- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 841
- 683
kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
Nerden bulmus seni neden engellemedin yok tatlim ben seni biraz adama meyilli buldum acikcasikizlar aldqtmadim aldatmam da yargilqmadan dinleyin konusmadim sadece msj atmis sosyal medyadan.ben esime ogluma haksizlik etmek istemdgim onu dusununce allahimdan korktugum icn oglmn yuzune bakamiyorum iki gndur agliyorum cevap vermedm zaten.ama aklima girdi yazdiklqri elimde deil zamanda cokk sevdim bi inat icinevlendm umdugum gibi olmqdi hicc qsik olqniniz yokmu ben konsmqdim aklim karisik dusunuyorum die vicdanim cok rqhatsiz bsnmalimiyim dedim
dikkqtli okuyun lutfen goruemuyorum aldatmadim o msj qtti dedim qklimq duaunce ozlwdigimi dusundum icm rqhat deil ondqn bosqnmliyim esime hqksizlik etmek istemwdim dedimaynen geçen banlandım, neden banlandıgımıda bilmiyorum önceden gösterirlerdi şimdi msj gelmiyo neden ban yediğimize dair , tutuyorum kendimi bende ya söyliycek çok sey varda aslında
Tamam işte engelle mesajda atamasın sana sosyal hesaplarını kapat bol bol dua et kuran oku sakın cevap verme olumsuzda olsa diyolağa girme onu duşunduğun için boşanmayı duşunme geçecek herşey bebeğine sarılkizlar aldqtmadim aldatmam da yargilqmadan dinleyin konusmadim sadece msj atmis sosyal medyadan.ben esime ogluma haksizlik etmek istemdgim onu dusununce allahimdan korktugum icn oglmn yuzune bakamiyorum iki gndur agliyorum cevap vermedm zaten.ama aklima girdi yazdiklqri elimde deil zamanda cokk sevdim bi inat icinevlendm umdugum gibi olmqdi hicc qsik olqniniz yokmu ben konsmqdim aklim karisik dusunuyorum die vicdanim cok rqhatsiz bsnmalimiyim dedim
bu ne dili yahu üzgünüm ama okuyamadım ibranice falanmı , biri bana tercüme edebilirmidikkqtli okuyun lutfen goruemuyorum aldatmadim o msj qtti dedim qklimq duaunce ozlwdigimi dusundum icm rqhat deil ondqn bosqnmliyim esime hqksizlik etmek istemwdim dedim
Ne dedi sana ne yazmışesimle aramda sorun yok kizlsr taki msj gelenekadar bn sizden akil istyrum sirmadan yargiliyisunuz kiskaniyodum evet esimi.aklim karisti basks face acmis engelliydi zaten bn evlndgimde askere gtmsti yeni ogrenmid
yardimci oln arkadaslqrim cok saolun evet aklim ksrsti hepiniz haklsniz intikmda olilir seviyoda olbilir ama benim esim oglum var hepinizden allah razi olsun gecmsi dusununce ozledgimi sevdgmi dsndum hata ettim ondan esime haksizlik ettigimi dusundum engelledim o msjindan sonra dondurdum zaten kizlar
5 kere istediler inat için evlendim ne demek pekiesimin ekmegini yerken kimsyle konsmadim haksizlik etmedim nisanliyken sevdim kiskandim komsudan evet agzimdan esimi sevmiyprum die bise ciktimi
Ne dedi sana ne yazmış
kizlar biliyorum hatalarim cok oldu beni yadirgayan cok olacak ama cok caresizim.4 yillik bi iliskim oldu cok mutlu olduk gezdik egledik bi elmanin iki yarisi gibiydik.nazarmi denir ne denirse aramiza sorunlar girdi ve hatalar.ilerimizin olmayacagini anladim.benim yuzumden olan hatalar yuzunden vqzgectim.o aralar beni istemeye geldiler 5. defada tamam dedim.en buyuk hatam bu oldu unuturm sandim aramam dedim neyse evlendik simdi 7 aylik bebegim var1 bucuk yillik evliyim.ama aklimdan cikmiyor eski sevgilim ulasti banw.bizim aramizda ki sevgi baskaydi.onu cokkk ozlemisim mutsuzum bosanmayi dusundum bebegime kiyamadim devam etsem aklimda o olacak esime haksizlik nolur akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?