eşim ve eski sevgilisi lütfen yardımcı olun bana

dilara938

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
33
2
86
Yalova
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim. eşimle nişanlandıktan sonra kendine yeni hat aldı ve 4 yılı tamamladıktan sonra farkettimki eşim eski sevgilisiyle sürekli görüşüyormuş hani numarası eski numara olsa oradan buldu dicem ama benden sonra aldı numarayı demekki eşim vermiş yeni numarayı eski sevgilisine. vee en son olan olay evimizde balkona geçti kapıları kilitledi ve onunla görüştü maf oldum nasıl bi duygu anlatamam bir yandan oğlum bir şey anlamasın diye ugraşıyorum bir yandan yakalamaya çalışıyorum, tam balkona daldım teli alacaktım elinden erkekligini kullandı ve gücüm yetmedi elinden almaya hemen numaraları sildi, birde üzerime yürüdü hem suçlu hem güçlü. kızlar ne olur bana bi akıl verin aradıgı numaraları sürekli siliyo kayıtlıda degil ben o numarayı nasıl bulurum yada nasıl ispat edebilirim lütfen akıl verin bana çok çaresiz kaldım

kime ispatliyacaksin, hakimemi, bosanmayimi düsünüyorsun

ya çok zor bi durum otur konuş bence seni istemiyosaenayi yerinede konma ne yapmak istiyosa dökümanını isteye bilirsin kimlik fotokobisiyle

herkese ispatlamak istiyorum onları rezil etmek adına tabii boşanmayıda düşünüyorum ama inat ettim boşanmıcam onlara bu fırsatı vermicem kavuşturmıcam onları ben 4 sene kaynana görümce derdi çektim evlilik hayatı yaşayamadım şimdi o kız gelsin sefasını sürsün yoook öle şey. kusura bakmayın çook doluyum acaba yanlışmı düşünüyorum sizce

kimlik fotokopisiyle oldugunu bilmiyodum çook teşekkürler. biz çook konuştuk en son 10 gün önce kesin konuştum seçim yap diye ya o ya ben diye ama nafile ne benden geçiyo nede onunla telefonda görüşmekten. boşanıp gitmek tabiki zor baba evide olsa çok zor ama çok gerekirse tabiki o da olur gözümü karartırım işte ama onlara o fırsatı vermek istemiyorum kavuşamasınlar

allahim nefret eder oldum erkeklerden, bu nedir ya?
offf canim bosanmaya karar vermen cok zor olacak, belki bir sure karar veremiyeceksin, bir anda bosanmaya karar verecek, sonra ayni dedigin gibi dusuneceksin, uzun zaman gelgitler yasiyacaksin.
ama calisyorsan maddi yonden bir bagimliligin yoksa hemen ayril derim ben. degermi uzulmene gozyaslarina bu adam, degseydi zaten eski sevgilisiyle konuzmadi.
bu eski sevgili olayi ne kadar cogalmaya basladi........

sen bu durumda en buyuk kotulugu kendine yapiyorsun, onlar kavusmasin diye olan sana olacak.
birak onlari kendi pisliklerinde bogulsunlar, sen kendi mutluluguna bak. boyle hayat gecmez, bir gunune bile yazik. intikam almak istiyorsan kizin ailesine bildir rezil et, cik git ordan yada esini yolla kendin gitme alma onu eve.

bence yanlış düşünüyorsun..onlar zaten sen istesen de istemesen de buluşuyorlar işte bir şekilde..eşin seni resmen aldatıyor..koy mıçına tekmeyi,zehir etme hayatı kendine...layığı neyse onu yaşar elbette...tabi beni aldatan adamla aynı yatağa girerim,aldatmasına aldırmam diyorsan sorun yok...böyle davranan bir adamı elinde tutsan ne yazar....ne hali varsa görsün..

Reactions: IKS

:26::26::26:
bunun azi cogumu olur, insan ya bosanir yada kurcalamaz görmez duymaz

bu nasıl iş anlamadım onlar zaten kavuşmuş.bunu nasıl hazmetmeyi düşünüyorsunuz?şu anki ruh halinizden dolayı böyle ilginç tepki verdiğinizi düşünüyorum,ona yormak istiyorum yani.
ayrıca o kız da gelse onun görümce k.valide kahrı çekmeyeceğini nereden biliyorsunuz adam mı ettiniz yani onları?
millete söylesen tepki belli kocana sahip çıksaydın?bizim toplumda böyle.
bu kadar yıpranmaya değer mi?
asil bir kadın gibi boşanın.

off nasıl zor bi durum gel gitler içindeyim kızın ailesi yokki oda evli ve onunda çocugu var zaten numarayı bi bulsam dünya aleme rezil edicemde bilmiyorum çok gel git içindeyim

Güçlü Bir Kadınsan Süründür..
Ama Sen Şimdiden Dökülmüşsün..
Sende ki O Işığı Göremiyorum..
Yapamazsın..
Boşanacaksan Boşan Cebelleşme..

Bu Arada Çok Üzüldüm.. Allah Yar ve Yardımcınız Olsun..

:26::26::26:
bunun azi cogumu olur, insan ya bosanir yada kurcalamaz görmez duymaz

bence de...
boşanmayı düşünmüyorsan hiç kurcalama madem..
onları rezil edeceksin ama boşamayacaksın ..ne olucak peki ?? kocan seni daha çok mu sevecek ??? evliliğiniz kurtulmuş mu olacak ??

eski sevgilisi olduğunu nereden anladın kendi mi söyledi?

hepinize çook teşekkürler ediyorum gecenin bu saatinde benim derdimle alakadar oldugunuz için. ben çalışmıyorum ama çalışabilirim diplomalarım var meslegimde o konudan yana hiç sıkıntım olmaz sadece kafam çook karışık ne yapacagımı bilemez haldeyim hazmedemiyorum tek çıkış yolu ayrılmak ölede olmalı artık tekrar çook teşekkür ediyorum hepinize

off nasıl zor bi durum gel gitler içindeyim kızın ailesi yokki oda evli ve onunda çocugu var zaten numarayı bi bulsam dünya aleme rezil edicemde bilmiyorum çok gel git içindeyim

odami evli

ya noluyo bu insanlara

sonra cinayetler

sabah müge anlida, kadin dostuyla beraber kocasini baltayla oldürüp üzerinden kaynar su döküyolar, 6 yasindaki kizida yan odada babasinin cigliklarini duyuyor

allahim insanlara akil fikir ver

kimi nereye rezil edeceksin onlar düşünse zaten böyle yapmaz..
salla at kapının önüne gitsin uğrasıp sinir bozmaya değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…