Eşim ve hakaretleri

Aslında kale almadığım için sustum konusur konusur susar diye düşündüm.

Desem alma diyecekti
yani sakladınız orda başka bir türlü öğrendi

söylediği laflar da tabiki çok haksız
siz aslında hiç babanızla gidip araba falan almayacaktınız
bebekle ne kadar yolculuk yapıyorsunuz Allah aşkına
çalışıp annernize çocuk falan bırakıyorsanız bişey diyemem tabi

Bana eşim al dese de ben eşim olmadan almazdım. Babam dese ne olacak ben babamla değil eşimle yaşıyorum. Huyunu da biliyorsan almaman gerekirdi bence biraz aceleci davranmışsın,istediğin için. Ettiği hakaretler tabi ki yanlış.

Mal demiş sığır demiş bir eş bunları der mi çok ayıpladım açıkçası ama takmayın aracınızı da tepe tepe kullanın

aracın kapısı değiştiyse özellikle orta direk değiştiyse o arabadan hayır gelmez. eşiniz haklı.babanız 35 yıllık meslekteyse enden aldırdı size arabayı onu anlamadım bilmesi lazımdı. zaten almaz diye hasarları söylemeden almışsınız eşinizde öğrenince kızmış. ha hakareti etmeye hakkı varmı yok. ama sizde adamı kandırmışsınız. ben olsam bende öfkelenirim..

Eşimden gizli araba alıcam ne olur merak ediyorum akşam gelince kesin sorucam

Hakaret etmesi yanlış tabiki ama sizde eşinizi kandırmışsınız ben olsam bende kızardım ayrıca önemli olan sadece motor değil araba da değişen parça olunca değeri çok düşüyor keşke baştan değişen parçalarım hepsini söyleseydin de eşin alıp almayacağınıza karar verseydi

Eşiniz saygısız ve terbiye yoksunu.
Ama haklı.
Ortak edindiğiniz mal, neyse onu söylemeliydiniz.
Ayrıca bir şeyleri saklayınca yalan söylemedim rahatlığı erkek mantıgı bence
Bari Kadınlar yapmasa...

198 focus 23,500 pahalı mı

Diesel se eh işte, benzinli ise pahalı.
Ama kesinlikle bulunmaz fırsat, iyi aldın falan degil...

Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Öncesinde dürüst, sonrasında kısasa kısas cevap. Önce eşinize araba hakkında bildiklerinizi saklamadan söyleseydiniz, sonrasında o size hakaret edince sizde mal sensin zaten biliyordun onayladın aldım derdiniz. ha bu arada hakaretin her türlüsüne karşıyım.

Almayın öyleyse maddiyat bu kadar sorun mu eşler arasında, kendinize eşiniz bile olsa hakeret ettirmeyin.

Almayın öyleyse maddiyat bu kadar sorun mu eşler arasında, kendinize eşiniz bile olsa hakeret ettirmeyin.

Valla bence araba piyasasından sizin haberiniz yok.. Şahin olmuş 17_18 focus otomatik 2000 model e pahalı diyorsamz 23,500 için bence bi piyasaya bakın derim..

Valla bence araba piyasasından sizin haberiniz yok.. Şahin olmuş 17_18 focus otomatik 2000 model e pahalı diyorsamz 23,500 için bence bi piyasaya bakın derim..
3 araç arka arkaya yeni sattık, 2 aldık, 3. Yu arıyoruz :) aldığınız araç diesel ise normal fiyatı,
Benzinli ise değmez.
Pahalı demiyorum aslında, sadece fırsat bu fırsat Durumu yok. İyi almışsınız o fiyata falan denmez.
Hele eşe yalan hiç söylenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…