esim ve eski sevgilim

Şaka mı yapıyorsunuz?
Daha 10 gün önce eşinizi komşunuzdan kıskanacak kadar gözünüz dönüyordu şimdi mutsuzum mu diyorsunuz?
Bu ne maymun iştahlılık!

Nerden bulmus seni neden engellemedin yok tatlim ben seni biraz adama meyilli buldum acikcasi

aynen geçen banlandım, neden banlandıgımıda bilmiyorum önceden gösterirlerdi şimdi msj gelmiyo neden ban yediğimize dair , tutuyorum kendimi bende ya söyliycek çok sey varda aslında
dikkqtli okuyun lutfen goruemuyorum aldatmadim o msj qtti dedim qklimq duaunce ozlwdigimi dusundum icm rqhat deil ondqn bosqnmliyim esime hqksizlik etmek istemwdim dedim

Tamam işte engelle mesajda atamasın sana sosyal hesaplarını kapat bol bol dua et kuran oku sakın cevap verme olumsuzda olsa diyolağa girme onu duşunduğun için boşanmayı duşunme geçecek herşey bebeğine sarıl

Benim esimindende boyle bir olay gecmis 4 senelik iliski sonra kiz senin gibi baska biriyle evlenmis olaylar olaylar yani anlicagin.biz sevgiliyken esim bikeresinde istesem onunla gorusurum yuvasini yikip onu yuz ustu birakip ondan intikamimi alirim demisti.suanda benimle evli tabiki oyle bisey yapmadi.bunu niye anlattim sizin eski sevgilide belki boyle bi intikam duygusu olabilir ayagini denk al.colugun cocugu var kir totonu otur asagi ne isin var eski sevgiliyle bunlarda gercekten icimden gecenler

vicdanının rahatsız olacağı birşey yok, bir an aklın karışmış, adamı engelle hayatına devam et

esimle aramda sorun yok kizlsr taki msj gelenekadar bn sizden akil istyrum sirmadan yargiliyisunuz kiskaniyodum evet esimi.aklim karisti basks face acmis engelliydi zaten bn evlndgimde askere gtmsti yeni ogrenmid

yardimci oln arkadaslqrim cok saolun evet aklim ksrsti hepiniz haklsniz intikmda olilir seviyoda olbilir ama benim esim oglum var hepinizden allah razi olsun gecmsi dusununce ozledgimi sevdgmi dsndum hata ettim ondan esime haksizlik ettigimi dusundum engelledim o msjindan sonra dondurdum zaten kizlar

dikkqtli okuyun lutfen goruemuyorum aldatmadim o msj qtti dedim qklimq duaunce ozlwdigimi dusundum icm rqhat deil ondqn bosqnmliyim esime hqksizlik etmek istemwdim dedim
bu ne dili yahu üzgünüm ama okuyamadım ibranice falanmı , biri bana tercüme edebilirmi

esimin ekmegini yerken kimsyle konsmadim haksizlik etmedim nisanliyken sevdim kiskandim komsudan evet agzimdan esimi sevmiyprum die bise ciktimi

iyi yapmışsın. boşver eski bitti gitti.

derlerki "eskiye rağbet olsaydı, bitpazatina nur yağardı"

Ne dedi sana ne yazmış

Askerden yeni geldim, sen nerdesin?

Bence bekleyin bir süre, olay yeni olduysa falan düşünün taşının sonrasında evliliğe tamam mı, devam mı öyle karar verin. Birden bire eskiyi hatırlamanın şakınlığı olabilir hissettikleriniz. Baktınız olmuyor, zaten boşanma seçeneği aklınızın bir köşesinde var.

Durumuna cok uzuldum. Seninle ayni seyleri yasadik insaallah sıkılmadan okursun yazdiklarimi. 17 yasimdayken hayatima biri girdi. O 27 yasindaydi cok sevdim cok sevildim ama oyle boyle degil hakikaten cok sevildim. Aramizda bazi olaylar oldu ve bitirdik. Ama konusmaya devam ettik. Bi sekilde birbirimizden haber aldik hal hatir sorduk. Ama anladik olmayacagini cunku aileler arasinda ucurum gibi farklar vardi yasim da ufakti. 3 sene konustuk olmayacagini bile bile. Sonra esimle sozlendim ona da soyledim artik bir araya gelemeyiz diye. Son kez bulusalim dedi. Nisanli oldugum halde gittim ve gorustum. Evet son gorusmeydi amaSon konusmamiz degildi. Olmadi. Dugune kadar konustuk ama sanki iki eski dost gibi. nisanlimi birakmadim ona bunu yapamadim. Dugunume bile geldi vazgecirmeye. Ama ben devam etmedim. O cahilligi yapmadim. Sen de yapma. Simdi diyorum ki iyi ki evlendikten sonra bi hata yapmadim. Bence gec olmadan bu defteri kapat. Bebegine yazik. Su an kafan karisik karar veremiyosun. Ama o adamla devam etme. Yuvana bak kocana bebegine bak. Eminim mutlu olacaksin. Ama o adama donersen omur boyu pismanlik ve vicdan azabiyla yasayacaksin.

ıyı aksamlar,
bence hc kafanızı ve kalbınızı karıştırmayın cok sukur bı oğlunuz güzel bır yuvanız varmış esınız de ıyıymıs eskı adı ustunde eskıde kalmış esınız sızden hebersız eskı sevgılsı ıle mesajlaşmış olsa ne hıssederdınız bı de böyle dusunup hareket edın derım ben burda o kadar arkadaş var kı bebek hasretiyle yanıp tutuşan yuvanıza verın kendınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…