arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim. eşimle nişanlandıktan sonra kendine yeni hat aldı ve 4 yılı tamamladıktan sonra farkettimki eşim eski sevgilisiyle sürekli görüşüyormuş hani numarası eski numara olsa oradan buldu dicem ama benden sonra aldı numarayı demekki eşim vermiş yeni numarayı eski sevgilisine. vee en son olan olay evimizde balkona geçti kapıları kilitledi ve onunla görüştü maf oldum nasıl bi duygu anlatamam bir yandan oğlum bir şey anlamasın diye ugraşıyorum bir yandan yakalamaya çalışıyorum, tam balkona daldım teli alacaktım elinden erkekligini kullandı ve gücüm yetmedi elinden almaya hemen numaraları sildi, birde üzerime yürüdü hem suçlu hem güçlü. kızlar ne olur bana bi akıl verin aradıgı numaraları sürekli siliyo kayıtlıda degil ben o numarayı nasıl bulurum yada nasıl ispat edebilirim lütfen akıl verin bana çok çaresiz kaldım
kimlik fotokopisiyle oldugunu bilmiyodum çook teşekkürler. biz çook konuştuk en son 10 gün önce kesin konuştum seçim yap diye ya o ya ben diye ama nafile ne benden geçiyo nede onunla telefonda görüşmekten. boşanıp gitmek tabiki zor baba evide olsa çok zor ama çok gerekirse tabiki o da olur gözümü karartırım işte ama onlara o fırsatı vermek istemiyorum kavuşamasınlar
herkese ispatlamak istiyorum onları rezil etmek adına tabii boşanmayıda düşünüyorum ama inat ettim boşanmıcam onlara bu fırsatı vermicem kavuşturmıcam onları ben 4 sene kaynana görümce derdi çektim evlilik hayatı yaşayamadım şimdi o kız gelsin sefasını sürsün yoook öle şey. kusura bakmayın çook doluyum acaba yanlışmı düşünüyorum sizce
kimlik fotokopisiyle oldugunu bilmiyodum çook teşekkürler. biz çook konuştuk en son 10 gün önce kesin konuştum seçim yap diye ya o ya ben diye ama nafile ne benden geçiyo nede onunla telefonda görüşmekten. boşanıp gitmek tabiki zor baba evide olsa çok zor ama çok gerekirse tabiki o da olur gözümü karartırım işte ama onlara o fırsatı vermek istemiyorum kavuşamasınlar
herkese ispatlamak istiyorum onları rezil etmek adına tabii boşanmayıda düşünüyorum ama inat ettim boşanmıcam onlara bu fırsatı vermicem kavuşturmıcam onları ben 4 sene kaynana görümce derdi çektim evlilik hayatı yaşayamadım şimdi o kız gelsin sefasını sürsün yoook öle şey. kusura bakmayın çook doluyum acaba yanlışmı düşünüyorum sizce
sen bu durumda en buyuk kotulugu kendine yapiyorsun, onlar kavusmasin diye olan sana olacak.
birak onlari kendi pisliklerinde bogulsunlar, sen kendi mutluluguna bak. boyle hayat gecmez, bir gunune bile yazik. intikam almak istiyorsan kizin ailesine bildir rezil et, cik git ordan yada esini yolla kendin gitme alma onu eve.
:26::26::26:
bunun azi cogumu olur, insan ya bosanir yada kurcalamaz görmez duymaz
off nasıl zor bi durum gel gitler içindeyim kızın ailesi yokki oda evli ve onunda çocugu var zaten numarayı bi bulsam dünya aleme rezil edicemde bilmiyorum çok gel git içindeyim
off nasıl zor bi durum gel gitler içindeyim kızın ailesi yokki oda evli ve onunda çocugu var zaten numarayı bi bulsam dünya aleme rezil edicemde bilmiyorum çok gel git içindeyim
evet malesef kendi agzıyla anlattı ama başka türlü anlattı kızın bunu rahatsız ettiğini dile getirmişti ama bu gece farkettimki ilk arayan benim eşimeski sevgilisi olduğunu nereden anladın kendi mi söyledi?
odami evli
ya noluyo bu insanlara
sonra cinayetler
sabah müge anlida, kadin dostuyla beraber kocasini baltayla oldürüp üzerinden kaynar su döküyolar, 6 yasindaki kizida yan odada babasinin cigliklarini duyuyor
allahim insanlara akil fikir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?