Canım çok kilolu görünmüyorum ama özellikle göbeğim çok büyük diyet mi yaptın nasıl verdinSelâm kızlar , ben doğuma 55-56 kiloyla girdim , doğumdan sonra sağolsunlar kvalidem ve annem süt olsun diye ne buldularsa teptiler ağzıma ( sanki ben hiç istekli değildim ), her neyse doğumdan 2 ay sonra oldum mu 69 kilo , göbek önden ben arkadan yürüyordum sanki ikinciye hamileyim şöyle bi 6-7 aylık var göbeğim , sora bol bol su ve azim ile birlikte doğumdan tam 8 ay sonra eski halime döndüm , göbek möbek kalmadı.
Çok ta sıkıntı yapmayın o göbek zamanla gidecektir .Bebeğinizi sağlıkla , huzurla , hayırla büyütün inşallah , Allah hayırlı uzun ömürler versin.
cırkın gozukuyor falan demıssın bu ne kustahlık haMILELIK ANNELIK KUTSALDIR KIMSE ISTEMEZ AMA CIRKIN KORKUNC DIYE YAZIP KINAYIP DA BASINA GELMEMESI MUMKUN DEGIK UMARIM SENIN DE BASINA GERLIR O CIRKIN DEDIGIN KOCA VE CATLAK KARIN...COCUKLARIMIZ SAGLIKLI OLSUN YETERKI..BILMEM ANLATABILDIMMI...KAYMAK GIBI VUCUDUN OLSAA KAC YAZAR COCUGUNUN SAGLIGI YERINDE OLMADIKTAN SONRA..KONUSMALARINA DIKKAT ETBir kadının ya da adamın evlendijten ya da dogurduktan sonra kendini salması gözüme hep cok cirkin ve nedense pis gözüküyor. Cok da korkuyorum bu durumdan. Daha simdiden hamilelik catlakları kiloları için arastırmalara basladm. Böyle korkuyorum ya insallah allah da beni korkumla sınamaz.
Buarada sevgili naz, spor ile birlikte diyet yaparsan daha çok çabuk etki görürsün üstelik sarkmalarn da az olur. Bir uzmandan yardım al, devlet hastanelerinde falan diyetisyenler var seni doğru beslenmen için yönlendirirler.
cırkın gozukuyor falan demıssın bu ne kustahlık haMILELIK ANNELIK KUTSALDIR KIMSE ISTEMEZ AMA CIRKIN KORKUNC DIYE YAZIP KINAYIP DA BASINA GELMEMESI MUMKUN DEGIK UMARIM SENIN DE BASINA GERLIR O CIRKIN DEDIGIN KOCA VE CATLAK KARIN...COCUKLARIMIZ SAGLIKLI OLSUN YETERKI..BILMEM ANLATABILDIMMI...KAYMAK GIBI VUCUDUN OLSAA KAC YAZAR COCUGUNUN SAGLIGI YERINDE OLMADIKTAN SONRA..KONUSMALARINA DIKKAT ET[COK TANIDIGIM VAR ELINDEN GELEN HERSEYI YAPIP EN PAHALI KREMLERI FLN KULLANDILAR AMA YINEDE CATLAR VE SISMAN GOBEKLE KALAN..
cırkın gozukuyor falan demıssın bu ne kustahlık haMILELIK ANNELIK KUTSALDIR KIMSE ISTEMEZ AMA CIRKIN KORKUNC DIYE YAZIP KINAYIP DA BASINA GELMEMESI MUMKUN DEGIK UMARIM SENIN DE BASINA GERLIR O CIRKIN DEDIGIN KOCA VE CATLAK KARIN...COCUKLARIMIZ SAGLIKLI OLSUN YETERKI..BILMEM ANLATABILDIMMI...KAYMAK GIBI VUCUDUN OLSAA KAC YAZAR COCUGUNUN SAGLIGI YERINDE OLMADIKTAN SONRA..KONUSMALARINA DIKKAT ET
Normal doğum du kiloları sonradan aldımNaz571 seninki sezaryen mi normal doğum mu
verirsin merak etme beterin beteri var benim devasa sezryen göbeği gitti ama çaba gerek diyet ve egzersiz özellikle karın egzersizi senin halsizli probleminde vardı sanki ne yaptın gittin mi doktoraNormal doğum du kiloları sonradan aldım
Cnm.mer ask ettim.neden.kahvaltin ara ogunun yokBenim de eşim bana. Neler diyor .
2 günlüğüne anneme kalmaya gitsem döndüğünde sen hala zayıf değil misin diyor
75 kiloyum ve hala ölümüne yiyorum çünkü sabah doğru düzgün kahvaltım yok ara öğün yok aksama da saldırıyorum
Bebeğim çok kucakci mizmiz Nazlı bırakmıyor um bi yere.
Havalar düzeltin yürüyüş e başlayacagim hem oğlum da hava almış olur
Emziriyorsan sıkı diyetten kaçın. Zaten emzirerek verirsin kilonu. Ayrıca hamilelik doğum da kan kaybı emzirirken vitamin kaybı çok olur bünyene dikkat etmen gerek allah korusun hasta olursun. Eşine de söyle az yesin bir spor salonuna göndersin seni. 8 aylık doğum yapan kadının göbeği ile dalgamı geçilir. Pes bu adamlara gerçekten pes.Konuya farklı bir Başlık bulamadım 8 ay önce doğum yaptım hiç kilom yoktu emzirme süreci 10 kilo aldım karpuz gibi göbeğim var son günlerde eşim göbeğimle hep dalga geçmeye başladıçok üzüldüm diyete başladım hedefim 38 beden olmak
Çok şükür biraz düzeldim canım seni sormalı kaç bedensin şimdi Evet diyetteyim bakalımverirsin merak etme beterin beteri var benim devasa sezryen göbeği gitti ama çaba gerek diyet ve egzersiz özellikle karın egzersizi senin halsizli probleminde vardı sanki ne yaptın gittin mi doktora
Canım eşim spor salonu tavsiye etti ama bebişi bırakamıyorum dalga derken sürekli takılıyor o da daha kilo alıp üzülmemi istemiyor 162 boyum 67 kiloyum hedefim 52 olmak diyetteyimEmziriyorsan sıkı diyetten kaçın. Zaten emzirerek verirsin kilonu. Ayrıca hamilelik doğum da kan kaybı emzirirken vitamin kaybı çok olur bünyene dikkat etmen gerek allah korusun hasta olursun. Eşine de söyle az yesin bir spor salonuna göndersin seni. 8 aylık doğum yapan kadının göbeği ile dalgamı geçilir. Pes bu adamlara gerçekten pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?