eşim ve eski sevgilisi lütfen yardımcı olun bana

canım zaten eşinin aldığı yeni bir numaraysa ilk arayanın eşin olması mantıklı...hani eski no olsa kadın aradı denebilirdi ama...eşin o kadınla daha rahat konuşmak için mi almış yeni noyu ??

katılıyorum..
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın demişsinizde çocuğu bırakın gibi algıladım ben yanlış anladım sanırım kusura bakmayın..

tabii zamanla yaralar kapandıkça yeni yuva kurma ihtimali yükselir ama ilk hedefim oğlumla yeni bi hayat kurmak inanıyorumki babamlarda arkamda olurlar. ve haklısın yuva yıkanın yuvası olmaz

canım zaten eşinin aldığı yeni bir numaraysa ilk arayanın eşin olması mantıklı...hani eski no olsa kadın aradı denebilirdi ama...eşin o kadınla daha rahat konuşmak için mi almış yeni noyu ??

yok aslında biz tanışmadan önce cep telefonu kullanmıyordu ben ulaşabileyim diye aldık telefonuda hattıda nişandan sonra ama noyu onada vermiş

katılıyorum..
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın demişsinizde çocuğu bırakın gibi algıladım ben yanlış anladım sanırım kusura bakmayın..
evet canım şimdi erkekler kadınlar boşanınca sanıyorlar ki baba evinde cocuğumu büyütüyor diye rahat oluyorlar ya ,sanıyorlar ki hayatlarına başka erkek giremez ,valla öyle bir girer ki hiç de geç kalmasınlar bunu hakediyor bu tarz erkekler.bizim kadınlarımıza neler çektiriyorlar. mutlu olmayıda bu arkadaşlar hakiyor demi ama canı çıksın bu tarz aldatan erkeklerin oyyyy çocuklardan hiç vazgeçilir mi onlar annelerin canı ,nefesi herşeyi .

önce bir iş bul bence çalışmaya başla sonra kadının kocasına da durumu anlat sonra da boşan kesinlikle eşinden tazminat nafaka ne varsa almaya çalış sürünsün

çocugum anne karnından itibaren hep huzursuzluklar içinde büyüdü ve şuan çok asabi ve sinirli bir çocuk oldu. çok dogru demişsiniz gerçekten böle bi ortamda çocuk yetişmez

sevgili dilara eşinin kullandığı operatörün sayfasına gir tcell ve aveada bu servis var online işlemlerden tel numarasını giriyosun eşinin telinden msj atman gerek ama aveada gerek yok#* XXX* gibi tuşlara basıosun vodafonu bilmiyorum ama ordan msj olarak gelen şifreyi gir online işlemler sayfasına arama dökümü son 3 aylık veriliyor numaralar konuşma sresi filan msj atmışsa o bi dene gece telini yürüt bakalım sesini kısmayı unutma ama
ilkin denemek için kendi telin için yap pratik olsun canım. yaşadığın şey çok üzücü dilerim halledersin sorunu.. canını sıkma sen oldumu üzülme bebeğinin sana ihtiyacı var

yok cnm biz tanışmadan önce cep telefonu kullanmıyodu ben rahat ulaşayım diye telefonla hat aldık ama o kızada vermiş noyu

çok teşekkürler gerçekten ilaç gibi geldiniz bana hemen yapıcam bu işlemi ama kontürlü hattada olurmuki ?

arkadaşlar özelden mesaj atıp yardımcı oluyorsunuz çook teşekkürler ama ne yazıkki 100 yazı yazdıktan sonra özel mesaj yollanıyomuş şuan özelden mesaı yollayamıyorum buradan yazabiliyorum özelden mesaj yollayan arkadaşlar fikirileriniz ve ilginiz için çook teşekkürler

canım ben deneme amaçlı yaptım bigün lazım olur belki diyeama arama dökümanlarına nereden bakacağız bulamadım?

eşiniz telefonunu saklamıyormu :26:
onlıne işlemlere girdiginize göre tlf sizde
eee ordan bakın kayıtlı numaralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…