Bende sana acıdım konunu gördükten sonra.. zaten en çok tepki gösterenler değil midir derin yaralar taşıyan .. boşver sen de çok şeyapmaaa ..Senin icin uzuldugumu soylemisim degil mi ?
Genel olarak bahsetmisim kizlari boyle boyle mahvediyorlar diye ..
Bi de boyle adamlari baba yapiyorlar diye ..
Tek bir hakaretim yok sana !
Okumussun ama okudugunu anlamamissin
Kurtar kendini o hayattan.
Buna layik degilsin ne sen ne senin cocuklarin.
Hala sevdik diyorsun
Ya boyle sevgi mi olur ?
Bana bir sürü şey yazdı kendi hayatını çok güzel sandım bendehttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...nizla-evliyken-ask-gelip-kapiyi-calsa.978455/
Aha konusu bu üyenin kendisi de bu.
Kişi kendini bilir sıkıntı yok bana göre.
Öyle kendi hayatına, kişiliğine bakmadan atıp tutan kişilikleri çok gördüm burada.
Sonra gelsin beğeniler.
O da yetmesin işin aslını bilmeyen diğerleri, bu güçlü kadın görünümlü kişiyle bir olup yerden yere vursun konu sahiplerini.
Midem bulanıyor ama artık bu iki yüzlülüğe..
Yıldız Savaşları :)Bende sana acıdım konunu gördükten sonra.. zaten en çok tepki gösterenler değil midir derin yaralar taşıyan .. boşver sen de çok şeyapmaaa ..
Bana bir sürü şey yazdı kendi hayatını çok güzel sandım bende
Ben zaten konumu acarkende yazdım kendimi gerçekten öyle hissediyorum evde el işleri yapıyorum satıyorum yetersiz okumaya çalışıyorum yetersiz her şeyim yetersiz .. ama bu kişi kendi de bazı sorunlar yaşafçdıgı halde beni daha iyi anlaması gerektiği halde yerden yere vurdu doğru mu sizce ?Yıldız Savaşları :)
Evet sayın seyirciler acı deşme hangimiz daha beter hayat yaşıyoruz yarışması başladı.
Bence ikiniz de aynısınız,güçsüz ve ezik duran iki kadın.maalesef.
Evet haklısınız ama bayan beni çok itham etti ben gerçekten akıl danışmak şçin yazdım ama burdada hakaretlere maruz kaldım. Üstelik farklı açıdan bir sürü zorluk yaşamış bi bayan bana bunları yazınca ben diğerlerinden beni anlamasını neden bekleyeyim dimiHepimiz zor bir hayatın ortasında yaşama tutunmaya çalışıyoruz arkadaşım.
Keşke birbirimize yorum yaparken empatimizi daha yüksek tutabilsek.
Burada hemcinsimize gösterdiğimiz tepkinin yarısını eşimiz olacak hayat emicilerine karşı gösterebilsek..
Bugün şu konunu açmamış olurdun.
Ben arkadaşin son mesajlarindan anladım niyetini kırmak olmadığını hatasını farkına vardığını..
Sen de tartismayi bırak bu hayatına bir şey katmayacak o dik duruşu kocana göster biraz hayatın o zaman değişir..
Mutluluklar dilerim.
eminim kocan kadar kıramam seni.Sizin bana zararınız olmadı gibi yazmayın artık ya çok kırıcısınız
Evet haklısınız ama bayan beni çok itham etti ben gerçekten akıl danışmak şçin yazdım ama burdada hakaretlere maruz kaldım. Üstelik farklı açıdan bir sürü zorluk yaşamış bi bayan bana bunları yazınca ben diğerlerinden beni anlamasını neden bekleyeyim dimi
Bana sırtını döndü zaten herkes ben neden döneyim ? Benim arkamda duran olsa böyle mi olurum .eminim kocan kadar kıramam seni.
senden tek ricam, bir gün kızın ya da gelinin (Allah korusun) eşlerinden sana sığınırsa onlara sırtını dönme.
Teşekkür ederimNasıl bir algı var biliyor musun?
Ya bu nasıl bir hayat yaşıyor kendine hiç acımıyor galiba diye gerçekten üzülüyorlar aslında buna inanıyorum.
Dur acı gerçekleri sert sert yazayım da bir kendine gelsin toplansin diye düşünerek yazıyorlar.
Ama bilmiyorlar kendinden geçmiş biri zaten en dipteyken o sözlerle biraz daha dibe çöküyor.
Daha umut verici elden tutup kaldırıcı yorumlara ihtiyacı var..
Bilmiyorum tokatın ise yaradığı vakalar vardır belki.
Ama bende kesinlikle ise yaramıyor.
Kötü niyet yok buna inan daha az üzülürsün o zaman. .
senden dolayı değil.Bana sırtını döndü zaten herkes ben neden döneyim ? Benim arkamda duran olsa böyle mi olurum .
Çabalıyorum zaten uğraşıyorum ..senden dolayı değil.
şu anda annene göndermemekle tehdit eden adam öz kızına da gelinine de acımaz. senin elini kolunu bağlar.
şu genç yaşında güçsüz hissediyorsun ya kendini, orta yaşlı olduğunda da ya aynı şeyi hissedersen? tıpkı senin annen gibi sen de sadece seyirci olmak zorunda kalırsan?
madem kocan değişmiyor. o halde sen değiş. sen güçlü olmak için çabala.
öncelikle eşinin seni sevmediğini kabullen.Çabalıyorum zaten uğraşıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?