Merhaba hanımlar..
Eşim yine sinirimi bozmayın çok iyi becerdi herzaman itina ile yapar kendisi bunu olaya geçeyim.
Araba arıyoruz 25bin civarı. Eşim şehir dışına çıkrı iş nedeniyle burda değil.nyse bir araba begendik İnternetten eşim e satılmadan gidip bakalım dedim. Neden bilmiyorum ama arabayı çok istedim istem dışı içim ısındı eşime dedim babamla bakayım dedi tamam bakın ekpere sokun bişey çıkarsa alma dedi.. Aracın kapı ve bagaj değğişmş ama arabanın beyni denilen sansıman motor falan sapasaglm. Bende eşime kapı değişmiş sadece dedim çünkü babaö bu arabayı kaçırmayın bu paraya çok iyi dedi babam 35 yıllık bu meslekte... Bende aldım sonra babam ile eşim konsurken babam dedi şunları değişen şurası böyle diye.. Eşim bana neler neler dedi. Mal sığır bu arabayı kimse almaz arabada iki değişen var kelimeler kullandı... alla aşkına o paraya sıfır araç mı alacaktı kalbim çok kırıldı. Ne yapmam lazım. Sat o zaman dedim. O paraya satamam senin gbi keriz bulamam dedi ben napım bu adama şimdi o öyle yapınca bende arabaya karşı soğudum