- 10 Haziran 2018
- 35
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Matmazell9896e200
-
Bende ne yaptığımı bilmiyorumbu gururunuzun ağır basmış hali mi ?
Ne yapmam gerekiyosen de ugruna intihar etmek icin bu adamın pesinden kosuyorsun galiba bu da senin serseri serbest stilin sanırım
Demek ki onların değerleri de yok..Torun,gelin,aile vs..Hayir ama seviyorum ama gururum ağır basiyoniye arayıp sormuyo kayinvaldemgil arayip duran insanlardı aramıyorlar
Hayir diyorum ya kızlar sırf görüntüsünden yoksa hickimseyle anlaşabilecek biri degil en uzun ilişkisi benimle olan iliskisiSizin bir psikologa gitmeniz şart. İnsan dayak yediği bir insanı sevemez çünkü. Sevgi sandığınız şey psikolojik bir rahatsızlık. Önce kendinize saygınızı ve güveninizi kazanmanızı, sonra da bu şeytan heriften kurtulmanızı diliyorum. Yakışıklıymış da, kızlar öpücük atıyormuş da, bilmem neymiş... Sizin durum hiç iyi değil ve çok üzücü.
Hayır bağladı kendine anlatamıyorum dönmek istemiyorum aklımdan nasil silerim düzelme şansı hic yokmu burnumu kırdı 3 hafta burun bandıyla gezdim yine affettimFakemi diye dusunuyorum ve insallah oyledirbiri beni boyle dovucek ve ben onu sevicem? Nesini sevdiniz acaba?Turk erkeginin standartlarinin uzeride olmasinimi?
Ya insan aşkından ölse hamileliğinin 4. Ayında hamile kalmaz. Insanlar biraz tanır birbirini .Gerçekten cok seviyorduk ama değişti hamile kalır kalmaz hemde
Karaktermen sıfirlarda ama görüntü ya nasil desem hala kıskanıyorum tek başına geziyomudur felen diyeeKahkaha attım ya :)))
Konu sahibesi, lütfen kendine gel. Adam burnunu, gururunu neyin varsa kırmış. Son olarak kafa tasını filan mı kırmasını bekliyorsun?
Bu arada eşinizin Türk standartlarının üzerinde olduğu doğru. Hayran kaldım kendisine
Ya
Oyle demeyin ciddiyim gönlüme söz geçiremiyorum hergun stalk yapıyorum
Sinirlerimi bozuyor bu yazılar.Ne bekliyorsunuz git seni öldürsün mü diyelim.Böyle sevgi mi olur?
Dalga geçmeyin kirpiklerinden sakallarına kadar düzgün biri ama ne fayda eskisi gibi bakamiyorumKivanc Tatlutugmu?Cagatay Ulusoymu? Tipini tarif etseydi bari catlarim ben.kizlar opucuk atacak kadar yakisiklimi bu adam?
Ben ortada gurur göremiyorum yalnızHayir ama seviyorum ama gururum ağır basiyoniye arayıp sormuyo kayinvaldemgil arayip duran insanlardı aramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?