Eşim ve hakaretleri

Bende sana acıdım konunu gördükten sonra.. zaten en çok tepki gösterenler değil midir derin yaralar taşıyan .. boşver sen de çok şeyapmaaa ..

Bana bir sürü şey yazdı kendi hayatını çok güzel sandım bende

Bende sana acıdım konunu gördükten sonra.. zaten en çok tepki gösterenler değil midir derin yaralar taşıyan .. boşver sen de çok şeyapmaaa ..
Yıldız Savaşları :)

Evet sayın seyirciler acı deşme hangimiz daha beter hayat yaşıyoruz yarışması başladı.

Bence ikiniz de aynısınız,güçsüz ve ezik duran iki kadın.maalesef.

Bana bir sürü şey yazdı kendi hayatını çok güzel sandım bende

Hepimiz zor bir hayatın ortasında yaşama tutunmaya çalışıyoruz arkadaşım.

Keşke birbirimize yorum yaparken empatimizi daha yüksek tutabilsek.

Burada hemcinsimize gösterdiğimiz tepkinin yarısını eşimiz olacak hayat emicilerine karşı gösterebilsek..

Bugün şu konunu açmamış olurdun.

Ben arkadaşin son mesajlarindan anladım niyetini kırmak olmadığını hatasını farkına vardığını..

Sen de tartismayi bırak bu hayatına bir şey katmayacak o dik duruşu kocana göster biraz hayatın o zaman değişir..

Mutluluklar dilerim.

Yıldız Savaşları :)

Evet sayın seyirciler acı deşme hangimiz daha beter hayat yaşıyoruz yarışması başladı.

Bence ikiniz de aynısınız,güçsüz ve ezik duran iki kadın.maalesef.
Ben zaten konumu acarkende yazdım kendimi gerçekten öyle hissediyorum evde el işleri yapıyorum satıyorum yetersiz okumaya çalışıyorum yetersiz her şeyim yetersiz .. ama bu kişi kendi de bazı sorunlar yaşafçdıgı halde beni daha iyi anlaması gerektiği halde yerden yere vurdu doğru mu sizce ?

Evet haklısınız ama bayan beni çok itham etti ben gerçekten akıl danışmak şçin yazdım ama burdada hakaretlere maruz kaldım. Üstelik farklı açıdan bir sürü zorluk yaşamış bi bayan bana bunları yazınca ben diğerlerinden beni anlamasını neden bekleyeyim dimi

Sizin bana zararınız olmadı gibi yazmayın artık ya çok kırıcısınız
eminim kocan kadar kıramam seni.

senden tek ricam, bir gün kızın ya da gelinin (Allah korusun) eşlerinden sana sığınırsa onlara sırtını dönme.

Nasıl bir algı var biliyor musun?
Ya bu nasıl bir hayat yaşıyor kendine hiç acımıyor galiba diye gerçekten üzülüyorlar aslında buna inanıyorum.

Dur acı gerçekleri sert sert yazayım da bir kendine gelsin toplansin diye düşünerek yazıyorlar.
Ama bilmiyorlar kendinden geçmiş biri zaten en dipteyken o sözlerle biraz daha dibe çöküyor.

Daha umut verici elden tutup kaldırıcı yorumlara ihtiyacı var..

Bilmiyorum tokatın ise yaradığı vakalar vardır belki.
Ama bende kesinlikle ise yaramıyor.

Kötü niyet yok buna inan daha az üzülürsün o zaman. .

adam size değer vermiyor ki yazıık valahi insan hayat arkadaşına cocuklarının annesine bunu reva görür mü...
her kavgada böle hakaretlere maruz kalıyorsunuz belli ki alttan ala ala adamada bunlar normal geliyor demkki
haklı olduğunuzz halde neden alttan alıyorsunuz yada annenize izinlemi gidiceksiniz?
yüz vere vere adamda ego tavan yapmış siz alttan almasanız adamında cok umrunda olacagını sanmıyorum biraz çirkef olmak lazım

Son düzenleme:
eminim kocan kadar kıramam seni.

senden tek ricam, bir gün kızın ya da gelinin (Allah korusun) eşlerinden sana sığınırsa onlara sırtını dönme.
Bana sırtını döndü zaten herkes ben neden döneyim ? Benim arkamda duran olsa böyle mi olurum .

Te
Teşekkür ederim

Bana sırtını döndü zaten herkes ben neden döneyim ? Benim arkamda duran olsa böyle mi olurum .
senden dolayı değil.
şu anda annene göndermemekle tehdit eden adam öz kızına da gelinine de acımaz. senin elini kolunu bağlar.
şu genç yaşında güçsüz hissediyorsun ya kendini, orta yaşlı olduğunda da ya aynı şeyi hissedersen? tıpkı senin annen gibi sen de sadece seyirci olmak zorunda kalırsan?

madem kocan değişmiyor. o halde sen değiş. sen güçlü olmak için çabala.

Çabalıyorum zaten uğraşıyorum ..

Çabalıyorum zaten uğraşıyorum ..
öncelikle eşinin seni sevmediğini kabullen.
çünkü seven adam gibi davranmıyor.
belki sen de sevmiyorsun da çocuklarının babası, alışkanlık, değişir umudu, ona mecbur olman vb pekçok sebep olabilir.

eşinden izin alma, haber ver.
haklıyken asla özür dileme, ilk yanaşan sen olma.
onunla tartışma, o tartışma başlatırsa oda değiştir.
o sinirliyken muhatap olma.
eğer ortada bir sorun varsa yokmuş gibi davranma.

eşin iyi veya kötü yönde değişir. artık şansına.

neden ailende kalmak için izin istiyorsun ve genc yasta neden 2 cocuk doguruyorsun

okudukça üzüldüm. bari ailen insan olsaymış.
evet büyük hatalar yapmışsın ama bizler anne-baba olarak evlatlarımızın yanında olmalıyız.
o hö.ük kocan da biliyor sahipsiz olduğunu ondan böyle yapıyor.
lütfen 3. çocuğu yapma.
o okulunu mutlaka bitir.
yavaş yavaş çalışma iznini al eşinden. zira izin almaya mecbursun anladığım.
iyi anlarınızda konuş. belki kızın vardır. düşünsene kızımız bize gelemese kocası izin vermese çok üzülürdük onlarda benim anam babam dilediğim gibi gidip kalmalıyım ama elbet haberin olmalı falan diye güzel güzel konuşun.
ha ben böyle adamı boşarım! net yani ama durumunuz buna uygun değilmiş bari ona göre davranın.
bu arada canına yemin etme boşa. yazık değil mi iki çocuk var ortada. artık annesin sen! son olarak onu sevdiğini söyleyip havalara sokma. beni sevmiyor musun falan filan deme.

Eşiniz kaç yaşında? Bi de kadınlar kulübünde gördüğüm kadarıyla ayrılırsa ailesi destek olmayacak kadınlar aileleri istemese bile evleniyor. Ben evli değilim ama boşanırsam ailem benim arkamda durur , hiç bir zaman bırakmaz. Onların istemediği biriyle evlilik yapmayı da düşünmem. Nasıl cesaret ediyorsunuz? Neyse erkekler kendilerine muhtaç kadınlara böyle davranarak daha da erkek(!) hissediyorlar . Sizin eşinizin de durumu bu. Ondan ayrılabileceğinizi düşünmedikçe size saygılı davranmaz bence, bunun için de daha güçlü durmalı, ekonomik olarak da özgür olmalısınız. Her dediğini yaptıkça bir şey değişmez tuvalete giderken de izin almanızı ister. Taviz tavizi doğurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…