar.
Valla konu sahibi bacım bence herkes ortada nasıl davranacağını bilmeli. Madem kocaman mühendis ona göre kocaman hareketi olmalı sanki gergin burun burunasiniz
Yeğenler kv kp sollamış siz bi el atın duruma bazen eşimi fabrikadan arıyorlar iş ama şimdi çağıracaklar diye sinir oluyorumHer gün arıyorlar. Ulasamazlarsa beni arıyorlar. Dayim nerde neden telefonu acmiyor dayıma bi şey mi oldu diye.
Esim telefonu âcarsa da saatlerce konuşabilirler. Bir insan yeğeni ile ne konuşur bu kadar bilemiyorum . Ama bir ara o konuya da eğileceğim.
Bazen günde 3 4 5 kere arıyorlar. Özellikle 2 tanesi böyle yapıyor. Diğerlerinden bir şey görmedim de..
Gece saat 1 olabilir. Sabah 6 olabilir. Onlara fark etmez.
Bende kv kp derdi pek yok. Onlar en azından saate bakmadan aramazlar.
Benim yok zaten eşim tek çocuk
Tam tersi, asıl kendileri eski köylüler ondan bu ego. Adım gibi eminim konu sahibinin de kardeşi ekonomik olarak çok iyi durumda değil. Şöyle bol paralı zengin olsaydı gör bak nasıl kıymetli olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?