esim ve eski sevgilim

lafla nasıl peynir gemisi yürümüyorsa evlilik de aşkla yürümüyor . Sadece sevgili olurum hayatımı yaşarım diyorsan hiç duma koş git ama sakın evlilik vaadi kurma

Dogurdugunuz bebeginizin yerine kendinizi koyun anneniz genc kiz hevesine kapılıp ailesinin dagilmasina sebep olsa siz ne hissederdiniz yazik esinize ve bebeginize ayrica evli bir kadini ayartmaya calisan adamda şeref eksikligi var demektir akliniz kalbinizden hep bir adim önde olsun size tavsiyem

Daha yeni 2 çocuk annesi 20 yaşında çook güzel bi kadın eşini aldatmış kocası yakalamış atmış kapıya çocuklara da babaanne sahip çıkmış kızı annesi bile istemiyor kocasını aldattığı adam ortada bile yok öyle güzel iki kızı varki 3 yaşında ve 7aylıklar kocasıda çok seviyordu kadın hep kuafordeydi ne oldu şimdi ortada kaldı yavrularından yuvasından oldu bak örnek al yapmaa sakın yapma

harfiyen katılıyorum.

Hissettiginizin sevgi oldugunu da sanmayin, sevseydiniz zamaninda birakmazdiniz. Sizin canınız sıkılmış sanirim.

Simdi tekrar okudum. Eneemmm bana ulasti yaziyo. Yani gorusuyor eski sevgilisiyle
Insan icinden gecenleri yazamiyor ki banliyolar hemen

Evli olmasan bile yıllar sonra buluşunca eskisi gibi olmuyor herşey kaldığı yerden devam etmiyor sen şimdi bunaldın evde bebek emziriyorsun genç kızlığını ozledin o adamın hep iyi yonlerini hatırlarsın ama yanıloyorsun kardeşim

Çok büyük hata edersin sadece aklın onda kaldığı için unutamadığını sanıyorsun. Emin ol boşanıp ona ulaştığınan bütün büyü bozulacak. Ayrıca sevdiğini sanıyorsun svmiyorsun gerçek seven insan terkedilse bile laf olsun diye bile olsa başkasıyla ne evlenir ne de çocuk yapar. Bundan sonra kendini değil çocuğunu düşünmelisin.

kizlar aldqtmadim aldatmam da yargilqmadan dinleyin konusmadim sadece msj atmis sosyal medyadan.ben esime ogluma haksizlik etmek istemdgim onu dusununce allahimdan korktugum icn oglmn yuzune bakamiyorum iki gndur agliyorum cevap vermedm zaten.ama aklima girdi yazdiklqri elimde deil zamanda cokk sevdim bi inat icinevlendm umdugum gibi olmqdi hicc qsik olqniniz yokmu ben konsmqdim aklim karisik dusunuyorum die vicdanim cok rqhatsiz bsnmalimiyim dedim

Bak dediklerimizi kulağına küpe et kulak ardı etme tamam mı.

senin için değil bebeğin üzülmesin diye ısrarla uyarıyorum seni.

Seni cok seven sevgilin, evliyken seni arayacak kadar hemde; neden nisanliyken evlenmeden once hatta ayrildiginiz zaman pesine dusmedi ve sizin buyuk askiniz bitti? Sen bu kadar cok severken neden ayrilmayi kabullendin? Karsindaki insan seni sevmez aldatir unutamazsin anlarim icinde bir yerlerde kalir.. ancak burada ayrilmayi siz de kabullenmissiniz ve bitmis. Birbirinizden bir kere vazgecmissiniz.
Pisman olursun esinden bosanirsan. Soz gecir kalbine.
Yok yapamiyorum diyorsan esime tahammul edemiyorsan uzatmadan bosan.. yukarida yazdigim gibi bu ikinci secenegin pismanlikla sonuclanmasi cok yuksek olasilik.

Simdi tekrar okudum. Eneemmm bana ulasti yaziyo. Yani gorusuyor eski sevgilisiyle
Insan icinden gecenleri yazamiyor ki banliyolar hemen
aynen geçen banlandım, neden banlandıgımıda bilmiyorum önceden gösterirlerdi şimdi msj gelmiyo neden ban yediğimize dair , tutuyorum kendimi bende ya söyliycek çok sey varda aslında

Arkadasim öncelikle allah kimsenin başına vermesin.. sen bir annesin aşk meşk boş olmalı artık senin için sen evladına ada kendini birçok arkadas çok güzel yazmış ya tekrar bırakırsa yada herseyi geç evladın büyüdüğünde babası ile ayrılma nedeninizi nasıl anlatmayı düşünüyorusunuz.. Eski eskide güzel bir anı olarak kalsın bence sizde..

Ya boyle seyler duydukca kadınlıgmdan utanıyrum resmen .hadı kocanı sevemdın evladını damı sevemedın.valla cocugu yaparken kocanı da sevmısndır orası ayrı meselede.asıl mesele ne bılıyomusun ne kadınlar var cekılmıycek adamları sırf cocukları ıcın cekıyolar.sense sırf sacman bısey ıcın hem kendıne hemde cocuguna yazık etceksın.esını hıc karıstrmıyorum zaten gunah ya gunah eskı eskıde kalmıs o kadar cok sevseydın hemen baskasnla evlnıp cocuk yapmazdın.bıraz mantıklı dusun yasında cok kucuk degıl!

Aşık oldum da, inat için evlilik konusunda tamamen cahilim, aydınlatın lütfen.
Boşanma işini siz bilirsiniz, sadece çocuğunuz ve siz ayakta kalabilecekseniz neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…