eşim ve eski sevgilisi lütfen yardımcı olun bana

evet malesef kendi agzıyla anlattı ama başka türlü anlattı kızın bunu rahatsız ettiğini dile getirmişti ama bu gece farkettimki ilk arayan benim eşim

eee gözünü kırpmadan hikaye uydurup yalan söyleyen adama güvenecekmisin ilerki zamanlarda ??

kizdami evli
canim is bulana kadar sesini cikarma, muhatap olma.
hemen is bul adami yolla gitsin, o kaninda kocasini bul bildir bu sekilde intikamni alirsin zaten.
bosan bosan bosan..........

Son düzenleme:
off nasıl zor bi durum gel gitler içindeyim kızın ailesi yokki oda evli ve onunda çocugu var zaten numarayı bi bulsam dünya aleme rezil edicemde bilmiyorum çok gel git içindeyim

ben bunu bi türlü anlayamıyorum. o kadınmı attı senin nikah cüzdanına imzayı. o kadın vermedi ki sana sadakat sözünü. zaten bizim eşlerimizi hep kadınlar ayartmış çocuklarımız da hep arkadaş kurbanıdır...

allahım ya bu ne boyle:26:

kocam dediğim aynı yastığa bas koyduğum adam düşünmeyecekte baskasımı düşüncek beni..
seven adam aldatmaz inanmıyorum ben

evet malesef kendi agzıyla anlattı ama başka türlü anlattı kızın bunu rahatsız ettiğini dile getirmişti ama bu gece farkettimki ilk arayan benim eşim

cnm şimdi eşime sordum arama geçmişi nasıl öğrenilebilir belki biliyordur diye şubeye fln gitmeye bile gerek yok artık internette eğer hattı turkcellse süper şifreyle girip öğrenebiliyormuşsun ama bunun için şifre eşinin telefonuna msj olarak geliyormuş yani bakıcağın numaraya geliyormuş girip öğreniyormuşsun.ama bence rezil etmek hırsının bitmesini değil dahada artmasını sağlıyacak iyice hırslanıcaksın.birşeyler öğrenip iyice kırılabilirsin.Eminsen eşinle konuş artık söyle böyle böyle farkındayım herşeyin gel güzelce konuşalım birbirimizi kırmadan üzmeden iyice konuştur bir sonuca bağlayın sakın sinirine yenilme bu numrayı bulmak fln iş iyie rezilliğe sarar bence eşinle aranda bir sonuca ulaşmaya çalış

seni gerçekten aldatıyorlarsa emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz.
boşan ve ailenin yanına dön.
cocuğunu asla eşine verme hatta çok fazla gösterme
veeeeeeeeeee sen de evlen arkadaşım.
onun yasını tutucak değilsin demi .
yani ondan boşanınca evde oturup cocuk büyütücem deme sakın
sende şöle söyle
ben de kendime bir yol çizeyim boşanmak istiyorum kendime yeni yuva kurmak istiyorum.:86:

numarayı buldun aradın diyelim..ya kadın çirkefse canın dahada çok yanacak hiç uğrasma arkadasım..
önünde iki yol var ya açarsın mahkemeni paşa paşa boşanırsın yada susup oturursun.. tabi güven gidince ne kadar katlanabilirsen artık..

bence aldatan erkeklerin bir çoğu için eşini kiminle aldattığının hiç önemi yok.. onlar aldatmanın kendilerinde yarattığı ego patlamasını ve adrenalinini seviyorlar ... eğer hırsını almak istiyorsan bunu ondan mahrum bırakmak en büyük ceza olacaktır ona...

nasıl yani:26:çocuğun ne günahı var??

canım çoook saol ya zaten işin cılkı çıktı çook oturup konuştum ama bu geceki vaziyet son damlaydı artık ben numarayı bulayım zaten kırılmışım daha ne kaldıki kırılacak ilk arayan benim eşim daha gerisinin ne önemi varki zaten herşey ortada sadece o kızı rezil etmek hem ailesine hem kocasına karşı. bizim ise zaten sonumuz belli bunun daha başka çıkar yolu yok çekip gidicem ama o kızıda rezil edicem

bence de aldatılan kadın yas tutmamalı..neyin yasını tutacak ki ?? ölen ,kaza geçiren vs yok...senin hatan yok....hayatına seni hakeden biri girdiğine inanınca evleniceksin..en güzeli,en doğrusu bence bu..

nasıl yani:26:çocuğun ne günahı var??
nasıl yani bu evliliği sürdürsün mü aldatıldığını bile bile.

ya da çocuğu babaya bırakıp o kadın analık mı yapsın?

hem o adam çocuğunu düşünse bu tarz fantazi arayışlarına girmez.

anne olmakda baba olmakda sorumluluk ister .o sorumlulukta cocuğun gelişimde çok etkilidir.

mutsuz bir yuvada büyüyüp herşeye tanık olmaktansa anne yanında huzurlu büyümesi çok daha akıllıca.

tuzla buz olmuş camı bir kez daha kıramazsın . o zaten rezilliğin son perdesini oynuyor. onun için kendi asaletinden ödün vermene hiçç değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…