tekrar ayrılırsanız nolacak eskiyle. bir evlilik boşu boşuna bitecek. denenmişi deneme boşuna dememişler. yazık etme yuvanakizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
amin canim haksizlik ettim biliyorum ama ailem ne dicek ailesi cevresi cocuguma ne dicekOncelikle Allah basima vermesin..
Keskeler de fayda etmez o yuzden "keske esinizle evlenmeseydiniz unutmadan onun da hakkina girdiniz" v.b. cumleler kurmayacagim.
Simdi artik ya unutun eskiyi. Ya da ne bebeginize ne de esinize haksizlik etmeyin; bosanin.
kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
unuturum sqndim hata ettim bide ustune hemen hqmile kalarak hatami devam ettrdimAllah benim de kimsenin de basina vermesin
Bosansan vicdanin eşine karsi rahat olcak mi
Keske unuttugundan emin olmadan evlenmeseydin
Ne denir ki..
Kimse seni böyle kabul etmez kocanda seni bırakır çocuğu sana verir mi sandın al çocuğu git canım aşk bu ne yapalım mı diyecekamin canim haksizlik ettim biliyorum ama ailem ne dicek ailesi cevresi cocuguma ne dicek
Oncelikle Allah basima vermesin..
Keskeler de fayda etmez o yuzden "keske esinizle evlenmeseydiniz unutmadan onun da hakkina girdiniz" v.b. cumleler kurmayacagim.
Simdi artik ya unutun eskiyi. Ya da ne bebeginize ne de esinize haksizlik etmeyin; bosanin.
evladimdan esimden utqndigim hqksizlik etmek istemedgm icn bosanmayi dusunuyorum aklimdq biri varken yuzlerine bakamiyorumInsanın bazen evladından utanması bıle yeterlidir..bişeylere set koymak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?