Eşim ve hakaretleri

100 binlik arabayi degisen iki parcasi ile 25 bine aldiysaniz evet cok iyi. Ancak tutupta orjinali 30-35 bin olan araci o fiyata aldiysaniz evet esiniz hakli. Degisen parcalari cok buyuk bir ihtimalle orjinal degildir be o yuzden o kadar ucuzdur.

Hakaret etmesi çok yanlış. Sizin yalan söylememeniz gerekirdi. Bagaj kapağınının değişmesi satarken düşürüyo gerçekten değeri. Elbette o paraya 0 alınmaz ama insan alabileceğinin en iyisini almak istiyo. Tabi bu hakaret etmesini haklı çıkarmaz.

Arac ne acaba

Bende alamam aslında ama öyle olması gerekti. Bana araba lazım bebegim var. Eşim uzun bir müddet burada değil
eeee de senede tamam bu benim ben kullanıcam sen kendine baska araba alırsın baska zaman de bu debim kes kesini de o sana mal bilmemn ediye kibar durma karsısında hangi dilnen anlıyosa oyle konus

Normal fiyatı, model iyi olsa da araba çok rski ve km si fazla, üstelik değişeni var. Çok iyi bir fırsat değilmiş. Eşinizin üslubu çok kötü ama haksız değil. Arabanın kusurlarını söylrmrden almanız hoş değil. Eşim de araba alıyorken bir arabayı kesin, çok uygun filan demişti. Almadan önce ben kullanacağım dedim. Kullandım, hiç beğenmedim. Ve almadık o arabayı. Eğer bana söylemeden alsaydı çok kızardım. Böyle büyük alımlarda eşler birbirüne danışmadan hareket etmemeli.

eşiniz dediklerinde çok haksız evet ama siz de haksızsınız hem yalan söylemişsiniz hem de eşinizin içinin sinmeyeceği bir araba almışsınız ki 2 değişeni var arabanın bunlar önemli şeyler eşiniz de sinirlendiğinden demiş belli ki ben olsam ben de sinirlenirdim her ne kadar dedikleri çok kötü de olsa eşiniz sinirlenmekte haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…