Ay, ilk cumlenizi "oncelikle Allah belani versin" diye okudum, sok olduydum valla.
Konu sahibi, aklinizi basiniza alin.
Yeni bir hayat kurduysaniz hakkini verin.
kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
harfiyen katılıyorum.Evlensen eski sevgilinle onca yaşanmışlıklar varken mutlu mu olacaksın
Eski sevgilin seni boşanmış halinle kabul edecekmi etti diyelim ailesine kabul ettirebilecek mi Çevresinde kabul edilebilecek misin?
7 aylık bebeğinle başka adamla gitmeye bence heveslenme sen artık annesin bebeğinin babası ile büyümesi gerekiyor! boş bir hayal uğruna zinaya girme ahiretini ve Dünya'nı mahvetme
Geçmiş bitmiş olmamış bir aşk için kurulu düzenini yapılmış yuvanı bozma
Köprünün altından çok sular akmış o adam da seninle evlenmez çocuğunla ortada kalırsın
Simdi tekrar okudum. Eneemmm bana ulasti yaziyo. Yani gorusuyor eski sevgilisiyleilk başta uyarır gibisine yadırgama demekle olmuyor öyle , bu yaptıgını erkek tarafı yapsa yerden yere vururuz farkındamısın bi annesin , eşinden utanmıyosun anneliğinden utanmıyosun Allahtan utan yahu ....evlisin eski sevgilinle konusuyosun eşin biliyormu adamı saf tutmuşsun madem boşan ozaman şu yaptıgına halk dilinde cok cok agır seyler soylenır de burada söylemiyorum ama sen anla artık, Allah ıslah etsin ne diyim yazık ya çocuguna acıdım kocana acıdım.
Bende aynı düşünüyorum.Sizde sorun yok mantık fazla bunu da ben çok severim:)Eski sevgilinin sana bu kadar seyden sonra eskisi gibi deger verecegine inaniyor musun?
Kucaginda bir cocukla üstelik.
Bende mi sorun var insanlar mi hayalperest anlamadim.
aynen geçen banlandım, neden banlandıgımıda bilmiyorum önceden gösterirlerdi şimdi msj gelmiyo neden ban yediğimize dair , tutuyorum kendimi bende ya söyliycek çok sey varda aslındaSimdi tekrar okudum. Eneemmm bana ulasti yaziyo. Yani gorusuyor eski sevgilisiyle
Insan icinden gecenleri yazamiyor ki banliyolar hemen
Arkadasim öncelikle allah kimsenin başına vermesin.. sen bir annesin aşk meşk boş olmalı artık senin için sen evladına ada kendini birçok arkadas çok güzel yazmış ya tekrar bırakırsa yada herseyi geç evladın büyüdüğünde babası ile ayrılma nedeninizi nasıl anlatmayı düşünüyorusunuz.. Eski eskide güzel bir anı olarak kalsın bence sizde..kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
kizlar aldqtmadim aldatmam da yargilqmadan dinleyin konusmadim sadece msj atmis sosyal medyadan.ben esime ogluma haksizlik etmek istemdgim onu dusununce allahimdan korktugum icn oglmn yuzune bakamiyorum iki gndur agliyorum cevap vermedm zaten.ama aklima girdi yazdiklqri elimde deil zamanda cokk sevdim bi inat icinevlendm umdugum gibi olmqdi hicc qsik olqniniz yokmu ben konsmqdim aklim karisik dusunuyorum die vicdanim cok rqhatsiz bsnmalimiyim dedim
şu cümleniz bile çok çirkin.ben 22 wski sevgilim 24 esim 30 yqsinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?