bunu neden yapıyorsun?
_tazminat için?
-eşinin boşanmayı kabul etmeyeceğini düşündüğün için?
-kadının numarasını bulmak için?
eşiniz telefonunu saklamıyormu :26:
onlıne işlemlere girdiginize göre tlf sizde
eee ordan bakın kayıtlı numaralara
telefonu saklamaz ama telefonda kayıtlı numarada bulundurmaz hepsini ezbere çevirir arama kayıtlarınıda siliyo o yüzden int. online dan bakıyorum cnm
mahkemede kanıt olması için gerçi mahkeme kararı döküman aldırır ama olsun önceden kanıt olsun ailelerede karşı tabii ve elinde avcunda ne varsa almak için
herkese ispatlamak istiyorum onları rezil etmek adına tabii boşanmayıda düşünüyorum ama inat ettim boşanmıcam onlara bu fırsatı vermicem kavuşturmıcam onları ben 4 sene kaynana görümce derdi çektim evlilik hayatı yaşayamadım şimdi o kız gelsin sefasını sürsün yoook öle şey. kusura bakmayın çook doluyum acaba yanlışmı düşünüyorum sizce
bütün yorumları okumadım daha önce yazıldıysa kusura bakmayın.
internetten eşinin telefonunun anlık detayını görebiliyorsun.
tek yapman gereken eşinin hattı hangi gsm oparatöründeyse onun sitesine girmek,kullanıcı girişi var yeni kayıt olup eşinin telefonuna gelen şifreyle ordaki görüşme detaylarını günlük bile takip edebilirsin.
çok saol cnm bunu denedim ama malesef eşimin üstüne degil hat ozamanda detaylı kullanıma obone olamıyosun ve yapılan aramaların ilk 6 hanesini görüyosun son 4 hane gözükmüyo kaç kere müşteri temsilcilerini aradım olmuyo
Slm bn 3bucuk senelik evliyim ve esimle aram gayet iyidi ufak tefek sorunlar olabiliyordu tabi ama herseyin bi cozumu oluyordu 5 aylik bir oglum var nerden baslicam bilemiyorum biz esimle evlendikten bir kac ay sonra onun eski sevgikisi onun numarasini bulmus ve msj yazmisti oda ona guzel bir dile bidaha aramamasini soylemisti sonra bir sene icinde duyduki kadin yine esimi is yerine gitmis sormus ben huylanmistim esimin telefon listesini takib ediyordum ama birsey cikmamisti tahki bn bebeyimi kucama alana kadar baktim ki esim bebekten bir ay sonra bambaska biri oldu surekli bosanmak isteyen beni beyenmedini soyleyen biri ben once bunalim falan girdi sandim sinrra bas edemeyince konuyu ailesinede actim zaten kayinvaldemle oturuyoruz onlarda bir supelenmisti birimi var hayatinda diye sormustu cumki tavirlari bunalima girmis gibi deyildi sonra bn yine telefon listesini incekedim ve o kadininla tekrar konustunu gordum gece gunduz esim o kadinla bidaha gorustu anda bizim evkikimizin biticani bile bile konusmus tabi bu arada sik disarlarada cikiyordu sabahlara karsi eve gekiyordu belkide bulusmuslardir uzun lafin kisasi bn bunu kendime yediremiyorum ve bosanmaya karar verdim onu cok sevdim ama o bunun degerini bilmedi ailelerimizinde bu konudan ve bosanmak istedimizden haberleri var yarin mahkemeye dava acmaxa gidicem ve bunu bildi halde hala kikini kipirdatmiyor sanki hic pisman deyilmis gibi yaptiklarindan dorumu yanlismi verdim karar bilemiyorum ama icimde firtinakar kopuyor
Arkadaş 5 dk mi çaldın 2011 de açilan konuyu okuttun. Kimse burda senin yazdiğini görmez yeni konu aç.Slm bn 3bucuk senelik evliyim ve esimle aram gayet iyidi ufak tefek sorunlar olabiliyordu tabi ama herseyin bi cozumu oluyordu 5 aylik bir oglum var nerden baslicam bilemiyorum biz esimle evlendikten bir kac ay sonra onun eski sevgikisi onun numarasini bulmus ve msj yazmisti oda ona guzel bir dile bidaha aramamasini soylemisti sonra bir sene icinde duyduki kadin yine esimi is yerine gitmis sormus ben huylanmistim esimin telefon listesini takib ediyordum ama birsey cikmamisti tahki bn bebeyimi kucama alana kadar baktim ki esim bebekten bir ay sonra bambaska biri oldu surekli bosanmak isteyen beni beyenmedini soyleyen biri ben once bunalim falan girdi sandim sinrra bas edemeyince konuyu ailesinede actim zaten kayinvaldemle oturuyoruz onlarda bir supelenmisti birimi var hayatinda diye sormustu cumki tavirlari bunalima girmis gibi deyildi sonra bn yine telefon listesini incekedim ve o kadininla tekrar konustunu gordum gece gunduz esim o kadinla bidaha gorustu anda bizim evkikimizin biticani bile bile konusmus tabi bu arada sik disarlarada cikiyordu sabahlara karsi eve gekiyordu belkide bulusmuslardir uzun lafin kisasi bn bunu kendime yediremiyorum ve bosanmaya karar verdim onu cok sevdim ama o bunun degerini bilmedi ailelerimizinde bu konudan ve bosanmak istedimizden haberleri var yarin mahkemeye dava acmaxa gidicem ve bunu bildi halde hala kikini kipirdatmiyor sanki hic pisman deyilmis gibi yaptiklarindan dorumu yanlismi verdim karar bilemiyorum ama icimde firtinakar kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?