eşim ve eski sevgilisi lütfen yardımcı olun bana

bunu neden yapıyorsun?
_tazminat için?
-eşinin boşanmayı kabul etmeyeceğini düşündüğün için?
-kadının numarasını bulmak için?

mahkemede kanıt olması için gerçi mahkeme kararı döküman aldırır ama olsun önceden kanıt olsun ailelerede karşı tabii ve elinde avcunda ne varsa almak için

eşiniz telefonunu saklamıyormu :26:
onlıne işlemlere girdiginize göre tlf sizde
eee ordan bakın kayıtlı numaralara

telefonu saklamaz ama telefonda kayıtlı numarada bulundurmaz hepsini ezbere çevirir arama kayıtlarınıda siliyo o yüzden int. online dan bakıyorum cnm

telefonu saklamaz ama telefonda kayıtlı numarada bulundurmaz hepsini ezbere çevirir arama kayıtlarınıda siliyo o yüzden int. online dan bakıyorum cnm

madem öyle demekki o kızda evli oldugunu biliyor
iki tarafta kabullenmiş gibi tabi adamda sefasını suruyor kapıları kilitleyip
size tek söyleyecegim kendinizi daha cok ezdirmeyin
BOSANIN!!

oooffff yine bir eski sevgili konusu
ben çok üzülüyorum bu konulara yaa
arkadaşım geçmiş olsun..
eğer boşanmayı düşünmüyorsan eşini herkese rezil etmek senin aleyhine olur:97:
ki bu durumda boşanmadan nasıl aynı evde yaşanır ben bunu pek anlamıyorum..
onları kavuşturmucam boşanmıycam diyosun ama baksana onlar sana rağmen konuşuyor:97:
bu bişeyi değiştirmez yani...

eşinin eski sevgilisiyle 4 senedir konuştuğundan eminsen bence boşan
kendine daha fazla eziyet etme.onlara inat boşanmıcam diyorsun ama bu ancak seni yıpratır sinirlerin alt üst olur.bırak ne halleri varsa görsünler

merhabalar canım

eçmişi okudum ve gerçekten üzüldüm allah sana sabır güç kuvvet versin böyle bir adamın karşısında bence bu kocan olacak adamın kimliik fotokopisini bir şekilde ele geçir ve git onun hattının yedeğini çıkar ve o zaman mesajlar direk çıkardığın hatta gelir o zaman istediğin şekilde ispatlarsın onların rezilliğini

bence hemen boşanın bırakın kavuşcaklarsada kavuşsunlar ikiside eşlerini aldatıyor.inşallah o kadınla evlenir ve beynini yer ikiside acaba beni aldatıyormu diye.yuva yıkanın yuvası olmaz bunu unutmayın.bu kadınları anlamıyorum hiç nasıl yapıyorlar hiç kendileri aldatılan kadınların yerine koymuyorlarmı

Herkese ispatlasan nolcak, ispatlamasan nolcak.
Onlar hayatlarından memnun sen stresinle debelenirken.
İnadı ancak kendine yaparsın şu saatten sonra.
Böyle bir adamla aynı evde nefes almaya bile değmez, bırak gitsin..

bütün yorumları okumadım daha önce yazıldıysa kusura bakmayın.
internetten eşinin telefonunun anlık detayını görebiliyorsun.
tek yapman gereken eşinin hattı hangi gsm oparatöründeyse onun sitesine girmek,kullanıcı girişi var yeni kayıt olup eşinin telefonuna gelen şifreyle ordaki görüşme detaylarını günlük bile takip edebilirsin
.

çok saol cnm bunu denedim ama malesef eşimin üstüne degil hat ozamanda detaylı kullanıma obone olamıyosun ve yapılan aramaların ilk 6 hanesini görüyosun son 4 hane gözükmüyo kaç kere müşteri temsilcilerini aradım olmuyo

tatlim sakin uzme kendini desemde uzuluceksin ama inan degmez o bunu hak etmiyor bak bende ayriliyorum dun butun esyalarimi topladim evimden ve ailemin yanindayim cok mutluyum ordan kurtludugum icin benimkiside eski sevgilisine donmus ama allah hic bir zaman huzur vermez onlara tatlim bosverrrr hayata yeniden devam et bitanem sakin uzme kendini degmezzzz ben bunu anladim

Eşin vodafone kullanıyorsa şifresini öğrenip internet hesabından öğrenebilirsin numarayı...

Ya bence boşanmıycaksanız bu olayı unutmak zorundasınız bi kere bunu becerebilecek misiniz ? Yoksa hep içiniz içinizi yer. Boşancam diyosanız kanıtlarla gidin evet , ama yok boşanmam diyosanız da bilip de affettiğinizi görürse tekrarlamasından korkarım bu yüzden önce içinizde kararı verin öyle harekete geçin

eşin turkcell kullanıyor o zaman,detaylı aramanın gelmesi için müşteri temsilcisiyle görüşüp adresinize göndermesine isteyebilirsiniz,tabi hat kimin üstüneyse onun istemesi lazım.turkcellden internetten dediğin gibi son dört hane gözükmüyor malesef.ama ilk altı numaraya göre en çok aranan veya en çok mesaj atılanlardan da çıkartabilirsin,internetten bakarkan numaraya göre aranma sıklığına bakabiliyorsun,en azından ilk altı hanesini bilirsen numaranın eşin telefonuna o numarayı kayıt etmiyorsa bile illa bir aramayı silmeyi unutacaktır yada zamanla başka bir isim olarak kayıt edecektir.eşinin telefonundan ilk altı numarasını girip daha önce aranıp aranmadığını yada başka bir isimle kayıt olup olmadığına bakabiliyorsun.

Slm bn 3bucuk senelik evliyim ve esimle aram gayet iyidi ufak tefek sorunlar olabiliyordu tabi ama herseyin bi cozumu oluyordu 5 aylik bir oglum var nerden baslicam bilemiyorum biz esimle evlendikten bir kac ay sonra onun eski sevgikisi onun numarasini bulmus ve msj yazmisti oda ona guzel bir dile bidaha aramamasini soylemisti sonra bir sene icinde duyduki kadin yine esimi is yerine gitmis sormus ben huylanmistim esimin telefon listesini takib ediyordum ama birsey cikmamisti tahki bn bebeyimi kucama alana kadar baktim ki esim bebekten bir ay sonra bambaska biri oldu surekli bosanmak isteyen beni beyenmedini soyleyen biri ben once bunalim falan girdi sandim sinrra bas edemeyince konuyu ailesinede actim zaten kayinvaldemle oturuyoruz onlarda bir supelenmisti birimi var hayatinda diye sormustu cumki tavirlari bunalima girmis gibi deyildi sonra bn yine telefon listesini incekedim ve o kadininla tekrar konustunu gordum gece gunduz esim o kadinla bidaha gorustu anda bizim evkikimizin biticani bile bile konusmus tabi bu arada sik disarlarada cikiyordu sabahlara karsi eve gekiyordu belkide bulusmuslardir uzun lafin kisasi bn bunu kendime yediremiyorum ve bosanmaya karar verdim onu cok sevdim ama o bunun degerini bilmedi ailelerimizinde bu konudan ve bosanmak istedimizden haberleri var yarin mahkemeye dava acmaxa gidicem ve bunu bildi halde hala kikini kipirdatmiyor sanki hic pisman deyilmis gibi yaptiklarindan dorumu yanlismi verdim karar bilemiyorum ama icimde firtinakar kopuyor

Boyle seyler icin yeni konu aciyoruz, eski konulari hortlatmiyoruz.

Arkadaş 5 dk mi çaldın 2011 de açilan konuyu okuttun. Kimse burda senin yazdiğini görmez yeni konu aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…