- 15 Ocak 2014
- 5.995
- 5.205
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bu hakaretleri kimse haketmez, esiniz cok saygisizmis. Keske soyleseydiniz butun degisen parcalari. Belki daha iyisi cikardi karsiniza. Ama madem alindi artik uzatmamak lazim. Ben dayanamaz ayni sekilde karsilik verirdim herhalde. Sizde sessiz kalmayin oyle olmasi gerekti aldim diyin, evde kucuk bebekle yalniz olan benim sen uzaktasin ihtiyacim vardi diyin. Altta kalmayin ustunuze daha cok gelmesin.
Bacım bunca lafa sen bi arabaya mı soğudun. Öyle adamla aynı yatakta uyuyacağıma arabamda uyurum. Laflara bak
yani sakladınız orda başka bir türlü öğrendiDesem alma diyecekti
17 yaşındaki arabaya 25 bin mi verdiniz ? Kaç KM'de ?Orjinal boyasız hatasız değişen istiyor.. 2000 model arabaya
198 focus 23,500 pahalı mı17 yaşındaki arabaya 25 bin mi verdiniz ? Kaç KM'de ?
Merhaba hanımlar..
Eşim yine sinirimi bozmayın çok iyi becerdi herzaman itina ile yapar kendisi bunu olaya geçeyim.
Araba arıyoruz 25bin civarı. Eşim şehir dışına çıkrı iş nedeniyle burda değil.nyse bir araba begendik İnternetten eşim e satılmadan gidip bakalım dedim. Neden bilmiyorum ama arabayı çok istedim istem dışı içim ısındı eşime dedim babamla bakayım dedi tamam bakın ekpere sokun bişey çıkarsa alma dedi.. Aracın kapı ve bagaj değğişmş ama arabanın beyni denilen sansıman motor falan sapasaglm. Bende eşime kapı değişmiş sadece dedim çünkü babaö bu arabayı kaçırmayın bu paraya çok iyi dedi babam 35 yıllık bu meslekte... Bende aldım sonra babam ile eşim konsurken babam dedi şunları değişen şurası böyle diye.. Eşim bana neler neler dedi. Mal sığır bu arabayı kimse almaz arabada iki değişen var kelimeler kullandı... alla aşkına o paraya sıfır araç mı alacaktı kalbim çok kırıldı. Ne yapmam lazım. Sat o zaman dedim. O paraya satamam senin gbi keriz bulamam dedi ben napım bu adama şimdi o öyle yapınca bende arabaya karşı soğudum
198 focus 23,500 pahalı mı
Öncesinde dürüst, sonrasında kısasa kısas cevap. Önce eşinize araba hakkında bildiklerinizi saklamadan söyleseydiniz, sonrasında o size hakaret edince sizde mal sensin zaten biliyordun onayladın aldım derdiniz. ha bu arada hakaretin her türlüsüne karşıyım.Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Valla bence araba piyasasından sizin haberiniz yok.. Şahin olmuş 17_18 focus otomatik 2000 model e pahalı diyorsamz 23,500 için bence bi piyasaya bakın derim..Eşiniz saygısız ve terbiye yoksunu.
Ama haklı.
Ortak edindiğiniz mal, neyse onu söylemeliydiniz.
Ayrıca bir şeyleri saklayınca yalan söylemedim rahatlığı erkek mantıgı bence
Bari Kadınlar yapmasa...
Diesel se eh işte, benzinli ise pahalı.
Ama kesinlikle bulunmaz fırsat, iyi aldın falan degil...
3 araç arka arkaya yeni sattık, 2 aldık, 3. Yu arıyoruz :) aldığınız araç diesel ise normal fiyatı,Valla bence araba piyasasından sizin haberiniz yok.. Şahin olmuş 17_18 focus otomatik 2000 model e pahalı diyorsamz 23,500 için bence bi piyasaya bakın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?