Eşim ve hakaretleri

İyide eşinizin huyunu bilmiyormusunuz? Neden söylemediniz madem sorun çıkaracak potansiyel var bu adamda,kalmak istediğinizi baştan. Eşinize hak vermiyorum yanlış anlaşılmasın ama giderken izin aldım dediğiniz için söylüyorum bunu,bence ben eve geçmiyorum bu gece kalırim annemlerde deseydiniz bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum.
Bende evliyim,hiç izin alma durumu olmaz aramızda. Haber veririz sadece şurdayım,burdayım diye,oda hayatta herşey olur,bilelim birbirimizden haberimiz olsun diye ama ben bile dönmek üzere gittiysem ve kalmaya karar verdiysem söylerim eşime eve geçmiyorum kalacağım diye. Siz birde izin almışken söylemiyorsunuz. Bu doğru değil. Ha eşinizin hakaretleri asla kabul edilir cinsten değil tabi. Sonuçta yüzyüze bakacaksınız,insan utanacağı,karşısındakini bu denli kıracağı lafları etmeden iki kere düşünmeli. Yenilir yutulur cinsten değil ettiği laflar. Affetmeyin kolay kolay.

yapman gereken seninde bir birey olduğunu kocana anlatman kalacağını bilmediği için kızabilir insan oda merak etmiştir dicem ama seninki hakeret boyutuna ulaşmış özür dilemeni gerektirecek bi durum kırgınlığını güzel bi dille söyle atarlanmadan konuşmayı dene inşallah düzelir aranız ama işinin senin güçlü bi kadın olduğunu anlaması lazım sakın ezik olma sen bi annesin herşeyden önce okulunu bitirip meslek sahibi olduğunda dahada bi güvenin olacak inşallah senide Allah yarattı onuda

+1000
Benim saftirik öğrencilerime okutmak lazım bu konuyu
17 yaşında okuldan kaçıp kaynanasinin evine yerleşmiş kızın anlattıklarını bir rock star gibi dinliyorlardi
Bu konuyu da okuyabilseler keşke

canım benim sen başta en büyük hatayı erken yaşta evlenmekle yapmışsın. yaşın daha çok küçük taptazesin kendin daha tam büyümemişken 2 tane çocuğu büyütmüşsün neyse olan olmuş zamanında benzer şeyler yaşayan biri olarak sana tavsiyem sen de ağırlığını koy senin de bir çizgin olsun. Eşin sana o hakaretleri etmeden önce düşünsün. kaybetme korkusu olsun. o seni çantada keklik görüyor ne yaparsam yapayim beni terkedemez gidemez. Ha en önemlisi sakın gidecek yerin olmadığı izlenimi verme ona. Ailen arkanda olmasa bile arkandaymış gibi konuş arkanda olmadığını bilirse daha çok yüklenir sana. Lütfen bu dedikleri yap güçlü ol. Bol bol dua et Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş beni hatırlasın el açıp bana dua etsin diye. Herşey onun elinde. Allah yardımcın olsun..

SANA boşan demem asla. BAzı erkekler gururlarının olşanmasını ister. Gidenilir miyim kalabilir miyim dediğinde şımarır gururlanır izin verir. Biraz aklını kullan sonra kocanı. Böyle erkekler genelde aptal olur. İzin isteyince seni ezikler kafasında izin veriyim bari der. Ben kalıncam gidicem dersen kavga çıkar. Bir zamanlar Hürrem diye bir kadın vardı dünya padişahını yönetti. Nasıl mı? Kıymetlim başımın tacı vs vs sen öfke öleyim sonuçta kadın tek kadın

Baskın bir karakter değilsiniz belli ki siz de sinirliyken alttan alın başka bir zaman konuyu açıp böyle davranışlarından hoşlanmadığınızı söyleyin saygısız bir ilişkinin yürüyemeyeceğini anlatın önünüzde uzun yıllar var karşılıklı olarak mutlu olmak istiyorsanız saygı şart umarım düzelir tavırları hoşçakalın...

Bir kaç gun önce bu tarz bi kavgayı bende eşimle yaşadım. Ama sonra sogudu öfkesi hemen. Sizde üstelemeyin arayıp sormayın hatasını anlasın ben öyle yaptım. Iyi yapmısım meyvelerini çok güzel alıyorum. Sizde sürttürün burnunu. Annenizde kalmışsınız ne var bunda bunu ona anlatın tek korktuğunuzu vs neden kalmak istediyseniz artık belirtin sakince. Inşallah anlar hatasını.

Pardonda neden ailenize gitmek için eşinizden izin alıyorsunuz? Yanlış anlamayın gerçekten benim aklım almıyorda o sebeple soruyorum..
Siz önce eşinizden ayrı bir birey oldugunuzun farkına varın! İşte o zaman saygı görürsünüz.İnsan önce kendisine saygı duyacakki saygı görsün..

Bence konuşmalarına cevap vermeyin hiç bir şekilde daha da alevleniyorlar
Ama bunun bir çözümü olmalı okadar hakarete maruz kalıp sonrasında hiçbişey olmamış gibi davranamazsınız
Aileniz konusunda taviz vermeyin lütfen kendi anne babası nasılsa sizin anne babanızda aynı değerde bunu ona hatırlatın sürekli

Saygi sevgi yok üzgünüm ama.. Cok mu yüz veriyor sunuz acaba eşinize kendisini sizden yuksekte goruyor sanki.. İpleri elinize almaya calisin bu saatten sonra zor olacak ama..

ya canım buradaki herkese boşan demesi kolay geliyor, bekara karı boşamak kolay da ondan anlamıyorum bu boşan boşan diyenler kendileri boşanmışlar mı ki böyle ahkam kesiyorlar ama sen kendini geliştir eşinle olan konularda sesini çıkart, bu kadar pasif kalma, 21 yaşındasın 2 tane de bebeğin var bu halde boşanmak tabi ki kolay değil..

İnsan durup dururken neden bosansin?
Dayak yiyorsa hakarete maruz kalıyorsa aldatiliyorsa boşanacak bosanmiyorsa şikayet etmeyecek o zaman

Not:evliyim

İnsan durup dururken neden bosansin?
Dayak yiyorsa hakarete maruz kalıyorsa aldatiliyorsa boşanacak bosanmiyorsa şikayet etmeyecek o zaman

Not:evliyim
boşanmak herzaman en son çaredir, kadın daha hayatının başında zaten mutsuz ki böyle bir konu açmış, ona boşan boşan diyerek iyi yola teşvik etmediğimiz kesin..

boşanmak herzaman en son çaredir, kadın daha hayatının başında zaten mutsuz ki böyle bir konu açmış, ona boşan boşan diyerek iyi yola teşvik etmediğimiz kesin..

Bunun daha ötesi var mı? Ailesine giderken izin ister mi bir insan ?adamın şimdiki davranışları zamanla torpulenecek mi?
Daha ileri gider ama gerilemez bu açık ve net.
Hadi hepsini geçtim cocuklarinin annesine mal denir mi?
Valla bir kere geliyor insan dünyaya bir daha bu yaşlar geri gelmeyecek ,geri gelmeyecek yaslarida böyle insanlar için zehir edemem kendime adıma

Canım elinde bir mesleğin var mı? Şimdi çocuklarını büyüt, biraz kendine bedenine, çocuklarına yoğunlaş. Çok fazla yüz verme eşine. İyice korun çünkü bebeklerin iyi bir gelecek ister, mutlu anne- baba ister. Şuan üçüncü çocuk seni çok yıpratır. Eşin hiç fiziksel şiddet uyguladı mı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…