esim ve eski sevgilim

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
68
35
Malatya
kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin

Oncelikle Allah basima vermesin..
Keskeler de fayda etmez o yuzden "keske esinizle evlenmeseydiniz unutmadan onun da hakkina girdiniz" v.b. cumleler kurmayacagim.

Simdi artik ya unutun eskiyi. Ya da ne bebeginize ne de esinize haksizlik etmeyin; bosanin.

Allah benim de kimsenin de basina vermesin
Bosansan vicdanin eşine karsi rahat olcak mi
Keske unuttugundan emin olmadan evlenmeseydin
Ne denir ki..

Evlensen eski sevgilinle onca yaşanmışlıklar varken mutlu mu olacaksın
Eski sevgilin seni boşanmış halinle kabul edecekmi etti diyelim ailesine kabul ettirebilecek mi Çevresinde kabul edilebilecek misin?
7 aylık bebeğinle başka adamla gitmeye bence heveslenme sen artık annesin bebeğinin babası ile büyümesi gerekiyor! boş bir hayal uğruna zinaya girme ahiretini ve Dünya'nı mahvetme
Geçmiş bitmiş olmamış bir aşk için kurulu düzenini yapılmış yuvanı bozma
Köprünün altından çok sular akmış o adam da seninle evlenmez çocuğunla ortada kalırsın

tekrar ayrılırsanız nolacak eskiyle. bir evlilik boşu boşuna bitecek. denenmişi deneme boşuna dememişler. yazık etme yuvana

amin canim haksizlik ettim biliyorum ama ailem ne dicek ailesi cevresi cocuguma ne dicek

Eski sevgilinle goruşmeyeceksen ayrılma eşinden yok dayanamam diyosan yazık adama aldatma ayrıl aldatırsanda eşin duyarsa çok kotu olur ailen kimsende sahip çıkmaz beni dinlersen eşini sevmeye çalış iyi yanlarını gor daha çok vakit geçirin bebeği bırakın başbaşa olun onuda seversim inşallah kendini sürekli meşgul et eskiyi duşunme kesinliklede iletişim kurma

Ne siz o zamanlarda ki genç kizsiniz ne de sevgiliniz o genç adam.. İkiniz de degistiniz. Saniyor musun ki o gunlerde ki gibi olur her şey...

Esinizi hic mi sevmiyorsunuz. Eski sevgilin cikip aramada ne yapacaktin peki

Ay, ilk cumlenizi "oncelikle Allah belani versin" diye okudum, sok olduydum valla.

Konu sahibi, aklinizi basiniza alin.
Yeni bir hayat kurduysaniz hakkini verin.

kör öldü badem gözlü oldu hesabı .Boşverin yahu.. Beni sevdiğimden hiç bir kuvvet ayıramaz.DEmek ki sevginiz sağlam değilmiş.Bebeğin küçük yorgınsın kafan karışık sakın hata yapma ve o pis herifle görüşme.Seni gerçekten sevse idi kafanı karıştırmazdı .Derdi başkasına kaptırmış olmak kendini değerli hissettirmen için kafanı karıştırıyor. Kesinlikle ilerletme sonra çok pişman olursun.

Kocanı aldatma da ne yaparsan yap ister boşan ister evliliğine dürüst bir biçimde devam et.

ama şunu bilesin ki boşanırsan bin pişman olacaksın.

ilk başta uyarır gibisine yadırgama demekle olmuyor öyle , bu yaptıgını erkek tarafı yapsa yerden yere vururuz farkındamısın bi annesin , eşinden utanmıyosun anneliğinden utanmıyosun Allahtan utan yahu ....evlisin eski sevgilinle konusuyosun eşin biliyormu adamı saf tutmuşsun madem boşan ozaman şu yaptıgına halk dilinde cok cok agır seyler soylenır de burada söylemiyorum ama sen anla artık, Allah ıslah etsin ne diyim yazık ya çocuguna acıdım kocana acıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…