Eşim ve hakaretleri

Ortada gerçekten zor bir durumun içinde olan bir kadın var ve henüz 21 yaşında. Üstelik 21 yaşında 2 tane çocuğu olmuş ve omuzlarında çok büyük bir sorumluluk var.

Erken yaşta evlenmesi, mutlu değilken bir de iki çocuk yapması zaten yanlış ama eleştirirken lütfen yapıcı olalım ve karşımızdaki insanın psikolojisini de hesaba katalım. O yaşta hepimizin yanlışları olmuştur. Eleştiri yaparken bu kadar acımasız olmasak keşke..

Sana gelince, bu durumda aslında düşünülecek ilk şey boşanmak ancak onu zaten en başında reddetmişsin. Seni yargılamıyorum yanlış anlama. ama şunu bil ki sen değerlisin, çocukların değerli. Önce kendine saygın olsun. Çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalış ki ilerde onlar da senin yaşadığın problemleri yaşamasın. Ama tabi önce kendini yetiştir. Bol bol kitap oku, vizyonun değişsin.. üniversiteye de başlamışsın azmet başar ve bir mesleğin olsun. Sen kendine yatırım yap, donanımların olsun. Ama en önemlisi adamı kafana bu kadar takıcağına kendini ve çocuklarını kafana tak ve sizin için en iyisine odaklan. Madem evlilik hayatını sonlandırmıyorsun o halde evliliği senin ve çocukların için en hasarsız şekilde geçirmeye çalış.

Beni anlayanlara ve kırmadan yorum yapanlara teşekkür ederim ..
Sen boşver klavye artistleri çok burda kendi çevrelerine ses çıkartamayıp burda çaresiz insanlardan hırs çıkartıyorlar. Hele hakaret edenlere hiç birşey demiyorum. Terbiyesizlikte sınır tanımayanlar da cabası. Sen o yorumları görmezden gel daha çok derdine dert katarlar.

kocam dövmez diyorsun.
sadece hakaret etmiş, neden manyak olsun?
ayıp. kocaya öyle şeyler denmez.

koca söz konusu olunca 17 sinde bile ailesine direten genç kızlar, boşan deyince "ailem kabul etmez" diyor.
o kocayı 17 yaşında kabul ettiren, ayrılığı da kabul ettirir bence.

ama dul kadın olmaktansa, dayak yiyen evine bağlı kadın olmak daha kolay.

Yorumlar alıntı yaparken yanlışlık olmuş olabilir .. ben kimi dediğini anlamadım o kişinin kendisi açıklasın hangi üye olduğunu bana hakaret eden kadınlardan birinin yaptığını söyledi ama bende bilmiyorum .

eski konularına göz attım.
daha evliliğin en başında bu adam sana hakaret küfür ediyormuş ama sen ilk aylardan itibaren bebek diye dolanmışsın gebelik forumunda.

seninle aynı dertten şikayetçi olan üyeyi "boşanmaya bahane aramakla" suçlamışsın.

senin okuduğunu bilmiyoruz şimdi yazdın. ama boşanmak isteyen üyeye yüklenmeni okuduk çünkü yazmışsın.

Eski konularımı okuyabilirsiniz yani ne yapayım şimdi sizde beni aşağılıyorsunuz ..

Sende yaz istediğini içini dök rahatlarsın

Eski konularımı okuyabilirsiniz yani ne yapayım şimdi sizde beni aşağılıyorsunuz ..
çarpıya basarsın. benimle işin biter.

kocan sürekli aşağılıyor, ona ne yapacaksın?

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nizla-evliyken-ask-gelip-kapiyi-calsa.978455/

Aha konusu bu üyenin kendisi de bu.
Kişi kendini bilir sıkıntı yok bana göre.

Öyle kendi hayatına, kişiliğine bakmadan atıp tutan kişilikleri çok gördüm burada.
Sonra gelsin beğeniler.
O da yetmesin işin aslını bilmeyen diğerleri, bu güçlü kadın görünümlü kişiyle bir olup yerden yere vursun konu sahiplerini.

Midem bulanıyor ama artık bu iki yüzlülüğe..

Sende yaz istediğini içini dök rahatlarsın
işine gelmeyenlere beddua çemkir.
it gibi davranan koca olunca "kocişim beni coq seviyo ama çoq üzüyor beni. bebegimiz olursa deişir"
2 bebek var ne değişti, ne değişecek?

sen burada istediğini yaz çemkir. reelde küfür işitmeye, aşağılanmaya devam edeceksin.

bize ne zararın olur ne de faydan.

Çok mu zevk alıyorsun bana bunları yazarken ? Mutlu mu oluyorsun
beni bağlamaz
herkes tercih ettiği hayatı yaşar.
küfürbaz adama 2 çocuk vermek için çırpınan sen, boşanmak istemeyen sen, bu hayata razı olan sen.
ne yazalım; aferin, kocan öldürse de ayrılma, kocasız hayat olmaz vs mi?

Senin icin uzuldugumu soylemisim degil mi ?
Genel olarak bahsetmisim kizlari boyle boyle mahvediyorlar diye ..
Bi de boyle adamlari baba yapiyorlar diye ..
Tek bir hakaretim yok sana !
Okumussun ama okudugunu anlamamissin
Kurtar kendini o hayattan.
Buna layik degilsin ne sen ne senin cocuklarin.
Hala sevdik diyorsun
Ya boyle sevgi mi olur ?

Benim yorumlara da kirildi ya konu sahibi benden bahsediyor gibi olmus. Ona aciklik getirmek istedim. Gelmis zaten tesekkurler.

Universite hangi bolum okuyorsunuz? Sanirim ilk bebegin gebeliginde calisiyormussunuz. Esine karsi tavrinizi koyun ama once kendinize deger verin. Kimse vazgecilmez degil. Eger o tavirlari gostermeye devam ederse sizin alternatifiniz oldugunu bilsin. Ailenizin yaninda annenjzfilan bakar cocuga siz calisirsiniz bilmiyorum yani biraz kendi kimliginizi belli edin adama.

Sizin bana zararınız olmadı gibi yazmayın artık ya çok kırıcısınız

Çocuk gelişimi okuyorum Ben hamilelikte de çocuğum doğunca da çalıştım özel bi kreşte bebeğimi yanımda götürdüm bakacak kimsem Yok cünkü şimdi kreş kapandı o yüzden çalışamıyorum bana uygun bi yer Yok

Hemen bir iş bulun kendinize. Anladığım kadarıyla boşanacak durumda değilsiniz. Çocuklarınıza bakıcı tutup çalışacak durumda da değilsiniz. Fakat kaynananızla aranızda kötü değil. El işi yapmayı öğrenin, bir çok kadın evde el işi yaparak para kazanıyor. Yazma kenarları, iğne oyaları yanlış bilmiyorsam cidden çok da pahalıya satılabilen ürünler. Bunları yapmaya ya da yapmayı öğrenmeye başlayın. Annenizden veyahut kayınvalidenizden. Böylece eşinizin kıskançlık ve kısıtlama problemi de ortadan kalkar. Kendinize bi gün bulmaya çalışın. Mahalleniz de vardır belki. Kendi paranızı kazandıkça özgüven anlamında kendinizi de geliştirecek ve çocuklarınız için daha iyi işler yapmış olacaksınız. Mesela yemek yapın. Ev yemeği yapıp satan da bir sürü kadın var. İnternet ulaşımınız olduğuna göre Instagram üzerinden bakabilirsiniz. Yemek yapıp satabilir bundan da para kazanabilir. Evde ki vaktinizi paraya dönüştürebilir hem de çocuklarınıza ve kendinize verimli zaman ayırabilirsiniz. Diyeceklerim bu kadar. Umarım bu durum sana yardımcı olur. Şimdilik eş kısmınızı görmezden geldim, umarım zamanla düzelir şuan için çocuklarınız var aileniz size destek olmuyor. Maddi anlamda bir şeyler yapmaya başladıkça bence daha fazla söz hakkına sahip olacaksınız.

Ben zaten o konuda da çabalıyorum instagramda sayfam var penye ipten camtalar sepetler örüp satıyorum cocukları uyutup sipariş yetiştiriyorum geceleri bazen .. ama yeterince kazanamıyorum bunun dışında komisyonlu satış yapıyorum evde zaten elimden geleni yapmaya çalışıyorum.. ama ancak elimin harçlığı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…