- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım çoook saol ya zaten işin cılkı çıktı çook oturup konuştum ama bu geceki vaziyet son damlaydı artık ben numarayı bulayım zaten kırılmışım daha ne kaldıki kırılacak ilk arayan benim eşim daha gerisinin ne önemi varki zaten herşey ortada sadece o kızı rezil etmek hem ailesine hem kocasına karşı. bizim ise zaten sonumuz belli bunun daha başka çıkar yolu yok çekip gidicem ama o kızıda rezil edicem
katılıyorum..nasıl yani bu evliliği sürdürsün mü aldatıldığını bile bile.
ya da çocuğu babaya bırakıp o kadın analık mı yapsın?
hem o adam çocuğunu düşünse bu tarz fantazi arayışlarına girmez.
anne olmakda baba olmakda sorumluluk ister .o sorumlulukta cocuğun gelişimde çok etkilidir.
mutsuz bir yuvada büyüyüp herşeye tanık olmaktansa anne yanında huzurlu büyümesi çok daha akıllıca.
seni gerçekten aldatıyorlarsa emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz.
boşan ve ailenin yanına dön.
cocuğunu asla eşine verme hatta çok fazla gösterme
veeeeeeeeeee sen de evlen arkadaşım.
onun yasını tutucak değilsin demi .
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın
sende şöle söyle
ben de kendime bir yol çizeyim boşanmak istiyorum kendime yeni yuva kurmak istiyorum.:86:
canım zaten eşinin aldığı yeni bir numaraysa ilk arayanın eşin olması mantıklı...hani eski no olsa kadın aradı denebilirdi ama...eşin o kadınla daha rahat konuşmak için mi almış yeni noyu ??
evet canım şimdi erkekler kadınlar boşanınca sanıyorlar ki baba evinde cocuğumu büyütüyor diye rahat oluyorlar ya ,sanıyorlar ki hayatlarına başka erkek giremez ,valla öyle bir girer ki hiç de geç kalmasınlar bunu hakediyor bu tarz erkekler.bizim kadınlarımıza neler çektiriyorlar. mutlu olmayıda bu arkadaşlar hakiyor demi amakatılıyorum..
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın demişsinizde çocuğu bırakın gibi algıladım ben yanlış anladım sanırım kusura bakmayın..
çocugum anne karnından itibaren hep huzursuzluklar içinde büyüdü ve şuan çok asabi ve sinirli bir çocuk oldu. çok dogru demişsiniz gerçekten böle bi ortamda çocuk yetişmeznasıl yani bu evliliği sürdürsün mü aldatıldığını bile bile.
ya da çocuğu babaya bırakıp o kadın analık mı yapsın?
hem o adam çocuğunu düşünse bu tarz fantazi arayışlarına girmez.
anne olmakda baba olmakda sorumluluk ister .o sorumlulukta cocuğun gelişimde çok etkilidir.
mutsuz bir yuvada büyüyüp herşeye tanık olmaktansa anne yanında huzurlu büyümesi çok daha akıllıca.
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim. eşimle nişanlandıktan sonra kendine yeni hat aldı ve 4 yılı tamamladıktan sonra farkettimki eşim eski sevgilisiyle sürekli görüşüyormuş hani numarası eski numara olsa oradan buldu dicem ama benden sonra aldı numarayı demekki eşim vermiş yeni numarayı eski sevgilisine. vee en son olan olay evimizde balkona geçti kapıları kilitledi ve onunla görüştü maf oldum nasıl bi duygu anlatamam bir yandan oğlum bir şey anlamasın diye ugraşıyorum bir yandan yakalamaya çalışıyorum, tam balkona daldım teli alacaktım elinden erkekligini kullandı ve gücüm yetmedi elinden almaya hemen numaraları sildi, birde üzerime yürüdü hem suçlu hem güçlü. kızlar ne olur bana bi akıl verin aradıgı numaraları sürekli siliyo kayıtlıda degil ben o numarayı nasıl bulurum yada nasıl ispat edebilirim lütfen akıl verin bana çok çaresiz kaldım
canım zaten eşinin aldığı yeni bir numaraysa ilk arayanın eşin olması mantıklı...hani eski no olsa kadın aradı denebilirdi ama...eşin o kadınla daha rahat konuşmak için mi almış yeni noyu ??
sevgili dilara eşinin kullandığı operatörün sayfasına gir tcell ve aveada bu servis var online işlemlerden tel numarasını giriyosun eşinin telinden msj atman gerek ama aveada gerek yok#* XXX* gibi tuşlara basıosun vodafonu bilmiyorum ama ordan msj olarak gelen şifreyi gir online işlemler sayfasına arama dökümü son 3 aylık veriliyor numaralar konuşma sresi filan msj atmışsa o bi dene gece telini yürüt bakalım sesini kısmayı unutma ama
ilkin denemek için kendi telin için yap pratik olsun canım. yaşadığın şey çok üzücü dilerim halledersin sorunu.. canını sıkma sen oldumu üzülme bebeğinin sana ihtiyacı var
bencede sevmiyorsan boşan ama seviyorsan bilemem
yok cnm biz tanışmadan önce cep telefonu kullanmıyodu ben rahat ulaşayım diye telefonla hat aldık ama o kızada vermiş noyu
canım ,aynı mesajımdan 2 kez alıntı yapıp 2 kez cevap vermişsin..
sevgili dilara eşinin kullandığı operatörün sayfasına gir tcell ve aveada bu servis var online işlemlerden tel numarasını giriyosun eşinin telinden msj atman gerek ama aveada gerek yok#* XXX* gibi tuşlara basıosun vodafonu bilmiyorum ama ordan msj olarak gelen şifreyi gir online işlemler sayfasına arama dökümü son 3 aylık veriliyor numaralar konuşma sresi filan msj atmışsa o bi dene gece telini yürüt bakalım sesini kısmayı unutma ama
ilkin denemek için kendi telin için yap pratik olsun canım. yaşadığın şey çok üzücü dilerim halledersin sorunu.. canını sıkma sen oldumu üzülme bebeğinin sana ihtiyacı var
canım ben deneme amaçlı yaptım bigün lazım olur belki diyeama arama dökümanlarına nereden bakacağız bulamadım?
canım ben deneme amaçlı yaptım bigün lazım olur belki diyeama arama dökümanlarına nereden bakacağız bulamadım?
bende internet işlem şifreleini aldım şimdi bakındım ama döküman bölümünü bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?