- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
evet malesef kendi agzıyla anlattı ama başka türlü anlattı kızın bunu rahatsız ettiğini dile getirmişti ama bu gece farkettimki ilk arayan benim eşim
ciddenmi??? tüylerim ürperdi.. yazık o çocuğa ya :18:
malesef
ölen adamin annesi cikti bugün mügeye, torunum bana anlatti dedi: babaanne babam cok bagirdi
kadin hapiste simdi
boşanmayıp 2 gün sonra aman çocuğum var maddi durumum da yok ailemin yanına da gidemem zaten diyeceksen hiç yakalamaya falan kalkışma bence.
off nasıl zor bi durum gel gitler içindeyim kızın ailesi yokki oda evli ve onunda çocugu var zaten numarayı bi bulsam dünya aleme rezil edicemde bilmiyorum çok gel git içindeyim
odami evli
ya noluyo bu insanlara
sonra cinayetler
sabah müge anlida, kadin dostuyla beraber kocasini baltayla oldürüp üzerinden kaynar su döküyolar, 6 yasindaki kizida yan odada babasinin cigliklarini duyuyor
allahim insanlara akil fikir ver
eee gözünü kırpmadan hikaye uydurup yalan söyleyen adama güvenecekmisin ilerki zamanlarda ??
ben bunu bi türlü anlayamıyorum. o kadınmı attı senin nikah cüzdanına imzayı. o kadın vermedi ki sana sadakat sözünü. zaten bizim eşlerimizi hep kadınlar ayartmış çocuklarımız da hep arkadaş kurbanıdır...
evet malesef kendi agzıyla anlattı ama başka türlü anlattı kızın bunu rahatsız ettiğini dile getirmişti ama bu gece farkettimki ilk arayan benim eşim
kocam dediğim aynı yastığa bas koyduğum adam düşünmeyecekte baskasımı düşüncek beni..
seven adam aldatmaz inanmıyorum ben
merhaba burada yeniyim herkese merhaba
seni gerçekten aldatıyorlarsa emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz.
boşan ve ailenin yanına dön.
cocuğunu asla eşine verme hatta çok fazla gösterme
veeeeeeeeeee sen de evlen arkadaşım.
onun yasını tutucak değilsin demi .
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın
sende şöle söyle
ben de kendime bir yol çizeyim boşanmak istiyorum kendime yeni yuva kurmak istiyorum.:86:
cnm şimdi eşime sordum arama geçmişi nasıl öğrenilebilir belki biliyordur diye şubeye fln gitmeye bile gerek yok artık internette eğer hattı turkcellse süper şifreyle girip öğrenebiliyormuşsun ama bunun için şifre eşinin telefonuna msj olarak geliyormuş yani bakıcağın numaraya geliyormuş girip öğreniyormuşsun.ama bence rezil etmek hırsının bitmesini değil dahada artmasını sağlıyacak iyice hırslanıcaksın.birşeyler öğrenip iyice kırılabilirsin.Eminsen eşinle konuş artık söyle böyle böyle farkındayım herşeyin gel güzelce konuşalım birbirimizi kırmadan üzmeden iyice konuştur bir sonuca bağlayın sakın sinirine yenilme bu numrayı bulmak fln iş iyie rezilliğe sarar bence eşinle aranda bir sonuca ulaşmaya çalış
seni gerçekten aldatıyorlarsa emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz.
boşan ve ailenin yanına dön.
cocuğunu asla eşine verme hatta çok fazla gösterme
veeeeeeeeeee sen de evlen arkadaşım.
onun yasını tutucak değilsin demi .
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın
sende şöle söyle
ben de kendime bir yol çizeyim boşanmak istiyorum kendime yeni yuva kurmak istiyorum.:86:
nasıl yani bu evliliği sürdürsün mü aldatıldığını bile bile.nasıl yani:26:çocuğun ne günahı var??
tuzla buz olmuş camı bir kez daha kıramazsın . o zaten rezilliğin son perdesini oynuyor. onun için kendi asaletinden ödün vermene hiçç değmezcanım çoook saol ya zaten işin cılkı çıktı çook oturup konuştum ama bu geceki vaziyet son damlaydı artık ben numarayı bulayım zaten kırılmışım daha ne kaldıki kırılacak ilk arayan benim eşim daha gerisinin ne önemi varki zaten herşey ortada sadece o kızı rezil etmek hem ailesine hem kocasına karşı. bizim ise zaten sonumuz belli bunun daha başka çıkar yolu yok çekip gidicem ama o kızıda rezil edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?