Esim ve esimin ailesi

Merhaba ben 10 aylik evliyim. Ve esimin ailesinle hic anlasamiyorum yaptiklari haksizliklarj kendime yediremiyorum. Gecenlerde bir olay oldu ve kayinvalideme onun bana karsi yaptigi bir seyin hosuma gitmedigini soyledim. O arada gorumcem benden 4 yas kucuk bana cikisti sen anneme boyle konusamassin o senin kayinvaliden boyle seyler diyemessin dedi. Bende ona ona sen mi karar veriyorsun dedim oda evet benim annem o dedi.bende senin yaptigin normalmi boyle bana bagirman cikisman dedim abinin esiyim ve senden 4 yas buyugum dedim oda bagirdi banane dedi. Bu arada kayinvalidem kayinpederim esim de ordaydi hic biri agizini acipta kizini susturmadi. Bende kizdim cantami alip gittim ordan. simdi olay su kayinvalidemle konuyu konustuk benim ona soyledikerimi haketmedini soyledi bir suru laf saydi. Ama ben kizini karsima alip diyemiyorum sen bana niye boyle cikistin diye. Kizlarini hakli goruyorlar ve onunla bu konuyu konusmamami istemiyorlar biz aileyiz olur boyle seyler diyorlar hic birsey olmamis gibi davranacakmisim kizlarina sizce bu normalmi?
Kendi kızları olduğu için öyle derler ama kızları el evinde olsa bir olay yaşasa kendini ezdirme ne deseler cevabını ver derler nasıl nalet insanlar var sanane kaynanamla gelin arasindakinden evet annen ama ortayı kizistiracagina insanlık yap sorunlar çıkmasın. Canım sen kimseyi takma evet kaynanan kayinpederin saygıda kusur etme önemli olan senle esinsiniz aranızdaki degeri kaybetmeyin

10 aylık evlilik daha cicim aylari eşinizin heryerde her şartta size destek olması kollaması lazım..

Bu kayınvalide aile konularını sorunlarını okuyunca bazen kv olmadığı için daha doğrusu çocuklarımın babannesi olmadığı için üzülüyorum diye kendime kızıyorum..

Tartışma kültürü yok malesef.. Kv ile sorununuzu çözememişken üstüne bir de görümce ile sorun oluşmuş. Eşiniz zaten ortada var mı yok mu belli değil..
biz aileyiz olur boyle seyler diyorlar hic birsey olmamis gibi davranacakmisim
Ben de böyleyim olur öyle şeyler hiç bir şey olmamış gibi siz davranın ozaman diyin.

Kendi kızları olduğu için öyle derler ama kızları el evinde olsa bir olay yaşasa kendini ezdirme ne deseler cevabını ver derler nasıl nalet insanlar var sanane kaynanamla gelin arasindakinden evet annen ama ortayı kizistiracagina insanlık yap sorunlar çıkmasın. Canım sen kimseyi takma evet kaynanan kayinpederin saygıda kusur etme önemli olan senle esinsiniz aranızdaki degeri kaybetmeyin
Evet sadece kendi kizlari kiymetli ama benide bir ana dogurdu. Esimde ayni fikirde olay uzamasini istmeitor birsey demiceksin kardesime birsey olmamis gibi davran diyo. Cunku ailecek hepsi korkuyor gorumcemden cok simarik bir kiz. Her yaptigi yanina kar kaliyor herrrrr yaptigi

Evet sadece kendi kizlari kiymetli ama benide bir ana dogurdu. Esimde ayni fikirde olay uzamasini istmeitor birsey demiceksin kardesime birsey olmamis gibi davran diyo. Cunku ailecek hepsi korkuyor gorumcemden cok simarik bir kiz. Her yaptigi yanina kar kaliyor herrrrr yaptigi
Elbet o da birgün yaptiklarini yasiyacak rabbim sana mutluluk huzur versin inşallah canım

Back
X