Eşim ve iğrenç göbeğim:(

Selâm kızlar , ben doğuma 55-56 kiloyla girdim , doğumdan sonra sağolsunlar kvalidem ve annem süt olsun diye ne buldularsa teptiler ağzıma ( sanki ben hiç istekli değildim ), her neyse doğumdan 2 ay sonra oldum mu 69 kilo , göbek önden ben arkadan yürüyordum sanki ikinciye hamileyim şöyle bi 6-7 aylık var göbeğim , sora bol bol su ve azim ile birlikte doğumdan tam 8 ay sonra eski halime döndüm , göbek möbek kalmadı.
Çok ta sıkıntı yapmayın o göbek zamanla gidecektir .Bebeğinizi sağlıkla , huzurla , hayırla büyütün inşallah , Allah hayırlı uzun ömürler versin.

Canım çok kilolu görünmüyorum ama özellikle göbeğim çok büyük diyet mi yaptın nasıl verdin

Kızlar pantolon bedenim 44 üst bedenim 42 hedefim 36 beden olmak

Incecik olmak çok güzel

Konunun geçmiş sayfalarına dikkat etmedim söylendiyse yinelemek istiyorum: Pilates
Ben de hamişim, vücudumun gidişi gidiş değil, 36 - 38 bedenden kaç bedene fırladığımı söylemeyeyim de ömrümde ilkler içinde ilkler yaşamaktayım :)))

Alındığı gibi verilir de, takma kafanı.
En olmadı, bebişin bi ayaklansın, peşinde koşarken vermeye başlarsın kiloları.
Bi de doktor kontrollü diyet + pilatesle de cila çektin mi, tamaam ^_^

Valla 36,5 ayak numaram , doğumdan sonra 38 giymeye başladım artık aldığım kiloyu siz düşünün , bol bol su için ben öyle yapmıştım gitti kilolarım

ben hamileyken leblebi yutmuş solucana benziyodum düşün artık devasa göbeğimi bide sezaryendi şimdi göbüş möbüş kalmadı allaha şükür

cırkın gozukuyor falan demıssın bu ne kustahlık haMILELIK ANNELIK KUTSALDIR KIMSE ISTEMEZ AMA CIRKIN KORKUNC DIYE YAZIP KINAYIP DA BASINA GELMEMESI MUMKUN DEGIK UMARIM SENIN DE BASINA GERLIR O CIRKIN DEDIGIN KOCA VE CATLAK KARIN...COCUKLARIMIZ SAGLIKLI OLSUN YETERKI..BILMEM ANLATABILDIMMI...KAYMAK GIBI VUCUDUN OLSAA KAC YAZAR COCUGUNUN SAGLIGI YERINDE OLMADIKTAN SONRA..KONUSMALARINA DIKKAT ET

Tamam.

Bende kilodan cok korkuyorum daha hamileligim cok yeni insallah cok kilo almadan gecer daha ilk oldugu icin bir fkrim yok ama size tavsiyem yuruyus egzersiz ve ekmeksiz bir hayat ve tabi bol su insallah verirsiniz

Normal doğum du kiloları sonradan aldım
verirsin merak etme beterin beteri var benim devasa sezryen göbeği gitti ama çaba gerek diyet ve egzersiz özellikle karın egzersizi senin halsizli probleminde vardı sanki ne yaptın gittin mi doktora

Benim de eşim bana. Neler diyor .

2 günlüğüne anneme kalmaya gitsem döndüğünde sen hala zayıf değil misin diyor

75 kiloyum ve hala ölümüne yiyorum çünkü sabah doğru düzgün kahvaltım yok ara öğün yok aksama da saldırıyorum

Bebeğim çok kucakci mizmiz Nazlı bırakmıyor um bi yere.

Havalar düzeltin yürüyüş e başlayacagim hem oğlum da hava almış olur

Cnm.mer ask ettim.neden.kahvaltin ara ogunun yok

Emziriyorsan sıkı diyetten kaçın. Zaten emzirerek verirsin kilonu. Ayrıca hamilelik doğum da kan kaybı emzirirken vitamin kaybı çok olur bünyene dikkat etmen gerek allah korusun hasta olursun. Eşine de söyle az yesin bir spor salonuna göndersin seni. 8 aylık doğum yapan kadının göbeği ile dalgamı geçilir. Pes bu adamlara gerçekten pes.

verirsin merak etme beterin beteri var benim devasa sezryen göbeği gitti ama çaba gerek diyet ve egzersiz özellikle karın egzersizi senin halsizli probleminde vardı sanki ne yaptın gittin mi doktora
Çok şükür biraz düzeldim canım seni sormalı kaç bedensin şimdi Evet diyetteyim bakalım

Canım eşim spor salonu tavsiye etti ama bebişi bırakamıyorum dalga derken sürekli takılıyor o da daha kilo alıp üzülmemi istemiyor 162 boyum 67 kiloyum hedefim 52 olmak diyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…