Şiddet yok. Adam ben sana gösteririm gelince diyor ee gostermekten kastı nedir sizi bu kadar korkutan ?
Ya sen ne sacmalıyorsun koca delisi ne demek ya da sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun inşallah deninde başına gelir böyle bi şey o zaman da böyle konuşursun . Kırıcı olmaktan başka bi şey değil yaptığın konuştuğun lafa dikkat et eşimden bi farkın Yok aynı ego aynı hava bi siz haklısınız bi siz akıllısınız .. nasıl ne şekilde evlendiğimi biliyor Musun ?? Bilmiyorsun yorum yapmayacaksın o zamanSevgiliyi sana devlet buldu ! Ailen izin veedi devlet zorla evlendirdi. Koca koca diye yandirdi 18 den once evlendirdi Resit olmadan devlet kadin yapti uzerine yetmedi 2 cocuk yaptirdi. Evet devlet sosyal devlet rolunu basaramiyor. Ne yapsiin kadinlar erkek manyagi gozleri donmus kocadan erkekler ruh hastasi. Gelip herkesin cinsel.organina birer kilit mi vursun. Hangi kafayla iki cocuk yapiyorsun onlarin gunahi ne kendine benzeteceksin onlari da 15 yil sonra. Senin yasinda ailesinden zulum goren.yoklukm ceken fast food larda it gibi calisan kizlar cirkin cunku onlar koca bulamamis bi tek sen akillisin..devlet bakmazmis sen kendin icin ne yaptın tek bir cevap ver? Devlet sahip cikmiyor diyecek sorgulayacak kafadasin ben ne halt ettim nasil toparlarim diyemiyorsun. Bosanmam duzelsin sana bisey diyeyim mi duzelmeyecek daha berbat olacak garanti veriyorum. Yasa gör bu arada uremeye devam cunku devlet onlara da bakmak zorunda bizim vergilerimizle.
Ayrıca sokaklarda ölen kadınları da görüyoruz neden ölüyorlar kimsenin elinden bi şey gelmiyor cünkü manyak kocaları var benim dr öyle neden anlamaya çalışmak yerine itham ediyorsun ? Ben burda senin hakaretlerini dinlemek için yazmadım gerçekten yardımcı olabilecek biri çıkar diye yazdım ama sen benim üzerimden stres atıyorsun .Sevgiliyi sana devlet buldu ! Ailen izin veedi devlet zorla evlendirdi. Koca koca diye yandirdi 18 den once evlendirdi Resit olmadan devlet kadin yapti uzerine yetmedi 2 cocuk yaptirdi. Evet devlet sosyal devlet rolunu basaramiyor. Ne yapsiin kadinlar erkek manyagi gozleri donmus kocadan erkekler ruh hastasi. Gelip herkesin cinsel.organina birer kilit mi vursun. Hangi kafayla iki cocuk yapiyorsun onlarin gunahi ne kendine benzeteceksin onlari da 15 yil sonra. Senin yasinda ailesinden zulum goren.yoklukm ceken fast food larda it gibi calisan kizlar cirkin cunku onlar koca bulamamis bi tek sen akillisin..devlet bakmazmis sen kendin icin ne yaptın tek bir cevap ver? Devlet sahip cikmiyor diyecek sorgulayacak kafadasin ben ne halt ettim nasil toparlarim diyemiyorsun. Bosanmam duzelsin sana bisey diyeyim mi duzelmeyecek daha berbat olacak garanti veriyorum. Yasa gör bu arada uremeye devam cunku devlet onlara da bakmak zorunda bizim vergilerimizle.
Yok orda burda çalışan cırkın bi ben akıllıymışım ben güzelmişim ben öyle bi şey mi söyledim ? Herkes hata yapar bu hayatta . Çocuklarımın nasıl doğduğu nasıl yaptıgım seni ilgilendirmez. Gerçekten çok kırıcı yazmışsınız çok üzüldüm . İnsanları çık kolay suçlayıp yargılıyorsunuzSevgiliyi sana devlet buldu ! Ailen izin veedi devlet zorla evlendirdi. Koca koca diye yandirdi 18 den once evlendirdi Resit olmadan devlet kadin yapti uzerine yetmedi 2 cocuk yaptirdi. Evet devlet sosyal devlet rolunu basaramiyor. Ne yapsiin kadinlar erkek manyagi gozleri donmus kocadan erkekler ruh hastasi. Gelip herkesin cinsel.organina birer kilit mi vursun. Hangi kafayla iki cocuk yapiyorsun onlarin gunahi ne kendine benzeteceksin onlari da 15 yil sonra. Senin yasinda ailesinden zulum goren.yoklukm ceken fast food larda it gibi calisan kizlar cirkin cunku onlar koca bulamamis bi tek sen akillisin..devlet bakmazmis sen kendin icin ne yaptın tek bir cevap ver? Devlet sahip cikmiyor diyecek sorgulayacak kafadasin ben ne halt ettim nasil toparlarim diyemiyorsun. Bosanmam duzelsin sana bisey diyeyim mi duzelmeyecek daha berbat olacak garanti veriyorum. Yasa gör bu arada uremeye devam cunku devlet onlara da bakmak zorunda bizim vergilerimizle.
Edit: 8 aylık diyor21 yaşındasınız ve çocuğunuz 8 yaşında öyle mi ?
Boşan demeyin diyosun ama hakaret ediyor diyorsun.Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık.. şu anda arkadaşıma yazacaktım saat çok geç oldu yazamadım utandım ama içimde kalırsa içimde patlayacak cünkü çok üzgünüm .. şimdi altına boşan bilmem ne yazacaksınız ama yazması kolay.. biz eşimle çok sveerekn evlendik ailem karşı çıksa bile yine de desteklemek zorunda kaldılar.. geçenlerde ailemle bi konudan dolayı tartışma olmuştu ama tatlıya bağlandı sayılır.. eşim işe gitti bi kaç gün gelmeyecek beni de annemler kendilerine çağırdılar izin istedim izin verdi geldim gece de kalayım bari dedim az önce mesaj attı eve gitmedin mi diye Yok kalçam dedim bi sinirlendi kime sordun kimden izin aldın çok sinirli bi insan sinirlenince annesi babası kimseyi tanımaz bile izin verirsin diye düşündüm falan diyorum yok küfürler bi daha nah gidersin sen annene yok mal aptal insan aklınıza ne gelirse kendimi çok değersiz hissediyorum böyle konuşma diyorum yine aynı inşşallah ölürüm mezarımın başında hüngür hüngür ağlarsın dedim inşallah dedi bana .. bu laflarını bedelini gelince ödeyeceksin bilmem ne bir sürü şey dedi ben hiç hakaret falan etmedim bile sakinleşsin diye uğraştım o üstüne mal aptal dedi o kadar çok üzgünüm ki şu anda kendimi gerçekten çok değersiz hiç bi şey hak etmeyen bi insan olarak görüyorum hissediyorum başıma agrı girdi aklımdan her şey geçiyor .. beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çoközür bile dilemez geldiğinde asla ben dilerim o dilemez.
Evet doğru ama doktora kendim gidemem burdan iki saat uzaklıkta merkeze gitmek zorundayım iki çocukla gidemem gitsem de muayene olamam rezil olurum orda. Sabah mesaj attı uyandınız öı diye evet yazdım görüntülü aradı açmadım sonra ayakkabı numaran kaç diye mesaj atmış cevap vermedim bi daha yazdı boşver yazdım Çan'ımı sıkma falan yazmış tamam yazdım bana ben suçluymuşum gibi davranma yazmış şimdi de cevap vermedimBoşanma önerilerini reddetmişsiniz, o zaman adama böyle katlanacaksınız maalesef yapacak birşey yok.
Elinizde sihirli değnek yoksa eşinizi değiştirmeniz imkansız. Belki törpüleyebilirsiniz zamanla.
Şimdi tek yapabileceğiniz eve gidince, konuşmayın, özür dilemeyin, ondan birşey talep etmeyin, bana randavu al falan demeyin. Alın randevunuzu kendiniz gidin doktora çocuk değilsiniz, gelince de hiç birşey anlatmayın o merak etsin.
Annenizdeyken neden izin almadın diye telefonda size çemkiriyor mu?
Kapatın telefonu, mesajlarına cevap vermeyin, umursamayın, kendinizi savunmaya çalışmayın.
Böyle böyle birey olduğunuzu kabul ettirebilirsiniz.
Gerçekten pess !!!Ben bunu kaçırmışım,,
Konu sahibi sen ne yaptın ya..
Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık.. şu anda arkadaşıma yazacaktım saat çok geç oldu yazamadım utandım ama içimde kalırsa içimde patlayacak cünkü çok üzgünüm .. şimdi altına boşan bilmem ne yazacaksınız ama yazması kolay.. biz eşimle çok sveerekn evlendik ailem karşı çıksa bile yine de desteklemek zorunda kaldılar.. geçenlerde ailemle bi konudan dolayı tartışma olmuştu ama tatlıya bağlandı sayılır.. eşim işe gitti bi kaç gün gelmeyecek beni de annemler kendilerine çağırdılar izin istedim izin verdi geldim gece de kalayım bari dedim az önce mesaj attı eve gitmedin mi diye Yok kalçam dedim bi sinirlendi kime sordun kimden izin aldın çok sinirli bi insan sinirlenince annesi babası kimseyi tanımaz bile izin verirsin diye düşündüm falan diyorum yok küfürler bi daha nah gidersin sen annene yok mal aptal insan aklınıza ne gelirse kendimi çok değersiz hissediyorum böyle konuşma diyorum yine aynı inşşallah ölürüm mezarımın başında hüngür hüngür ağlarsın dedim inşallah dedi bana .. bu laflarını bedelini gelince ödeyeceksin bilmem ne bir sürü şey dedi ben hiç hakaret falan etmedim bile sakinleşsin diye uğraştım o üstüne mal aptal dedi o kadar çok üzgünüm ki şu anda kendimi gerçekten çok değersiz hiç bi şey hak etmeyen bi insan olarak görüyorum hissediyorum başıma agrı girdi aklımdan her şey geçiyor .. beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çoközür bile dilemez geldiğinde asla ben dilerim o dilemez.
Şiddet yok. Adam ben sana gösteririm gelince diyor ee gostermekten kastı nedir sizi bu kadar korkutan ?
Oturup karşılıklı kahve icmiyorsunuzdur heralde.. ??
Özür dilemicrm ne yapayım diye soruyorumbir de üstüne özür mü dileyeceksin aferin
adamın egosunu fezaya çıkarmaya devam et
Sağolkonuya yazmak bile istemedim iki tarafta geri kafalı
ne desek bos
Teşekkür ederim bunu denicemErken evlendin 2 de çocuk yaptın herife çok yüz verdin hakettin. Degersizsin gibi faydasız yorumlar yapmayacağım.
Hatalarının zaten farkında olduğunu düşünüyorum.
1)Çok ciddi korun şu saatten sonra 3. Çocuk gibi bir şeye ihtiyacın yok senin.
2) Haklı olduğun halde Özür dilemeleri bırak. Yanlış bir şey yapmadım ben diyeceksin seni hakaret etmen için boş odayla baş başa bırakıyorum deyip oda değiştireceksin. Konuşsun kendi kendine.
Hakarete başladığı her yerde yapacaksın bunu. Telefonu kapatıyorum yine ayarın kaçtı deyip kapatacaksin yüzüne.
Mesaj atıyorsa engelleyeceksin.
Güzel oluyormuş böyle. Bundan sonra böyle davranacagim ya kendini düzelt ya alış diyeceksin.
3) Sevilmedigimi düşünüyorum çok dedin.
Bundan anlamayan öküze seni artık sevmiyorum diyeceksin.
4) Yok inşallah ölürüm de bilmem ne ergen cümleleri. 2 çocuklu anasın.
Azıcık karizman olsun.
Biri ölecekse kendi geberebilir.
5) Izin düzenini değiştir.
Haber veriyorum haberin olsun düzenine geçmeye çalış.
Ya nerden çıkarıyorsunuz 13 yasında Doğum yaptığımı sacmalayın nasıl okuyorsunuz allahım yaİlk çocuğunuzu 13yasında mı doğurdunuz
Ben konu sahibi gibi tipleri böyle eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum
21 yaşında bi camış ile evlenmiş sanki güzel bi halt yemiş gibi bir de profiline 1 yıla iki bebis yazmış aferin tek başarımız sevişmek zaten
Bence ara özür dile bir daha senden izinsiz bırak anneme gelmeyi nefes dahi almam de küçük zaten 8 aylık olmuş üçüncü bebeği de yapın hemen bu güzel yuva güzel aşk bunu hak ediyor
Bosan diyen olursa da ağzına kürekle vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?