Eşim ve ilişkimiz??

Matmazell9896e200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
35
4
1
29
Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?

Canınıza kastınız mı var??

Sizin bir psikologa gitmeniz şart. İnsan dayak yediği bir insanı sevemez çünkü. Sevgi sandığınız şey psikolojik bir rahatsızlık. Önce kendinize saygınızı ve güveninizi kazanmanızı, sonra da bu şeytan heriften kurtulmanızı diliyorum. Yakışıklıymış da, kızlar öpücük atıyormuş da, bilmem neymiş... Sizin durum hiç iyi değil ve çok üzücü.

Maşallah baya zekisiniz halbuki
Kahkaha attım ya :)))

Konu sahibesi, lütfen kendine gel. Adam burnunu, gururunu neyin varsa kırmış. Son olarak kafa tasını filan mı kırmasını bekliyorsun?

Bu arada eşinizin Türk standartlarının üzerinde olduğu doğru. Hayran kaldım kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…