Eşim ve hakaretleri

Boşanma önerilerini reddetmişsiniz, o zaman adama böyle katlanacaksınız maalesef yapacak birşey yok.
Elinizde sihirli değnek yoksa eşinizi değiştirmeniz imkansız. Belki törpüleyebilirsiniz zamanla.
Şimdi tek yapabileceğiniz eve gidince, konuşmayın, özür dilemeyin, ondan birşey talep etmeyin, bana randavu al falan demeyin. Alın randevunuzu kendiniz gidin doktora çocuk değilsiniz, gelince de hiç birşey anlatmayın o merak etsin.
Annenizdeyken neden izin almadın diye telefonda size çemkiriyor mu?
Kapatın telefonu, mesajlarına cevap vermeyin, umursamayın, kendinizi savunmaya çalışmayın.
Böyle böyle birey olduğunuzu kabul ettirebilirsiniz.

bir de üstüne özür mü dileyeceksin aferin
adamın egosunu fezaya çıkarmaya devam et

Erken evlendin 2 de çocuk yaptın herife çok yüz verdin hakettin. Degersizsin gibi faydasız yorumlar yapmayacağım.

Hatalarının zaten farkında olduğunu düşünüyorum.

1)Çok ciddi korun şu saatten sonra 3. Çocuk gibi bir şeye ihtiyacın yok senin.

2) Haklı olduğun halde Özür dilemeleri bırak. Yanlış bir şey yapmadım ben diyeceksin seni hakaret etmen için boş odayla baş başa bırakıyorum deyip oda değiştireceksin. Konuşsun kendi kendine.
Hakarete başladığı her yerde yapacaksın bunu. Telefonu kapatıyorum yine ayarın kaçtı deyip kapatacaksin yüzüne.
Mesaj atıyorsa engelleyeceksin.
Güzel oluyormuş böyle. Bundan sonra böyle davranacagim ya kendini düzelt ya alış diyeceksin.

3) Sevilmedigimi düşünüyorum çok dedin.
Bundan anlamayan öküze seni artık sevmiyorum diyeceksin.

4) Yok inşallah ölürüm de bilmem ne ergen cümleleri. 2 çocuklu anasın.

Azıcık karizman olsun.

Biri ölecekse kendi geberebilir.

5) Izin düzenini değiştir.
Haber veriyorum haberin olsun düzenine geçmeye çalış.

Ya sen ne sacmalıyorsun koca delisi ne demek ya da sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun inşallah deninde başına gelir böyle bi şey o zaman da böyle konuşursun . Kırıcı olmaktan başka bi şey değil yaptığın konuştuğun lafa dikkat et eşimden bi farkın Yok aynı ego aynı hava bi siz haklısınız bi siz akıllısınız .. nasıl ne şekilde evlendiğimi biliyor Musun ?? Bilmiyorsun yorum yapmayacaksın o zaman

21 yaşındasınız ve çocuğunuz 8 yaşında öyle mi ?

Ayrıca sokaklarda ölen kadınları da görüyoruz neden ölüyorlar kimsenin elinden bi şey gelmiyor cünkü manyak kocaları var benim dr öyle neden anlamaya çalışmak yerine itham ediyorsun ? Ben burda senin hakaretlerini dinlemek için yazmadım gerçekten yardımcı olabilecek biri çıkar diye yazdım ama sen benim üzerimden stres atıyorsun .

Yok orda burda çalışan cırkın bi ben akıllıymışım ben güzelmişim ben öyle bi şey mi söyledim ? Herkes hata yapar bu hayatta . Çocuklarımın nasıl doğduğu nasıl yaptıgım seni ilgilendirmez. Gerçekten çok kırıcı yazmışsınız çok üzüldüm . İnsanları çık kolay suçlayıp yargılıyorsunuz

Boşan demeyin diyosun ama hakaret ediyor diyorsun.
Üstüne kendini değersiz hissedip korkuyosun ya bir güzel ayar çekiceksin yada böyle yaşamaya devam ediceksin

Evet doğru ama doktora kendim gidemem burdan iki saat uzaklıkta merkeze gitmek zorundayım iki çocukla gidemem gitsem de muayene olamam rezil olurum orda. Sabah mesaj attı uyandınız öı diye evet yazdım görüntülü aradı açmadım sonra ayakkabı numaran kaç diye mesaj atmış cevap vermedim bi daha yazdı boşver yazdım Çan'ımı sıkma falan yazmış tamam yazdım bana ben suçluymuşum gibi davranma yazmış şimdi de cevap vermedim

Ben konu sahibi gibi tipleri böyle eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum

21 yaşında bi camış ile evlenmiş sanki güzel bi halt yemiş gibi bir de profiline 1 yıla iki bebis yazmış aferin tek başarımız sevişmek zaten

Bence ara özür dile bir daha senden izinsiz bırak anneme gelmeyi nefes dahi almam de küçük zaten 8 aylık olmuş üçüncü bebeği de yapın hemen bu güzel yuva güzel aşk bunu hak ediyor

Bosan diyen olursa da ağzına kürekle vur

Ben bunu kaçırmışım,,
Konu sahibi sen ne yaptın ya..
Gerçekten pess !!!
Konu sahibinin ailesinee pesss diyorum...
Hadi bu kız cahil, fakat ailesi daha da cahil müsade ettikleri için çocuk yaşta evlenmesine...
Normalde o yaşta ip atlaması lazım voleybol oynaması lazım, arkadaşlarıyla sinemaya gitmesi lazım, ders çalışması lazım. Sınavlarına hazırlanması lazım....

Aynı konudan bende muzdaribim aglıyorum şu anda sabah duymadığım kalmadı yapabileceğim hiçbir şey de yok cok çaresizim

Şiddet yok. Adam ben sana gösteririm gelince diyor ee gostermekten kastı nedir sizi bu kadar korkutan ?
Oturup karşılıklı kahve icmiyorsunuzdur heralde.. ??
( yani lafta diyor gelip de şiddet uygulamaz hatta söylediği bütün lafları çoktan unutmuş bile
bir de üstüne özür mü dileyeceksin aferin
adamın egosunu fezaya çıkarmaya devam et
Özür dilemicrm ne yapayım diye soruyorum
konuya yazmak bile istemedim iki tarafta geri kafalı
ne desek bos
Sağol
Teşekkür ederim bunu denicem

Kesinlikle katiliyorum.. git ozur dile, ellerine ayaklarina kapan ve bu mutlu evliligi 3. bebek ile taclandir. Gelecek sefere de burnunu bile cikartma kocisinden habersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…