eşim ve eski sevgilisi lütfen yardımcı olun bana

Cnm kusura bakma belki siz bu konuyu 2011 de konusmus ola bilirsiniz ama bnim yeni basima geldi ve sizler bu durumda nsl davrandiniz merak etim icin size sorma ihtiyaci duydum TEKRAR TSK EDERIM

en doğrusunu yapmışsın.boşanmayıp, bile bile 2. kadın olmayı gölge gibi yaşamayımı seçecektin.
bırak umru olmasın,sen bu dönemi eninde sonunda atlatacaksın, önünde uzun yıllar var, yeni bir hayat kurarsın.hiç üzülme ve onun sana yalvarmasını bekleme,hoş yalvarsa ne olacak huylu huyundan asla vazgeçmez .bu arada donuna kadar al.

yanlız konu eski

Ayrilmayacaksan hiç uğraşma, ayrılacaksan takip et mutlaka bulusuyorlardir. Sormak istiyorum severek mi evlendiniz ?

Cnm kusura bakma belki siz bu konuyu 2011 de konusmus ola bilirsiniz ama bnim yeni basima geldi ve sizler bu durumda nsl davrandiniz merak etim icin size sorma ihtiyaci duydum TEKRAR TSK EDERIM
Bu konunun üstüne yazma bence yeni konu ac bu konu shibine de özelden mesaj at

canım benim ya bilemedim şimdi.bu kadınların yüzsüzlükleri mide bulandırıcı.eşinle konuşup bir yol bulmanız lazım.otur anlat hissettiklerini dilegetir.tartışmadan sakince ve soğukkanlı olarak.baktın adam seviyor yapacak bi şey yok.ama her şeyden önce kendini duyacağın şeyler ne olursa olsun hazır hissetmelisin.belki özür dileyecek belki artık sevmiyorum seni diyecek.Allah yardımcın olsun canım

Amin cok zor nbir durum dedin gibi konusmak bile zor oluyor bakalim hakimizda ahayirlisi artik

Ne olacak saniyorsunuz surunecekler mi. Bu surede sizin hayatiniz nasıl olacak onlari süründururken. Size yazık degil mi. Aptal insanlar yüzünden zaman harcayacaksiniz. Oglunuzu alip yolunuza bakın. Onlar kavusur mu kavusmaz mi derdiniz bu mu mutsuzluktan kurtulmak mi. Allah yardimciniz olsun. Biran once çıkarın hayatinizdan

Doğru diyorsun bu mutluluğu onların eline verme o kıza ulaş ailesini bul rezil et o zaman için rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…