Merhaba ben 10 aylik evliyim. Ve esimin ailesinle hic anlasamiyorum yaptiklari haksizliklarj kendime yediremiyorum. Gecenlerde bir olay oldu ve kayinvalideme onun bana karsi yaptigi bir seyin hosuma gitmedigini soyledim. O arada gorumcem benden 4 yas kucuk bana cikisti sen anneme boyle konusamassin o senin kayinvaliden boyle seyler diyemessin dedi. Bende ona ona sen mi karar veriyorsun dedim oda evet benim annem o dedi.bende senin yaptigin normalmi boyle bana bagirman cikisman dedim abinin esiyim ve senden 4 yas buyugum dedim oda bagirdi banane dedi. Bu arada kayinvalidem kayinpederim esim de ordaydi hic biri agizini acipta kizini susturmadi. Bende kizdim cantami alip gittim ordan. simdi olay su kayinvalidemle konuyu konustuk benim ona soyledikerimi haketmedini soyledi bir suru laf saydi. Ama ben kizini karsima alip diyemiyorum sen bana niye boyle cikistin diye. Kizlarini hakli goruyorlar ve onunla bu konuyu konusmamami istemiyorlar biz aileyiz olur boyle seyler diyorlar hic birsey olmamis gibi davranacakmisim kizlarina sizce bu normalmi?